Leerkracht bovenbouw in Kampen

Nederland Vacature Groep


Datum: 2 weken geleden
Stad: Doetinchem, Gelderland
Contract type: Voltijd
Nederland Vacature Groep
Taken en verantwoordelijkheden

Ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat, zoeken wij van september t/m december 2024 een gedreven en enthousiaste leerkracht die stevig in de schoenen staat en houdt van een ordelijke sfeer in de klas. Je bent in staat om te differentiëren en met een open blik te kijken naar de leerlingen. Het goed voorbereiden van je lessen is vanzelfsprekend en je reflecteert op gebeurtenissen en ontwikkelingen om daarvan te leren. Je hebt een eigen mening, kunt jezelf kwetsbaar opstellen en durft hulp te vragen en te bieden. Samenwerken is belangrijk voor jou. Je bent een echte teamplayer die gemakkelijk contact legt, goed kan relativeren en een gezonde dosis humor meebrengt. Interesse? Reageer dan zo snel mogelijk, uiterlijk voor 24 mei 2024.

Wij zijn een openbare basisschool met 125 leerlingen. We bieden traditioneel modern onderwijs met veel aandacht voor taal, rekenen en lezen. Op onze openbare basisschool biedt een sterk team uitdagend en kwalitatief goed onderwijs waarin wij met plezier samen, optimaal leren ontwikkelen. Vooral het samen vinden we belangrijk. Net als aandacht voor elkaar en een glimlach naar elkaar. We bieden iedere dag kansen omdat we daarin geloven. Om het positieve schoolklimaat te behouden werken we met ‘Schoolwide Positive Behaviour Support’ (SW PBS). We werken met het 5 gelijke dagenmodel. Dit betekent dat we alle dagen van 8.30 tot 14 uur lesgeven.

Profiel kandidaat

Je gaat lesgeven aan 1 van onze groepen waarvan de kleine groepssamenstelling en een positieve houding kenmerkend zijn. Welke groep dat wordt, is afhankelijk van de groepsindeling 2024-2025. Die is nog niet bekend. Je werkt samen met de kinderen serieus en hard aan de lesstof en houdt tegelijkertijd van gezelligheid in de groep. Je draagt zorg voor een prettige dynamiek in de groep waar omkijken naar elkaar de gewoonte is. De groep is gebaat bij structuur, duidelijkheid en positiviteit. Je brengt ervaring en/of affiniteit mee voor de midden-/ en bovenbouw. Je werkt zelfstandig, zet jouw kennis en vaardigheden in en werkt nauw samen met de collega's in onze school.

Geboden wordt

Wij bieden een fijn team in een moderne, open school waar de rust onze blikvanger is. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd van september t/m december 2024. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-PO en je wordt ingeschaald op basis van je ervaring. Onze school telt een hoge weging en daarom ontvang je een arbeidsmarkttoelage. Je krijgt een laptop in bruikleen.

Meer informatie

Stuur jouw CV en motivatiebrief zo snel mogelijk en uiterlijk 24 mei 2024 naar [email protected]. Deze vacature gaat in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verpleegkundige polikliniek Urologie

Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem, Gelderland
3 dagen geleden
IntroductieKom jij ons hechte team op de polikliniek Urologie versterken?Hier kom je te werkenHier kom je te werkenJe komt te werken op de polikliniek Urologie binnen een team van 16 medewerkers. Ons team bestaat uit urologen, verpleegkundigen, een verpleegkundig specialist, een physician assistant en medisch secretaresses. Op de polikliniek worden onderzoeken, diagnoses en verschillende behandelingen gedaan. Ook zijn er verschillende...
Slingeland Ziekenhuis

Allround Storingmonteur 3-ploegen € 4200,- Doetinchem

TechniciNu, Doetinchem, Gelderland
6 dagen geleden
Functie omschrijvingAls Storingsmonteur allround (WTB + E) ben je verantwoordelijk voorzowel het elektrotechnisch en zover mogelijk mechanisch onderhoud aan het machinepark:– Uitvoeren van inspectief, preventief en periodiek onderhoud– Correctief onderhoud van analyse tot het oplossen acute storingen– Beheersing van elektrische meetapparatuur– Uitvoering van reparaties en modificatiesFunctie-eisenWat vragen wij?Voor ons team in de Technische Dienst zoeken wij een enthousiaste kandidaat: Je...
TechniciNu

Corporate recruiter

Alpina Group, Doetinchem, Gelderland
1 week geleden
Ben jij die bevlogen corporate recruiter en krijg jij energie van het aantrekken en selecteren van talent voor onze organisatie? Ben jij creatief en denk jij graag in mogelijkheden en kansen? Hou jij ervan om in een snel groeiende, veranderende en tevens uitdagende werkomgeving te werken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!Wat houdt de baan in?Als corporate recruiter...
Alpina Group