Leerkracht middenbouw in Assen

Nederland Vacature Groep


Datum: 2 weken geleden
Stad: Assen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Nederland Vacature Groep
Taken en verantwoordelijkheden

De Vredeveldschool is een Vreedzame school met een basis in de katholieke traditie. Dat betekent dat gezamenlijkheid, vertrouwen, solidariteit en respect voor elkaar het uitgangspunt zijn. We spreken op school allemaal dezelfde taal qua waarden en normen, pedagogische en didactische aanpak. Dat zorgt voor duidelijkheid, rust, veiligheid en gezelligheid op school.

Onze school bevindt zich in een prachtig en modern gebouw, MFA de Orchidee. We werken daarin samen met een christelijke basisschool en een kinderopvang, om op die manier een compleet kindcentrum te kunnen bieden.

Op de Vredeveldschool bieden we eigentijds onderwijs. Daarbij gaan we uit van de kwaliteiten van kinderen en houden we rekening met hun verschillen. We streven dan ook naar op maat gemaakt onderwijs.

Wij begeleiden de kinderen naar een eigen levensopvatting, waarbij het opkomen voor de zwakkeren, het nastreven van gerechtigheid en het afwijzen van discriminatie en racisme belangrijk zijn. Wij staan open voor discussie en het bespreekbaar maken van maatschappelijke onderwerpen.

Een goede samenwerking tussen ouders en school staat bij ons centraal, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit essentieel is voor het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs. We houden van korte lijntjes tussen de leerlingen, het team en de ouders waarbij we ons open en toegankelijk opstellen. We hebben oog voor elk kind en voelen ons verantwoordelijk voor alle kinderen.

Het onderwijs op de Vredeveldschool is effectief en resultaatgericht. We werken met duidelijke leerdoelen, waarbij we betrokkenheid, interactie en afwisseling stimuleren. Door gebruik te maken van een effectief instructiemodel en regelmatige toetsing en observatie, kunnen we het onderwijs afstemmen op de individuele ontwikkeling van elke leerling.

Door onze kleine klassen kunnen we instructie in kleine groepen aanbieden, waarbij we de kinderen begeleiden om daarna zelfstandig aan het werk te gaan.

Naast het bieden van een solide basis in taal, rekenen en begrijpend lezen, leggen we ook de nadruk op burgerschapsvorming en andere essentiële vaardigheden.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker groenvoorziening, Assen

Faam werkt, Assen, Drenthe
1 dag geleden
Mooi werk binnen het groen!Kan jij goed bosmaaien, schoffelen en houd je van bladblazen? Wil je graag super afwisselend werk, waarbij geen dag hetzelfde is? Kom werken in de groenvoorziening en laat de buitenruimtes er weer strak bij liggen!Als Medewerker Groenvoorziening Ga Je Aan De Slag Om Het Groen Te Onderhouden Voor Verschillende Opdrachtgevers. Elk Seizoen Is Anders, Net Als...
Faam werkt

Receptionist(e) / Baliemedewerker

Olympia, Assen, Drenthe
5 dagen geleden
Wat ga je doen?Ben je servicegericht en heb je een passie voor recreatie? Ben je ook bereid om weekend- en avonddiensten te draaien? Dan ben jij misschien wel het visitekaartje dat onze opdrachtgever in Assen zoekt! Als receptionist(e) op deze camping ben je verantwoordelijk voor: Het ontvangen en informeren van gasten; Het in- en uitchecken van gasten; Het behandelen van...
Olympia

Medewerker bediening, Assen

RCN Vakantieparken, Assen, Drenthe
2 weken geleden
"Het werk bij RCN is heel leuk en de gasten die er zijn, brengen een vakantiesfeer mee. Je krijgt daarom een beetje een vakantiegevoel terwijl je werkt!" (Kim, medewerker bediening bij RCN Vakantieparken)Wat ga je doen?In de horeca is elke dag anders! Eigenlijk ben je medewerker bediening, barista, verkoopmedewerker én gastheer / gastvrouw ineen! Jouw taken zijn afhankelijk van de...
RCN Vakantieparken