Junior Data Analist

Your Professionals


Datum: 2 weken geleden
Stad: Hoofddorp, Noord-Holland
Contract type: Aannemer
Your Professionals
  • Data & Business Insights
  • €3.500 - €5.000
  • Hoofddorp
  • 32 - 40 uur


Als Junior Data Analist bij Your Professionals ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, verwerken en analyseren van data binnen een organisatie. Je ondersteunt bij het opstellen van rapporten en dashboards om inzichten te communiceren aan belanghebbenden, en draagt bij aan data-gedreven besluitvorming. Hoewel je voornamelijk betrokken bent bij basisdata-analyse en ondersteunende taken, lever je een waardevolle bijdrage aan het begrijpen van gegevenspatronen en het identificeren van kansen voor verbetering binnen de organisatie.

SOLLICITEREN

Wat we jou bieden

  • €3.500 - €5.000 p/m (afhankelijk van ervaring)
  • 25 vakantiedagen
  • Leaseauto met tankpas (ook voor privé) of volledige OV vergoeding
  • Direct een vast contract
  • Een op maat gemaakt ontwikkelingstraject zonder opleidingskosten
  • Intensieve coaching van een persoonlijke Development Coach


Wat je nodig hebt

Om succesvol te worden als Junior Data Analist is het essentieel om een sterk analytisch denkvermogen te hebben, ondersteund door technische vaardigheden zoals kennis van databasemanagement en data-analysetools. Kritisch denken en communicatieve vaardigheden zijn nodig om analyses te interpreteren en effectief te communiceren met stakeholders. Leergierigheid en een teamgerichte houding stellen je in staat om te groeien in de rol en bij te blijven met de snelle ontwikkelingen in de industrie, terwijl probleemoplossend vermogen je helpt bij het identificeren en oplossen van complexe vraagstukken met behulp van data-gedreven benaderingen.

  • Afgeronde beta opleiding zoals Toegepaste Wiskunde, Technische Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie
  • 0-2 jaar werkervaring als Data Analist, Data Engineer, Business Analist of BI Specialist
  • Sterke ambitie en drive om te groeien
  • Sterk analytisch vermogen
  • Communicatief vaardig


Werken als Junior Data Analist

Als Junior Data Analist bij Your Professionals staan de eerste 6 tot 12 maanden in het teken van ontwikkeling. Je begint met een grondige inwerkperiode, waarin je vertrouwd raakt met tools zoals o.a. Power BI voor datavisualisatie en rapportage, evenals SQL voor databasemanagement. Vervolgens krijg je de kans om je analytische vaardigheden te ontwikkelen door betrokken te worden bij basisdataanalyseprojecten. Dit omvat het verzamelen, verwerken en analyseren van data om waardevolle inzichten te genereren voor de organisatie.

Wat dit traject interessant maakt, is dat je de mogelijkheid krijgt om ervaring op te doen in diverse sectoren. Denk hierbij aan retail, financiën, gezondheidszorg en meer. In deze verschillende sectoren kunnen je taken en verantwoordelijkheden sterk variëren. Bijvoorbeeld, in de retailsector kun je betrokken zijn bij het analyseren van klantgegevens om verkoopstrategieën te optimaliseren, terwijl je in de gezondheidszorg mogelijk werkt aan het verbeteren van de operationele efficiëntie door het analyseren van patiëntgegevens. Door te werken in verschillende sectoren, krijg je allround ervaringen en heb je de mogelijkheid om je aan te passen aan verschillende bedrijfsculturen en werkomgevingen.

  • Verzamelen en opschonen van data uit verschillende databronnen om de betrouwbaarheid en volledigheid te waarborgen
  • Analyseren en interpreteren van data om trends, patronen en correlaties te ontdekken
  • Identificeren van kansen en bedreigingen voor procesverbetering en kostenbesparing
  • Opstellen van rapporten en presentaties om de resultaten te communiceren aan belanghebbenden
  • Samenwerken met verschillende afdelingen om duurzame, data-gedreven beslissingen te nemen


Jouw pad als Business Analist

Door trainingen, coaching en de diverse projecten die je doet bij verschillende organisaties, groei je sneller in senioriteit en kun je doorgroeien naar Senior Data Analist en uiteindelijk zelfs tot Partner . Als Partner maak je een start in het zelfstandig ondernemerschap, maar geniet je tegelijkertijd van de vaste zekerheid en ondersteuning van Your Professionals.

solliciteer direct

Waar je gaat werken

Je wordt onderdeel van onze unit Data & Business Insights – een van onze vijf excellence centers. De unit bestaat uit 20+ professionals zoals jij, ondersteund door collega’s van het interne team.

Via Your Professionals ga je op opdrachten van 6 tot 12 maanden aan de slag bij diverse opdrachtgevers in de retail, de overheid, het sociale domein en diverse commerciële organisaties.

Tijdens een opdracht werk je meestal hybride: deels bij de opdrachtgever en deels thuis. Nieuwe projecten en verlengingen bespreken we altijd vooraf met je. Als je opdracht het toelaat en in de periodes tussen opdrachten in, werk je 1 dag per week vanuit ons kantoor in Almere. Met uitzicht op station Almere Centrum, is het kantoor zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Front Desk Agent (part-time)

Hotelprofessionals, Hoofddorp, Noord-Holland
1 week geleden
You are the hotel's calling card! With your service and hospitality, you have a huge impact on the guests' experience and satisfaction. That big smile on their face is your goal, because that makes you a big smile too!What do we do? ResponsibilitiesThe work of our department is very diverse, everyday is different. Within your role as a Front Desk...
Hotelprofessionals

(Junior/Senior) Manager Assurance | 32-40 uur per week, Hoofddorp

CROP accountants & adviseurs, Hoofddorp, Noord-Holland
1 week geleden
Ben jij zowel een klant- als mensgerichte (Junior) Manager en op zoek naar een fijne werkomgeving met oprechte aandacht voor elkaar? Waar elkaar helpen en jezelf ontwikkelen hoog in het vaandel staan en waar het mogelijk is om vanuit huis of parttime te werken? Bij CROP is er veel mogelijk!De Vacature On Het KortSalaris: MarktconformOpleiding: afgeronde WO/HBO Accountancy_ RA titel...
CROP accountants & adviseurs

Teamleider verpakken, Hoofddorp

AM match, Hoofddorp, Noord-Holland
1 week geleden
je geeft leiding aan ca. 50 medewerkers met een WSW-indicatie, of met een baan vanuit de Participatiewet, die intern kort-cyclische verpakkingswerkzaamheden verrichtendit doe je zodanig dat de ontwikkeldoelen gericht op door- (verhogen loonwaarde) en/of uitstroom (plaatsing reguliere arbeidsmarkt) van de medewerkers worden gerealiseerdje bent het aanspreekpunt voor medewerkers en opdrachtgeversje zorgt voor een verantwoorde uitvoering van de werkzaamheden zoals afgesproken...
AM match