Medewerker klantenservice Franstalig m/v/x, Capelle aan den IJssel

PEAKMAN


Datum: 2 weken geleden
Stad: Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
PEAKMAN
Werken op deze klantenservice betekent dat jij het aanspreekpunt bent voor onze klanten, dit zijn echte beeldmakers. Je bent ambassadeur van Kamera Express en geeft altijd het beste advies en je zorgt voor de leukste klantervaring. Je helpt beeldmakers via telefoon, mail, chat, whatsapp en social media op een efficiënte wijze.

Stap in de wereld van beeldmakers en maak deel uit van een sprankelende klantenservice-ervaring! Bij Kamera Express ben jij het stralende middelpunt als het gaat om het helpen van onze geweldige klanten. Als klantenservicemedewerker ben jij het bruisende aanspreekpunt voor de beeldmakers die hun passie en creativiteit willen vastleggen. Je fungeert als een ware ambassadeur van Kamera Express, waarbij je altijd het beste advies biedt en zorgt voor een onvergetelijke klantervaring.

Via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail, chat, WhatsApp en social media, sta jij paraat om beeldmakers op een efficiënte wijze te helpen. Je bent een expert in het bieden van op maat gemaakte oplossingen en weet als geen ander hoe je een glimlach op het gezicht van onze klanten kunt toveren. Maar werken op onze klantenservice is meer dan alleen het beantwoorden van vragen. Je krijgt de kans om een waardevolle band op te bouwen met beeldmakers, om hun verhalen en uitdagingen te begrijpen, en om hen te inspireren met jouw passie voor fotografie en videografie.

We bieden je een dynamische en energieke werkomgeving waarin jouw sprankelende persoonlijkheid tot zijn recht komt. Je maakt deel uit van een hecht team dat altijd klaarstaat om elkaar te ondersteunen. En natuurlijk is er ruimte voor jouw eigen groei en ontwikkeling, zodat jij als beeldmaker-expert kunt blijven groeien. Dus, als jij klaar bent om jouw enthousiasme te delen, jouw adviesvaardigheden te laten schitteren en bij te dragen aan de ultieme klantenservice-ervaring, dan is werken op onze klantenservice bij Kamera Express dé plek voor jou! Join us and let's create unforgettable moments together!

Over het bedrijf

Voor alle beeldmakers, zowel foto- als videografen, hebben wij alles in huis. Of het nu iemands vak is of vrijetijdsbesteding, dat maakt ons niet uit. Wij houden van beeldmaken en beeldmakers. Met alle liefde inspireren en stimuleren wij de beeldmakers op het gebied van foto en video. Onze experts bestaan uit foto- en videografen, gadgetfreaks en liefhebbers. Zo kunnen wij écht meedenken vanuit het perspectief en de wensen van de maker. En het stopt niet alleen bij het faciliteren van de beste apparatuur. Dankzij de gebundelde krachten van Budgetcam, Profotonet en Kamera Express, kan de beeldmaker van A tot Z bij ons terecht.

Wat wij vragen

  • Je bent een doorpakker. Je adviseert en informeert beeldmakers over onze producten en stuurt actief aan op de koop van een product dat past bij zijn/haar behoefte. Je bent de klant graag een stapje voor en beantwoordt eventuele logische vervolgvragen direct.
  • Je spreekt zeer goed Frans
  • Je bent open en direct.
  • Je toont oprechte interesse in de klant. Je weet op een duidelijke en vriendelijke manier te communiceren.
  • Je neemt verantwoording. Een uitdaging ga jij niet uit de weg. Je volgt processen op en schakelt met verschillende afdelingen, zodat de klant zo snel mogelijk goed geholpen is. Belangrijke informatie leg je vast, zodat een collega dit wanneer nodig kan terugvinden. Je zorgt ervoor dat je gemaakte afspraken nakomt.
  • Je hebt lef. Je draagt verbeterpunten aan om onze klantenservice steeds een beetje beter te maken. Daarnaast werk je aan je eigen ontwikkeling als medewerker van Kamera Express.

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen €1975 - €2429 afhankelijk van je ervaring
  • Bij 1 van de volgende talen krijg je een extra maandelijkse vergoeding: Duits, Engels, Spaans, Italiaans.
  • Flexibele werktijden. Onze openingstijden zijn van: ma - vrij van 08.30 - 22.00 en af en toe een zaterdag van 09.00 - 17.00
  • Mogelijkheid om deels thuis te werken
  • Werken in een enthousiast team met regelmatig gezellige borrels, pingpong wedstrijdjes en een toffe cinema op locatie!
  • Volop trainings- en doorgroeimogelijkheden
  • Een bijzondere omgeving waar ontwikkeling, creatie en expressie centraal staan

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Projectcoördinator Elektra {€ 3500 - € 5000 p/m, auto, thuiswerken}, Capelle aan den IJssel

ZKER, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Kom werken bij ZKER! Bij ZKER kun je pas echt doorgroeien!!(Affiniteit met de infra techniek is een must!)Wij bieden kansen om jezelf te ontwikkelen en o financieel een stap te maken. Bij ZKER staat de medewerker altijd op nummer 1!We werken namelijk aan de energietransitie waar momenteel alle focus op ligt wegens de hoge benzine, olie, gas prijzen en natuurlijk...
ZKER

Service Desk Engineer (Senior)

Jooble, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websitei3D.net is a leading provider of high-performance, low-latency hosting through a vast, privately-owned global network. As gaming veterans, we know...
Jooble

Verzorgende IG, Capelle aan den IJssel

De Zellingen, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
1 week geleden
Denk jij in oplossingen en ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin jouw creativiteit en aanpassingsvermogen worden gewaardeerd? Solliciteer dan vandaag nog naar de vacature voor Verzorgende IG op de woonzorglocatie Crimpenersteyn van De Zellingen in Krimpen aan den IJssel.Wat ga je doen?Als verzorgende IG help en ondersteun je de bewoners met hun dagelijkse verzorging en voer je...
De Zellingen