Senior Mechanical Engineer, Heerhugowaard

Prefound


Datum: 2 weken geleden
Stad: Heerhugowaard, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Prefound
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een senior Mechanical Engineer.

Als Mechanical Engineer speel jij een belangrijke rol in ons innovatieve team! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van opdrachtgevers over technische uitvoerbaarheid, het maken van technische berekeningen, het schrijven van specificaties, en het maken van detailontwerpen. #premium

Binnen onze organisatie bieden we innovatieve robotica aan die de productiviteit, nauwkeurigheid en veiligheid aanzienlijk verhoogt. Als Mechanical Engineer zal jij werken aan het ontwerpen en ontwikkelen van deze systemen, en daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf.

Om deze rol te vervullen, zijn we op zoek naar een zelfstandige Mechanical Engineer met HBO werk- en denkniveau en werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis en ervaring met 3D pakketten zoals Inventor, en een gedegen kennis van normen en richtlijnen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Als je op zoek bent naar een uitdagende werkomgeving waarin je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen en je professionele groei kunt stimuleren, dan is deze functie iets voor jou! Bij ons bieden we een dynamische werkomgeving waarin je werkt aan innovatieve projecten en waarbij teamwork en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden om deel uit te maken van ons team van getalenteerde en gepassioneerde professionals!

Functie-eisen

Only candidates living in the Netherlands and with Dutch language proficiency will be considered for this position.

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en je bent in staat om concrete oplossingen te bedenken voor diverse technische vraagstukken.
  • Werkervaring als Mechanical Engineer en kennis en ervaring met 3D pakketten als Inventor of vergelijkbaar is een must.
  • Tevens ben je op de hoogte van de normen en richtlijnen, beschik je over goed communicatieve vaardigheden en kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Functie-voorstel

Voor deze vacature is de salarisrange €3.000,- – €4.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Over Prefound

Zorgeloos solliciteren en waarmaken van ambities, daar staan we als Prefound voor. Wij begeleiden je stap voor stap naar je nieuwe baan.

Wij kennen de markt en alle mogelijkheden die daarbij horen. Samen met jou brengen wij in kaart welke functie(s) bij je passen. Wij kennen de bedrijven en weten wat welke talenten zij zoeken.

  • 70% van alle vacatures zijn al vervuld voordat ze online komen. Via ons kan je hiervoor wel in aanmerking komen en ga je gelijk mee in het voortraject met onze opdrachtgevers!
  • Loopbaanadvies over alle mogelijkheden in de markt.
  • Goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken met “inside” informatie over wat het bedrijf belangrijk vindt en waar je ambitie tot zijn recht komt.
  • We onderhandelen namens jou over arbeidsvoorwaarden.

Wanneer je via ons een baan gevonden hebt, ontvang je:

  • Direct een opleidingsbudget om jezelf nog meer te ontwikkelen.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, betrokkenheid en advies vanuit jouw adviseur.
  • Keuze uit verschillende workshops en uit 100 online trainingen.
  • Een team adviseurs die gelijk aan de slag gaan mocht je toch (ondanks uitgebreide inventarisatie) de verkeerde keuze hebben gemaakt.
  • Last but not least, meer grip op het waarmaken van jouw ambitie!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Docent Engels, Heerhugowaard

Derec, Heerhugowaard, Noord-Holland
1 week geleden
De functie van een tweedegraads docent Engels op het vmbo is van onschatbare waarde, omdat het de basis legt voor het taalbegrip en de communicatieve vaardigheden van leerlingen op een cruciaal moment in hun ontwikkeling. Als tweedegraads bevoegd docent Engels ga je aan de slag met leerlingen van het vmbo/tl. Je hebt een grote passie voor het onderwijs en kan...
Derec

Project Calculator

Demaco Holland bv, Heerhugowaard, Noord-Holland
1 week geleden
FunctieomschrijvingProject Calculator Cryogene Techniek | Vacature | Noord-Scharwoude nabij Alkmaar | 32 - 40 uurBen je op zoek naar een baan als Project Calculator in de cryogene technologie? Demaco, gevestigd in Noord-Scharwoude/ Alkmaar, is een marktleider in het werken met vloeibare gassen (lager dan -160°C). Deze gassen worden geproduceerd in luchtscheidingsfabrieken en zijn cruciaal voor industrieën zoalsde voedingsmiddelenindustrie, automotive, farmacie,,...
Demaco Holland bv

Commercieel Recruiter

Jooble, Heerhugowaard, Noord-Holland
1 week geleden
IntroductieHet team van Regiodienst is dagelijks bezig om hét nummer één recruitmentbureau in de Nederlandse technische branche te worden! Wij zorgen ervoor dat onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers opnieuw voor ons blijven kiezen. Ter versterking van ons team in Alkmaar zijn we per direct op zoek...
Jooble