Trekker machinist, Hardenberg

Faam werkt


Datum: 2 weken geleden
Stad: Hardenberg, Overijssel
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Jaarrond op de trekker werken in het groen!

Beschik jij over ervaring met het besturen van grote groenmachines of trekkers? Werk je graag gedurende het hele jaar in de groenvoorziening? Dan is de functie van trekker machinist bij dit gerenommeerde groenbedrijf in de regio wellicht iets voor jou!

Als trekker machinist is het van belang dat je zelfstandig inzetbaar bent op diverse projecten. Je biedt ondersteuning aan collega's bij uiteenlopende werkzaamheden, zoals in de infrastructuur of in grotere groenprojecten. Hierdoor geniet je van gevarieerd werk en het mooie is dat je dit gedurende het hele jaar bij dit bedrijf kunt doen. Kortom, jaarrond werk! Is dit wat je zoekt?

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Joas (06-26084151) voor meer informatie!

Wat kun je verwachten?

  • Salaris (€2.250 – €2.950) en arbeidsvoorwaarden conform de CAO;
  • Samenwerken met vakbekwame collega’s die weten waar ze mee bezig zijn;
  • Een goed georganiseerde en gestructureerde werkomgeving;
  • Werken aan prachtige projecten in de regio.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in groenvoorzieningsprojecten, voornamelijk voor gemeentes, scholen en waterschappen. De projecten variëren sterk, van het onderhouden van parken tot het verzorgen van sportvelden en groene buitenruimtes in woonwijken.

Dit proactieve groenvoorzieningsbedrijf staat bekend om zijn no-nonsense aanpak, goed georganiseerde werkwijze en aandacht voor het personeel. Werkplezier en veiligheid hebben hier een centrale rol, ondersteund door de recent vernieuwde machines en beschermingsmiddelen van het bedrijf.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Kwaliteitscontroleur

Eminent Groep, Hardenberg, Overijssel
2 dagen geleden
Functieomschrijving . Wij Zijn Voor Een Van Onze Opdrachtgevers Zijn Wij Op Zoek Naar Een Kwaliteitsinspecteur. Als Kwaliteitsinspecteur Bewaak Je Kwaliteit Van Producten Aan De Hand Van Kwaliteitseisen En Zullen Je Werkzaamheden Onder Andere Bestaan Uit Goed- of afkeuren van producten; Goedkeuren van projecten; Laten controleren van onderdelen en producten; Het behouden van een goede relatie met externe partijen; Zorgdragen...
Eminent Groep

Procesoperator - drie ploegendienst, Hardenberg

Code Deta, Hardenberg, Overijssel
2 dagen geleden
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij één van Europa's grootste producenten van flexibele verpakkingsoplossingen. Kom werken bij Berry Global!De organisatieBerry BPI Packaging Solutions (onderdeel van Berry Global) is een fabrikant van consumenten- en industriële flexibele verpakkingen met 15 productiefaciliteiten in heel Europa. Één leverancier - één bron - één oplossing, dat is Berry BPI Packaging...
Code Deta

Procesoperator

Pro Industry, Hardenberg, Overijssel
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
FunctieomschrijvingBen jij op zoek naar een uitdagende positie als Operator binnen een vooraanstaande organisatie in de kunststofverpakkingsindustrie? Dan hebben wij een interessante kans voor jou! Je wordt onderdeel van een team dat gespecialiseerd is in het creëren en produceren van hoogwaardige kunststof verpakkingsoplossingen die wereldwijd gewaardeerd worden. Verken de kansen voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling in een dynamische...
Pro Industry