Administratief Medewerker

De Onderwijsspecialisten


Datum: 1 week geleden
Stad: Veenendaal, Utrecht
Contract type: Voltijd
De Onderwijsspecialisten
Administratief medewerker bij De Onderwijsspecialisten: Meer aandacht. Meer mogelijkheden.

Ben jij klaar om een nieuwe weg in te slaan? Om je expertise in te zetten, en samen met je collega’s het verschil te maken voor leerlingen in het speciaal onderwijs? En om zelf ook nog eens flink te groeien? Mooi! Dan zoeken we jou op De Blink vso (0,6 - 1,0 wtf).

Ruimte voor ontwikkeling

Bij De Onderwijsspecialisten werken we in kleine klassen. Daardoor hebben we meer aandacht voor iedere individuele leerling. Soms zelfs een-op-een. Aandacht betekent ook: goed kijken naar wat iemand nodig heeft. Dat doe je samen met collega’s, ouders en allerlei andere experts, zoals logopedisten, maatschappelijk werkers en gedragswetenschappers. Zó maken we onze ambitie waar: een volwaardige plek in de samenleving voor al onze leerlingen.

Samen met jou!

We zijn een organisatie met ambitie. We werken samen aan goed en inclusief onderwijs voor onze leerlingen en werken volgens de principes van Anders Vasthouden . Jij krijgt de ruimte en de verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. En de kans om ook jezelf steeds verder te ontwikkelen. Vanuit het vertrouwen dat we samen leren en elke dag beter worden.

Jouw leerlingen, jouw school, jouw functie

De Blink vso is een dynamische, sterk groeiende school met een enthousiast en ondernemend team. Onze leerlingen zijn tussen de 12 en 18, moeilijk lerend, hebben een meervoudige beperking, of zijn sociaal-emotioneel kwetsbaar. We bieden onderwijs aan 125 leerlingen op het niveau van leerroute 1 t/m 6 (tot kaderberoepsgerichte leerweg). De school is onderdeel van De Onderwijsspecialisten.

Je aanstaande collega’s geven je graag een indruk van de functie. Je leest hun verhalen op de website van De Onderwijsspecialisten: www.deonderwijsspecialisten.nl/verhalen.

Jouw weg, jouw toekomst

  • Je hebt een relevant mbo-diploma op niveau 4, bijvoorbeeld secretarieel medewerker.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, in woord en geschrift.
  • Je ziet jezelf als een echte professional.
  • Je ben een kei in organiseren, plannen en structureren.
  • Je bent creatief en een echte teamplayer.
  • Je bent proactief en kan goed schakelen tussen diverse werkzaamheden.
  • Je bent klantvriendelijk.

Jouw arbeidsvoorwaarden

  • Je baan is 0,6 - 1,0 wtf en je begint met een jaarcontract (dat we omzetten in een vast contract als de samenwerking goed bevalt).
  • Je salaris zit in schaal 5 OOP, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Je professionele ontwikkeling krijgt alle ruimte (denk aan opleidingsprogramma’s en carrièrestappen).

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Teamleider Alfred Slomp staat je graag te woord. Hij is bereikbaar via [email protected] of via 0318 – 74 34 79.

Direct solliciteren?

Dat kan gemakkelijk door op de sollicitatie button te klikken!

Bij gelijke geschiktheid heeft een medewerker van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband voorrang. Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Klantenservicemedewerker Automotive (vanaf €16,00) J89

Inspire Group, Veenendaal, Utrecht
€ 2.773 - € 3.120 per maand
3 dagen geleden
BedrijfsomschrijvingInspire is gespecialiseerd in klantcontact en aanverwante officefuncties. Werken bij Inspire betekent werken aan je toekomst!FunctieomschrijvingWil jij aan de slag als Klantenservice medewerker Automotive in Nieuwegein? Leuke baan, goed salaris verdienen en werken bij de marktleider in mobiliteitsoplossingen? Dan is dit jouw kans op een mooie carrière!Over deze mooie baanBij dit mooie bedrijf, een marktleider in mobiliteitsoplossingen, is vanwege toenemende...
Inspire Group

Tandarts

Dutch Dentist Jobs, Veenendaal, Utrecht
1 week geleden
Vacature: Tandarts gezocht voor Tandartspraktijk in Veenendaal Ben jij een gedreven tandarts die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wil je werken in een moderne praktijk met een hecht team? Dan is dit jouw kans! Onze tandartspraktijk in Veenendaal is op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week, specifiek op dinsdag en vrijdag. Functievereisten:Afgeronde opleiding tandheelkunde en...
Dutch Dentist Jobs

Klantenservicemedewerker Car Lease (vanaf €16,00) J89

Inspire Group, Veenendaal, Utrecht
€ 2.773 - € 3.120 per maand
2 weken geleden
BedrijfsomschrijvingInspire is gespecialiseerd in klantcontact en aanverwante officefuncties. Werken bij Inspire betekent werken aan je toekomst!FunctieomschrijvingWil jij aan de slag als Klantenservicemedewerker Car Lease in Nieuwegein? Leuke baan, goed salaris verdienen en werken bij de marktleider in mobiliteitsoplossingen? Loop dan deze kans op een mooie carrière niet mis!Over deze mooie baanOnze opdrachtgever is marktleider in mobiliteits- en leaseoplossingen en heeft...
Inspire Group