Logistiek Medewerker

Tempo-Team


Datum: 2 weken geleden
Stad: Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Salaris: € 13,75 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Sta jij te trappelen om deel uit te maken van een team dat de logistieke wereld in beweging houdt? Ben jij klaar voor een avontuur waarin geen dag hetzelfde is? Zoek niet verder! Lees snel meer over de vacature logistiek medewerker in Bergen op Zoom.

Wat bieden wij jou

  • Goed salaris van € 13,75 bruto per uur.
  • Uitzicht op een contract bij de klant!
  • Klein en sfeervol team.
  • 38-urige werkweek.
  • MKB bedrijf in Bergen op Zoom.
  • Groeien en leren wordt hier gestimuleerd!

Wie ben jij

Ervaring? Geen probleem! Of je nu een doorgewinterde expert bent of net begint aan je logistieke reis. Wat we belangrijk vinden, is jouw betrouwbaarheid, precisie en een tomeloze energie om het beste uit jezelf te halen. Teamwork staat hier op 1. Dus als jij een teamspeler bent die openstaat voor groei en ontwikkeling, ben jij onze ster!

Wat ga je doen

Als logistiek medewerker wacht jou bij dit mkb bedrijf een tof takenpakket:

  • Stap achter het stuur van een EPT en manoeuvreer moeiteloos door ons logistieke doolhof.
  • Laad producten en goederen met precisie in vrachtwagens. Zorg ervoor dat alles veilig en vast staat voor een vlekkeloze reis.
  • Los producten en goederen met aandacht en zorg dat alles ongeschonden blijft.
  • Wees een meester in controle: check de geloste lading om zeker te zijn dat alles klopt volgens het systeem.
  • Omarm de technologie: met een scanner ontvang je artikelen en houd je onze voorraad piekfijn bij.

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Sta jij te trappelen om te beginnen? Reageer vliegensvlug! Wij nemen dan zo snel contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assistent Uitvoerder Nieuwbouw

Building Heroes Nederland, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
6 dagen geleden
Be a heroJij valt meteen met je neus in de boter: jouw eerste project als Assistent Uitvoerder Nieuwbouw wordt een uitdagend utilitair woningbouwproject. Samen met het projectteam, bestaande uit een projectleider, hoofduitvoerder, uitvoerder en 2 werkvoorbereiders, ga jij 120 studentenappartementen realiseren.Als Assistent Uitvoerder Nieuwbouw krijg je dagelijks begeleiding van een ervaren uitvoerder en hoofduitvoerder. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en gaat...
Building Heroes Nederland

Logistiek Coördinator, Bergen op Zoom

Logistiek24, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
1 week geleden
Wij zijn op zoek naar een Logistiek Coördinator bij een mooi, groot transportbedrijf in Bergen op Zoom. Lijkt je dit wat, reageer dan snel op deze vacature of bel 010-2600180 voor meer informatie!Zoek jij een afwisselende baan bij een groot transport bedrijf? Lees dan even verder! Wij zoeken een Logistiek Coördinator. Voor deze functie kun je veel ballen tegelijk in...
Logistiek24

Koerier

Sectorinstituut voor Transport en Logistiek, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
€ 2.463,49 - € 2.997,16 per maand
3 weken geleden
Bedrijfsomschrijving SVS Transport is sinds 2009 actief in het vervoeren van pakketten in heel Zeeland, regio Amsterdam, Zoeterwoude, Leiden, Alphen aan den Rijn en omstreken. SVS Transport heeft 70+ werknemers in dienst en ze groeien nog elke dag. Functieomschrijving Als koerier bij SVS transport start je fris en fruitig op maandag met de werkweek. Om 07.45 uur word jij verwacht...
Sectorinstituut voor Transport en Logistiek