Schoonmaker, Rotterdam

Techvisie


Datum: 2 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Techvisie
Ben je op zoek naar een baan als schoonmaker in Rotterdam? Dan hebben we een mooie baan voor jou beschikbaar in de Botlek in Rotterdam.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent een gemotiveerde schoonmaker.
  • Je beschikt over een VCA.
  • Je bent bereid om de deltalinks te gaan halen.
  • Je woont in de omgeving van Rotterdam.

We zijn op zoek naar 4 schoonmakers. Solliciteer daarom gerust samen met jouw favoriete collega!

Wij Bieden Aan Jou

  • Een marktconform salaris.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een uitdagende organisatie.
  • Kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s).
  • Pensioenregeling.
  • Aanbrengbonus.
  • Een vast aanspreekpunt vanuit Techvisie.
  • Een baan voor een langere periode.

Over Techvisie

Techvisie stelt al ruim 20 jaar vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt. Vanuit 5 vestigingen laten we niet alleen zien wat wij doen, maar ook hoe en waarom. We zijn een grote speler in de uitzendbranche op het gebied van bouw en techniek voor zowel buitenlands als Nederlands personeel. Dat vertelt veel over onze mentaliteit.

Wij zijn trots op het bedrijf, leggen de lat hoog en behouden een eigen karakter en eigen identiteit in de markt. Dat klanten dat waarderen blijkt uit ons succes. Een uitstekende positie om verder te groeien en om onze klanten en uitzendkrachten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij onze organisatie draait het om vakmensen die moeten presteren. Dat onderschrijft het belang van opleiding, een gestructureerde organisatie en veiligheid. Vanzelfsprekend hebben wij daarom alle belangrijke certificeringen en keurmerken in huis.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Raymond Vossen via 06-10332062. Weet je zeker dat dit de functie voor jou is? Solliciteer vandaag nog!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Projectmedewerker Vastgoed & Huisvesting

Maasstad Ziekenhuis, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
Aan de slag als Projectmedewerker Vastgoed & HuisvestingAls energieke, verbindende projectmedewerker Vastgoed & Huisvesting voor het Maasstad Ziekenhuis zet jij je iedere dag in voor de kwaliteit van leven van onze patiënten. Iedere dag wordt ons ziekenhuisgebouw intensief gebruikt om goede, veilige en gastgerichte zorg te leveren en een prettige werkomgeving te bieden voor onze collega’s. Je snapt als geen...
Maasstad Ziekenhuis

Mechanisch Storingsmonteur | €3.342,00, Rotterdam

WerkTalent, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
Ben jij een mechanisch storingsmonteur die toe is aan een spannende uitdaging? Lees dan snel verder!Dit ga je doenAls mechanisch storingsmonteur is het jou verantwoordelijkheid om storingen te verhelpen en onderhoud plegen aan vele machines, logistieke installaties, kranen, rijdend materiaal en gebouw gebonden installaties.Wanneer zich een storing voordoet en het operationele werk tot stilstand komt, neem jij het initiatief om...
WerkTalent

Teamleider Spoorwegtechniek

RET, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 6.207 per maand
3 weken geleden
Over de functie Als Teamleider Spoorwegtechniek binnen het Ingenieursbureau van de RET geef je leiding aan een energiek en vakkundig team dat verantwoordelijk is voor de cruciale instandhoudingsprojecten van de Rotterdamse railinfrastructuur. Jouw team is de drijvende kracht achter het onderhoud en de verbetering van onze railsystemen, sporen, bovenleiding en de bijbehorende civiele constructies voor tram en metro. In deze...
RET