Operator Inpak, Veenendaal

Jan Zandbergen Group


Datum: 1 week geleden
Stad: Veenendaal, Utrecht
Contract type: Voltijd
Jan Zandbergen Group
Weet jij je dagplanning met zo min mogelijk ombouw van de lijnen op te stellen? Heb je verstand van inpakmachines, verschillende lijnen binnen een productie omgeving en dagplanningen? Zorg jij dat de juiste bakken, folies en rollen op de inpakmachine zitten? Bij Diviande staat ontwikkeling en innovatie voorop. Dus wil je met de nieuwste machines werken? Dan is dit de baan voor jou!

Over Diviande

Diviande, 100% onderdeel van de Jan Zandbergen Group, is een producent met meer dan 30 jaar ervaring in hoogwaardige proteïne. Diviande heeft trotse roots in het vlees en is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het portioneren, vacuüm verpakken, ontwikkelen en invriezen van eiwitproducten voor zowel de Europese B2B (foodservice en retail) als de B2C markt. Diviande loopt voorop op het gebied van innovatie, convenience, kwaliteit en smaak. Vanuit deze gedachten hebben Jan Zandbergen Group en Diviande in 2018 de handen ineen geslagen met als doel bij te dragen aan de duurzame eetgewoonten van morgen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe merken zoals de ontwikkeling van volledig plantaardige vleesopvolger PLNT, maar ook onze webshop The Meatlovers, waar de consument topkwaliteit vlees direct in huis kan halen. Sinds februari 2018 is onze productielocatie aan de Antennestraat in Veenendaal in gebruik genomen. Ons pand beslaat een vloeroppervlakte van bijna 8000 m2 en is uitgerust met diverse productieruimtes t.b.v. o.a. high care, convenience en koel- en (in)vriescellen. Uiteraard is deze locatie voorzien van de meest moderne en duurzame oplossingen waardoor natuur en milieu minder belast worden, en waardoor we klaar zijn voor de toekomst.

Over de rol

Als Operator Inpak bij Diviande ben je een belangrijke schakel in ons inpak en productieproces. Je bent een praktische denker en je haalt er voldoening uit om samen met je collega operators de proceslijnen soepel te laten draaien. Hiervoor werk je nauw samen met onze Teamleader die al lang in het vak zit en de planning van de gehele afdeling (6 productielijnen) kan overzien. Je staat er dan ook niet alleen voor en, na enige inwerktijd, zal in de toekomst zelfs aan jou worden gevraagd om hem te vervangen bij afwezigheid.

Wat ga je doen?

  • Als Operator Inpak stuur je één productielijn aan en zorg je samen de Teamleider ervoor dat de dagplanning gevolgd gaat worden.
  • Je stemt af welk verpakkingsmateriaal je nodig hebt en zorgt dat het beschikbaar is.
  • Je bewaakt het hele inpakproces van onze producten. Is er een kleine storing aan de machine, dan los je het op en registreer je dat.
  • Je start de productielijn op inclusief het instellen van de machine en bepaalt de lijnbezetting en begeleidt de omstelmomenten op de productielijn.
  • Je stelt de robot die portioneert bij en wanneer nodig verricht je ook handmatig inpakwerk.
  • Verder verricht je klein onderhoud en reiniging van de machines en installaties (1e lijns storingen) en adviseer je de afdeling Technische Dienst over groter onderhoud (2e lijns storingen) als dat nodig is.
  • Verder registreer je digitaal de gegevens over het verpakkingsproces en ondertussen zorg je voor een veilige en nette werkplek.
  • Je werkt volgens de procedures, werkinstructies, hygiëne en veiligheidsvoorschriften die we bij Diviande gebruiken.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en Vapro A of B.
  • Je beschikt over een aantal jaar werkervaring als Productiemedewerker of Operator, bij voorkeur binnen de voedingsmiddelenindustrie maar in ieder geval in een productie omgeving.
  • Jij begrijpt productielijnen en dagplanningen en kunt kleine storingen aan de inpakmachine verhelpen.
  • Je bent fulltime (38 uur per week) beschikbaar.
  • Je wil graag in dagdiensten werken.
  • Je communiceert duidelijk en foutloos in het Nederlands en kan daarnaast makkelijk verbinding maken met je collega's door het spreken van de Engelse taal.
  • Herken jij jezelf hier in? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden we jou?

  • Een nette beloning conform Slagers CAO. Uiteraard houden we rekening met je eerder opgedane ervaring en je opleidingsniveau. Alles is in goed overleg.
  • Ontzettend veel interne en externe opleidings- en groeimogelijkheden.
  • Een jaarcontract, met intentie tot vaste aanstelling binnen ons bedrijf. Je bent onderdeel van een hecht divers team, waar “een team, een taak” het motto is.
  • Je gaat werken bij Diviande, onderdeel van de Jan Zandbergen Group. Een financieel gezonde werkgever die kiest voor de lange termijn en waar ontwikkeling en innovatie (van onze producten én onze mensen) voorop staat.
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Ontzettend leuke Diviande collega’s!

Functie-voorstel

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Operator Inpak? Dan horen we graag van je!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Receptioniste, Veenendaal

Jan Zandbergen Group, Veenendaal, Utrecht
2 weken geleden
Ben jij een enthousiaste receptioniste met sterke administratieve vaardigheden? Ben je een teamspeler die geniet van gevarieerd werk? Dan is deze gecombineerde rol zeker iets voor jou! Aan de ene kant schitter je in het verwelkomen van bezoekers en ben je een gastvrouw in hart en nieren, terwijl je aan de andere kant volledig kunt focussen op administratieve taken. Als...
Jan Zandbergen Group

Monteur Mechatronica Veenendaal

Stoal BV, Veenendaal, Utrecht
2 weken geleden
Vindt jij het leuk om klantspecifieke machines compleet in elkaar te zetten? Dus niet alleen mechanisch, maar ook elektrotechnisch? Kom jij uit de buurt van Veenendaal? Wil jij tijdens het sleutelen niet alleen je handen, maar ook je hersenen gebruiken? Kortom, vindt jij het leuk om naar eigen inzicht, van een hoop metaal en een pallet onderdelen, een functionerende machine...
Stoal BV

Voorbewerker/Spuiter

Bochane, Veenendaal, Utrecht
1 maand geleden
Marieke van den Bosch zoekt jou! Recruiter Mail [email protected] Bel 088 880 25 04 Ben jij een enthousiaste persoonlijkheid met een afgeronde beroepsopleiding in de autoschadeherstelbranche én heb je ervaring als Voorbewerker of Spuiter? Lees dan verder! Als Voorbewerker of Spuiter word jij namelijk verantwoordelijk voor het netjes herstellen en spuiten van optische schade aan de auto van de klant....
Bochane