Teamleider planbureau

Coloriet


Datum: 1 week geleden
Stad: Lelystad, Flevoland
Contract type: Voltijd
Coloriet
Functieomschrijving

Hebben het samenstellen van werkroosters en leiding geven aan het planbureau geen geheimen voor jou? Heb je daarnaast oog voor jouw team, puzzeltalent en durf je een tikkeltje eigenwijs te zijn? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie bij Coloriet!

Teamleider planbureau

28- 32 uur per week

Coloriet bedrijfsvoering in Lelystad

Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in zorg van A tot Z voor ouderen in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Coloriet biedt thuiszorg en heeft 6 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum. Zorgen doen we samen bij Coloriet! Met ruim 1200 medewerkers, 1400 bewoners en cliënten, 600 vrijwilligers en familie & naasten geven we kleur aan waardevol leven.

Wie ben jij?

Als teamleider van het planbureau heeft plannen en roosteren geen geheimen voor jou, ben je de rots in de branding voor het team en zorg je voor verbinding met de zorgcollega’s. Je werkt vanuit openheid en vertrouwen en weet talenten van medewerkers optimaal te benutten. Voor de zorg die wij bieden zijn onze kernwaarden Verbindend, Eigen-wijs en Vooruitstrevend belangrijk, dit spreekt jou aan en weet jij op het juiste moment in te zetten. Je wacht niet af aan de zijlijn, maar neemt graag en proactief je verantwoordelijkheid om in verbinding resultaat te behalen. Heldere en duidelijke communicatie is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je hebt aandacht voor het team, bent creatief, mensgericht, denkt in mogelijkheden en oplossingen waarbij je het doel voor ogen houdt.

Wat ga jij doen

Jij bent een inspirerende en enthousiaste leidinggevende die het aanspreekpunt is voor 12 collega’s binnen het planbureau. Jij bent de adviserende schakel tussen de tactische- en operationele personeelsplanning en het management en ondersteunde afdelingen. Als teamleider planbureau ben je in staat om onze planmedewerkers te binden en te boeien en er een echt team van te maken. Jij bent verantwoordelijk voor het actueel houden van het Roosterbeleid, Rooster- en planprocedures binnen de organisatie en voor het beheer van alle vastgestelde beleid- en procesdocumenten. Tot slot kan jij ook operationeel jouw bijdrage leveren.

Een goede samenwerking met andere afdelingen, applicatiebeheerder ONS en managers binnen Coloriet zijn hierbij vanzelfsprekend. Jouw enthousiasme en mensgerichte benadering maakt het samenwerken met jou leuk!

Vereisten

Wat vinden wij verder belangrijk

  • Je bent een fijne en motiverende collega, een goed gevoel voor humor is een pré;
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in leiderschap en kennis van relevante regel- en wetgeving m.b.t. de planning (CAO regelingen, arbeidstijden wet, arbeidstijdenbesluit);
  • Je houdt overzicht en bent proactief;
  • Je bent bekend met het roosterprogramma van ONS / Nedap en Planmotion;
  • Je hebt affiniteit met de zorgsector.

Wij bieden

  • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
  • Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet, onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van GoodHabitz;
  • Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie (FiscFree) volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Inzicht in jezelf. Benieuwd naar jouw drijfveren? Ontdek het tijdens een gesprek met een Spiral Drives expert;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 3.013,60 en € 4.370,94 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 50).

Enthousiast?

Meer weten? Dan kun je contact opnemen met Marlinde Westland, Directeur Bedrijfsvoering 06 57 88 08 89.

Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Reageer dan vóór 13 mei a.s. via de sollicitatiebutton.

Deze vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd bij gelijke beschikbaarheid hebben interne kandidaten voorrang.

Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Wil jij ontdekken hoe leuk het werken in de zorg is? Kom tijdens het Coloriet banenfestival bij Coloriet Laarstaete op donderdag 23 mei ontdekken welke verschillende mogelijkheden wij bieden om bij ons te werken.

Klik hier voor meer informatie: Werken in de zorg Flevoland (coloriet.nl)

Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Woonbegeleider Flexpool Flevoland

Kwintes, Lelystad, Flevoland
23 uur geleden
Ben jij flexibel en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou voor diverse teams en woonvormen in Flevoland als gemotiveerde woonbegeleider!In de rol van woonbegeleider in onze flexpool word je wekelijks ingezet voor minimaal 16 uur en maximaal 32 uur, waardoor je waardevolle ervaring opdoet in de begeleiding van verschillende doelgroepen bij Kwintes. Als flexpool woonbegeleider ben je flexibel...
Kwintes

Bestuursadviseur

Nederland Vacature Groep, Lelystad, Flevoland
€ 4.466 - € 6.323 per maand
6 dagen geleden
Taken en verantwoordelijkheden32 - 36 uur | WO | Min. € 4.466,67 en Max. € 6.323,27Provincie Flevoland maakt het verschil door- en met haar medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat vertrouwen, eerlijkheid en het benutten van elkaars potentieel, de formule is voor het succesvol uitvoeren van onze werkzaamheden. Met hart voor de publieke zaak werken wij aan strategische thema's en...
Nederland Vacature Groep

Logistiek Gamer

FlevoDirect uitzendbureau, Lelystad, Flevoland
€ 2.500 - € 2.900 per maand
1 week geleden
BedrijfsomschrijvingHet familiebedrijf, dat al ruim 93 jaar bestaat, is uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met vestigingen over de hele wereld. De vestiging in Lelystad, geopend in 2018, biedt ultramoderne technieken en totaaloplossingen op het gebied van logistiek en opslag. De werksfeer binnen de organisatie is prettig en ongedwongen, en er heerst een sterke nadruk op teamwork.FunctieomschrijvingAls Logistiek Gamer ben jij...
FlevoDirect uitzendbureau