Stage: Fotografie, Groningen

Fotofabriek


Datum: 2 weken geleden
Stad: Groningen, Groningen
Contract type: Intern
Fotofabriek
Fotofabriek is volop in ontwikkeling. Enthousiaste studenten die nieuwsgierig en gedreven zijn, passen helemaal in ons plaatje. Onze huidige stagiaires vinden het leuk om buiten de kaders te denken en met hun proactieve houding stijgen zij boven de verwachtingen uit. Pas jij bij ons bedrijf en heb jij in je stage bewezen dat we niet meer zonder jou kunnen, dan ligt er mogelijk een baan voor jou na je stage.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze stage ben jij verantwoordelijk voor het maken van productfoto’s voor onze verschillende webshops (Fotofabriek, studentendrukwerk, drukwerknodig). Daarnaast maak je ook sfeerfoto’s voor onze webshops om de visuele uitstraling van onze producten te verbeteren. Ook verzorg je de fotografie voor onze marketingactiviteiten. Ook zorg jij ervoor dat de locaties, modellen, props en andere benodigdheden voor fotografie en video’s voldoen aan onze merkrichtlijnen. De uiteindelijke afwerking van de gemaakte foto’s en video’s komt uiteindelijk ook in jouw handen te liggen!

Functie-eisen

Je past goed bij ons omdat

  • Je een relevante opleiding volgt;
  • Je out of the box kan denken en met originele ideeën komt;
  • Je zelfstandig kan werken en proactief bent;
  • Kennis van video’s en foto’s maken is een pré;
  • Goed bent in nabewerking van foto’s en video’s.

Het past helaas minder goed als

  • Je het moeilijk vindt om met eigen ideeën te komen;
  • Je geen verstand hebt van Photoshop en vergelijkbare programma’s;
  • Je contact met collega’s liever uit de weg gaat;
  • Je niet zelfstandig kunt werken

Functie-voorstel

Solliciteren

Een stage bij Fotofabriek geeft je dé kans om een kijkje te nemen in de keuken van een snelgroeiende organisatie. Elke dag is anders en dat maakt de stage dynamisch en leerzaam. Je werkt samen met enthousiaste, creatieve collega’s op een afdeling met een informele en plezierige werksfeer.

Wij creëren een stage en eventuele opdrachten voor jou op maat en hiervoor krijg je uiteraard een passende stagevergoeding.

Ben je vanaf september 2024, 4 dagen of meer beschikbaar voor een stageperiode van 20+ weken en wil je graag deel uitmaken van Fotofabriek? Reageer dan zo snel mogelijk met je motivatiebrief en cv via de solliciteer button onderaan de pagina of door een mail te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Procesoperator

Pro Industry, Groningen, Groningen
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingWil jij graag goed verdienen terwijl jij weinig uren werkt? Dat kan bij ons in het prettige 5-ploegenrooster. Jij werkt 2 dagen, 2 avonden en dan 2 nachten en daarna ben jij 4 dagen vrij! Daarna herhaalt dit schema zich weer. Beschik jij over een mbo-4 diploma in de richting van de techniek, heb jij ervaring in de procesindustrie en...
Pro Industry

Administratief Medewerker Backoffice

LAVG Gerechtsdeurwaarders B.V., Groningen, Groningen
2 weken geleden
Administratief Medewerker (24-40 uur)Als je het leuk vindt om repeterende administratieve taken uit te voeren en als je goed geconcentreerd deze werkzaamheden kunt uitvoeren binnen een team met meerdere collega's, dan is dit de baan voor jou.Landelijke Associatie Van Gerechtsdeurwaarders B.V. (LAVG) is een incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie die op sociaal verantwoorde manier schulden incasseert. We kijken naar de belangen van...
LAVG Gerechtsdeurwaarders B.V.

Assistent Storemanager / Assistent Boutique Manager Groningen

Vanilia, Groningen, Groningen
2 weken geleden
Voel jij je thuis binnen de dynamische omgeving van een Vanilia boutique? Kan je met jouw managementkwaliteiten het team inspireren, motiveren en informeren en gezamenlijk de beoogde resultaten behalen? Wellicht ben jij onze nieuwe Assistent Boutique Manager!Over de rolAls Assistent Boutique Manager zorg je voor een geweldige Vanilia winkelbeleving voor onze klanten! Je zet jouw servicegerichtheid in om klanten te...
Vanilia