CCU verpleegkundige

Dijklander Ziekenhuis


Datum: 1 week geleden
Stad: Hoorn, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Dijklander Ziekenhuis
De afdeling

De hartbewaking van ons heeft meerdere CCU- en EHH-bedden waar we zorg bieden aan patiënten met (acute) cardiale problemen. Kenmerkend voor onze afdeling is de flexibele manier waarop de bedden worden bezet met poliklinische EHH-patiënten en klinische CCU-patiënten. Met het gehele team vangen we piekdruktes op en gaan we voor optimale zorg voor onze patiënten.

Patiënten van de afdeling Cardiologie worden hier telemetrisch bewaakt. Ook vinden er op locatie Hoorn dagbehandelingen en onderzoeken plaats waarbij de patiënt bewaakt moet worden. De turnover van beide afdelingen is hoog en de afwisseling tussen CCU en EHH maakt het werk dynamisch!

Op locatie Purmerend is er een Acute Zorg Unit (AZU) gebouwd, alle facetten van de acute zorg (IC / CCU / SEH) zijn in één straat gebundeld waardoor je veel verschillende pathologie en ziektebeelden kunt zien en ervaren.

Je nieuwe baan

Je bewaakt patiënten met (potentieel) levensbedreigend verstoorde vitale functies en chronische cardiale problematiek. Hierbij speelt niet alleen je eigen waarneming een rol maar ook het interpreteren van gegevens van de patiënt die aangesloten ligt aan de monitor. Snel handelen, helder communiceren, begeleiden en informeren van patiënt en familie zijn speerpunten in deze functie. Te allen tijden staat de complete zorg voor de CCU- of EHH-patiënt en diens naasten voorop!

Als Cardiac Care verpleegkundige ben je ook werkzaam op de Eerste Hart Hulp (EHH). Hier komen patiënten met acute cardiale klachten binnen waarbij een snelle diagnostiek en behandeling essentieel is. Bij drukte is de coördinatie van de opnames een uitdaging. Ook neem je deel aan het reanimatieteam en ben je inzetbaar op beide locaties.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een door en door Dijklander. Je bent een doorpakker. Iemand die niet alleen wil snappen wat er scheelt, maar ook begrijpt wat voor onze patiënten belangrijk is. Beter begrepen noemen we dat.

Daarnaast:


  • ben je BIG-geregistreerd en heb je een afgeronde opleiding Cardiac Care Verpleegkunde;
  • heb je in- en overzicht over het zorgproces en de zorginhoud en ben je gericht op nieuwe beroepsinhoudelijke ontwikkelingen;
  • heb je een proactieve houding waarbij je goede communicatieve vaardigheden inzet. Ook heb je een open houding gericht op leren en samenwerken;
  • hechten we veel waarde aan het feit dat je stressbestendig bent en een oplossend vermogen hebt.


Wat bieden wij jou?


  • Een door en door Dijklander-werkplek. Een werkplek waar oprechte interesse, lef en nuchterheid hand in hand gaan.
  • Daarbij ondersteunen wij jou graag met diverse opleidingsmogelijkheden, bij ons kan je doorontwikkelen.
  • Wij bieden je een omgeving die uitnodigt om de grenzen van je vakbekwaamheid steeds te verleggen, we geven je ruimte, verantwoordelijkheid en steun om doelstellingen te behalen.
  • Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar voor 32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • De arbeidsvoorwaarden voor Dijklanders zijn geregeld in de Cao-Ziekenhuizen. Functiegroep FWG 55 (minimaal € 3.434,00 en maximaal € 4.842,00 bruto per maand op fulltime basis). In juni 2024 volgt een cao verhoging met 5%. Naast je salaris heb je ook recht op een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en is je pensioen goed geregeld via PFZW.
  • De locaties van het Dijklander Ziekenhuis zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Handig om te weten: vanaf 8 april 2024 tot 1 september 2024 wordt er gewerkt aan de A7. Liever niet onnodig in de file staan? Kom met het OV! Zowel locatie Purmerend als Hoorn zijn op loopafstand van het station.
  • Wij vinden een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld actieve personeelsvereniging, maar ook een bedrijfsreglement waarbij met voordeel bijvoorbeeld een fiets kan worden aangeschaft. Ook kun je via ‘CultuurWerkt’ met korting gebruik maken van diverse kunst- en cultuuractiviteiten.


Interesse?

Direct solliciteren is een goed idee (button rechts in beeld), maar eerst eens kennismaken is net zo logisch! Neem over de vacature gerust contact op met:


  • Madelon Kusch, CCU-verpleegkundige en Teamleider Zorg CCU/EHH locatie Purmerend, telefoon: 06 51479259 mail: [email protected]
  • Roos de Graaff, CCU-verpleegkundige en Teamleider Zorg CCU/EHH locatie Purmerend, telefoon: 06 57492252, mail [email protected]


Je kunt solliciteren tot en met 12 mei 2024.

Nieuwsgierig naar de sollicitatieprocedure? Klik dan op de link.

Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Content creator

Dijklander Ziekenhuis, Hoorn, Noord-Holland
1 week geleden
De afdelingMarketing & Communicatie is een bevlogen en energieke afdeling. We zijn druk, maar altijd volop in ontwikkeling en bieden veel ruimte voor eigen initiatief. We richten ons op:Interne & externe communicatieHet betrekken van de omgeving bij veranderingenRelatiebeheer van externe relaties, zoals verwijzers en overheidsdienstenProfilering van het ziekenhuis, zoals PR en marketingCrisiscommunicatie, woordvoering en reputatiemanagementOp de afdeling werken vier senior...
Dijklander Ziekenhuis

Operator

Pro Industry, Hoorn, Noord-Holland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingAls machinebediende in dagdienst kun jij een waardevolle rol spelen in de productie van deze diverse producten. Deze functie biedt werk in dagdienst, met een salaris tot wel €2.900,- bruto per maand. Waar wacht je nog op? Lees snel verder voor meer informatie!Ter Uitbreiding Van Ons Productieteam Verwelkomen We Jou Als Operator Om Versterking Te Bieden Aan Diverse Productielijnen, Zoals...
Pro Industry

Monteur

Pro Industry, Hoorn, Noord-Holland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
2 weken geleden
FunctieomschrijvingVoor ons productiebedrijf zoeken we een ervaren allround monteur. Ons bedrijf staat bekend om innovatieve daglichtoplossingen en heeft een sterke reputatie opgebouwd. Een efficiënt productieproces is van vitaal belang vanwege de grote vraag naar onze producten. In deze context speel jij een cruciale rol als schakel binnen ons bedrijf. Jouw verantwoordelijkheid omvat het waarborgen van de continuïteit van alle machines,...
Pro Industry