Buschauffeur Enschede (parttime/fulltime)

Arriva Nederland


Datum: 1 week geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Contract type: Deeltijd
Arriva Nederland
Een goed salaris

Een salarisrange van € 2.442,32 tot € 3.339,23 bruto per maand op basis van 36 uur (max. doorgroei € 3.548,31). Hier bovenop komen nog toeslagen van gemiddeld € 350,- bruto per maand.

Jaarrooster met eigen invloed

Je hebt zelf invloed op je werkrooster, waarin je een heel jaar vooruit kunt kijken.

Standplaats Enschede

Rijden vanuit jouw standplaats Enschede óf (indien dichter bij huis) 1 van de andere standplaatsen in Twente (Hengelo, Oldenzaal en Almelo)

Zo ziet je werkdag eruit

Goeiemorgen! Op de Arriva-vestiging, in de buurt van je woonplaats, staat de koffie klaar. Met een hechte groep collega’s is het hier altijd gezellig. Stipt op tijd pak je de sleutels van een van onze bussen.

Jij rijdt op een van onze nieuwe elektrische bussen, want we zijn hard op weg om een CO2-neutrale vervoerder te worden. Je draagt dus meteen je steentje bij aan een duurzamer Nederland. Onderweg vervul je meerdere rollen tegelijk. Je bent de chauffeur natuurlijk, maar ook de gastheer of gastvrouw op de bus. Met plezier breng je reizigers veilig, behulpzaam en tijdig van A naar B. Met een scherp oog op de klok en op de kassa, want je bent ook verantwoordelijk voor de dienstregeling en het afhandelen van betalingen. Aan het einde van je dag parkeer je de bus weer bij de vestiging. Nog een bakkie en een praatje – onderweg heb je vast weer van alles meegemaakt – en dan lekker naar huis.

Wie zoeken wij?

In het kort: een gedreven, leergierige, vriendelijke, verantwoordelijke en zelfstandige, fijne collega. Dat lichten we graag verder toe.

Om achter het stuur van een Arriva-bus plaats te nemen ben je in het bezit van een rijbewijs D*. Ook kun je een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) aanleveren. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent zorgzaam voor bus en reizigers. Je bent klantvriendelijk en het spreekt je aan om mensen op tijd, tevreden en veilig op de plek van bestemming te brengen. Je bent een heer – of dame – in het verkeer, die verantwoordelijkheid neemt ten opzichte van overige weggebruikers. Je staat open voor diensten op wisselende tijden. Je werkt zelfstandig, maar collegialiteit vind je ook belangrijk.

  • Heb je nog geen rijbewijs D? We bieden ook opleidingsplekken voor nieuwe collega’s die hun busrijbewijs en mbo niveau 2-diploma nog willen halen.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst: Een gave baan waarin je met een groot voertuig rijdt en omgaat met een breed publiek. Mooie arbeidsvoorwaarden horen daar ook bij.

  • Meteen zekerheid via een contract bij Arriva; een betrouwbare en sociale werkgever.
  • Een fulltime werkweek van 36 uur, of parttime werken als je dat wil.
  • Een salarisrange van € 2.442,32 tot € 3.339,23 bruto per maand op basis van 36 uur (max. doorgroei € 3.548,31).
  • Maandelijkse toeslagen van gemiddeld € 350,- en overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao Multimodaal Vervoer.
  • Eigen invloed op je werkrooster, waarin je een heel jaar vooruit kunt kijken.
  • Flexibel werken zonder nachtdiensten, zodat je tijd hebt voor je gezin, studie of hobby’s.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Er is een bedrijfsfitnessregeling, korting op je zorgverzekering.
  • Gratis reizen (zowel werk als privé) via de reisapp Glimble, als je reist met vervoer van Arriva (bus, trein, deelfiets)
  • Een tablet die je voor werk en privé mag gebruiken.
  • Via de Arriva Academy (digitaal leerportaal), beschikbaar voor iedere medewerker, zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen met opleidingen en cursussen gericht op vaardigheden en kennis die nodig is voor je werk maar ook daarbuiten relevantie hebben.
  • Bij-/nascholing voor code 95
  • Diverse doorgroeimogelijkheden.
  • En altijd een vestiging dicht bij huis, want we werken in heel Twente.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Procesoperator, Enschede

Jigler, Enschede, Overijssel
2 dagen geleden
IntroductieStart als procesoperator bij deze product van sesamzaad, zonnebloempitten en lijnzaad en verdien tot € 3.400,- bruto per maand terwijl jij de productie draaiende weet te houden en ervoor zorgt dat ieder product op een juiste manier wordt verpakt. Met ervaring en VAPRO B kan je direct beginnen.Wat ga je doenAls procesoperator ben jij de technische professional die elke machine...
Jigler

Dutch Speakers Needed In Greece - Fully Paid Relocation

Patrique Mercier Recruitment, Enschede, Overijssel
2 weken geleden
We're on the hunt for Dutch speakers who are passionate about customer service and interested in starting their career in Greece. Your daily duties will include interacting with customers via phone, email or chat, providing assistance and solutions to their queries, and ensuring a high level of customer satisfaction. Some roles are based in our office in Athens, while others...
Patrique Mercier Recruitment

SERVICE & SALES PROFESSIONAL

STORY BMW, Enschede, Overijssel
3 weken geleden
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de automotive? Spreek jij zowel de taal van de klant als die van de monteur? En word je ook nog enthousiast van de uitstraling en de techniek van BMW Motorrad? Drie keer een ‘ja’? Lees dan snel verder; door een interne doorgroei is Oostland Motorrad in Enschede op zoek naar een Service...
STORY BMW