Terreinbeheerder defensieterrein, Venlo

Faam werkt


Datum: 2 weken geleden
Stad: Venlo, Limburg
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Jaarrond werken in het groen op een prachtig terrein!

Ben jij iemand die graag buiten werkt? Heb jij een passie voor allround groenonderhoud? Houd je ervan om op vaste terreinen te werken? Ga aan de slag als terreinbeheerder op een defensieterrein of vliegbasis in Brabant!

Als terreinbeheerder richt jij je samen met jouw collega’s op het onderhoud van een defensieterrein / vliegbasis in Brabant. Op dit terrein van 655ha voer je erg afwisselend werk uit. Naast het reguliere en intensieve groenonderhoud zoals (bos)maaien, schoffelen, snoeien, bladblazen en onkruidbestrijding richt jij je op meer. Zo zijn jullie verantwoordelijk voor de boomverzorging en in de winter richt je je meer op gladheidsbestrijding.

Door jullie blijft het defensieterrein in een optimale staat en kun jij aan het einde van de dag met een tevreden blik terugkijken op het werk dat er verzet is.

Wil je meer weten over het prachtige terrein en deze vacature? Bel of app Wilbert (06-26060016) of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. voor meer informatie!

Wat kun je verwachten?

De wereld iedere dag een beetje groener maken: dat is wat bij dit bedrijf centraal staat. En om dit te kunnen doen, moet alles goed geregeld zijn. Daarom kun je er vanuit gaan dat onder andere het gereedschap, de bedrijfsbus, werkkleding enz. goed voor elkaar is. Verder kun je het volgende verwachten:

  • Je werkt dagelijks op één van de mooiste locaties van omgeving Brabant;
  • Salaris € 2.450 – € 3.200, vakantiedagen en overige arbeidsvoorwaarden goed geregeld via de CAO;
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je werk is uitdagend en afwisselend;
  • De (nieuwe) machines zijn tip-top in orde;
  • Jouw team is stabiel, gezellig en vakbekwaam;
  • Mooie mogelijkheden tot een voormansfunctie!

Wie zoeken we?

Als Terreinbeheerder Is Het Van Belang Dat Je Passie Hebt Voor Groen En Sociaal Bent. Heb Je Nog Geen Ervaring In Het Vak? Jouw Ervaren Collega’s Maken Je Graag Het Vak Eigen En Leren Je Alles Wat Betreft Groenonderhoud. We Zoeken Iemand Die

  • Beschikt over een rijbewijs B;
  • Duidelijk communiceert en houd van korte lijntjes;
  • Gemotiveerd is voor een uitdagende baan met veel vrijheid;
  • Sociaal is en graag samenwerkt.

Over het bedrijf

Al bijna 100 jaar zet dit bedrijf zich in voor een steeds groener en duurzamer Nederland. Ook al staat ‘ambachtelijk vakmanschap’ bij aanleg en onderhoud centraal, door samenwerkingen met het onderwijs en ontwikkelaars innoveert dit bedrijf voortdurend. Zo werk je met de nieuwste technieken, modernste machines en met de meest actuele kennis aan prachtige projecten in de regio.

Dit bedrijf richt zich naast het aanleggen en onderhouden van watergangen en openbare ruimtes op de aanleg en onderhoud van groene omgevingen zoals sportvelden, grote terreinen, daktuinen en buitenruimtes in wijken, dorpen en steden. Dit doen zij met oog voor het personeel, werkplezier en veiligheid. Een fijn bedrijf om voor te werken, waarbij je met gezellige en vakbekwame collega’s werkt aan de meest uiteenlopende projecten.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Facility manager, Venlo

Upforce, Venlo, Limburg
2 dagen geleden
As a facilities manager at Upforce, you enjoy working with people and you are not afraid to take the lead. You are driven, enthusiastic and customer-friendly. In addition, you can organize well and set achievable goals for yourself and the team you lead. Do you recognize yourself in this? Then read on to see what else this function entails.What are...
Upforce

Operator

Pro Industry, Venlo, Limburg
€ 2.000 - € 5.000 per maand
5 dagen geleden
FunctieomschrijvingWil je werken bij de toonaangevende expert op het gebied van hoogwaardige reinigingsmiddelen en coatings? We hebben een spannende rol beschikbaar voor een operator in onze mengafdeling. Ben je klaar om een actieve rol te spelen in het beheer van het mengproces van hoogwaardige grondstoffen? Zoek je een rol waarin kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid centraal staan? Hou je van werken...
Pro Industry

Operator 5-ploegen

Pro Industry, Venlo, Limburg
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
FunctieomschrijvingBen jij een ervaren operator of een technisch onderlegd talent met een sterke motivatie die graag aan de slag gaat in een 5-ploegendienst bij een van de vooraanstaande producenten van friet in Nederland? Dan is deze kans op jouw lijf geschreven. In deze organisatie zijn ze namelijk specialisten in grootschalige frietproductie. Hoe groot? Nou, we praten hier over zo'n 20.000...
Pro Industry