HR Assistent

Nederland Vacature Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Tilburg, Noord-Brabant
Salaris: € 2.950 - € 3.200 per maand
Contract type: Voltijd
Nederland Vacature Groep
Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij een enthousiaste en gedreven HR professional die graag een bijdrage wil leveren aan een dynamische en inspirerende werkomgeving? Zoek niet verder! Decathlon, wereldwijd bekend om zijn passie voor sport en innovatieve benadering, zoekt een HR Assistant Logistiek om ons team te versterken met als focuspunt onze Logistieke Business Unit in Tilburg.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als HR Assistant bij Decathlon speel je een essentiële rol in het ondersteunen van ons HR-team en draag je bij aan het succes van onze medewerkers. Je zal betrokken zijn bij diverse HR-processen, waaronder werving en selectie, personeelsadministratie, training en ontwikkeling, en employee engagement initiatieven. Wat je exact bij ons gaat doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en duidelijk beantwoorden van medewerkersvragen voor ons logistieke team, het beheren van HR-beleid en procedures, het waarborgen van naleving van arbeidswetten en regelgevingen en het analyseren van trends voor verbeteringen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van personeelsdossiers, inclusief het verwerken van statuswijzigingen, het opstellen en versturen van relevante documenten, het ondersteunen bij preboarding en offboarding en het genereren en analyseren van HR-rapporten voor het management.
  • Samen met het team zorg je voor het continue verbeteren van onze HR systemen

Wat maakt werken bij Decathlon zo uniek? We zijn niet zomaar een sportwinkel; we zijn een community van sportliefhebbers die geloven in de kracht van sport om levens te veranderen. Bij Decathlon krijg je de kans om deel uit te maken van een energiek en divers team dat gepassioneerd is over wat ze doen. Je zult werken in een stimulerende omgeving waar jouw ideeën worden gehoord en gewaardeerd.

Wat wij van jouw verwachten

Ben jij een enthousiaste sportliefhebber? Bij Decathlon zijn we op zoek naar een HR Assistant die:

  • Je hebt aantoonbare ervaring binnen het werken in een hr support rol waarin je te maken hebt gehad met arbeidswetten, hr procedures en HR systemen
  • Je hebt de ambitie om door te groeien naar de rol van HR Business Partner
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent pro actief, en bent nauwkeurig in je werkzaamheden; iets wat essentieel is voor onze collega's
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
  • We zien je graag minimaal 2 a 3 dagen per week in ons logistieke centrum in Tilburg en 1 dag in de week op ons hoofdkantoor in Amsterdam
  • Startdatum is bespreekbaar, bij voorkeur 1 juni

WAT BIEDEN WIJ

Bij Decathlon Geloven We Niet Alleen In Sport Als Levensstijl, Maar Ook In Het Creëren Van Een Stimulerende Werkomgeving Waar Sportieve Collega's Graag Samen Sporten. Werkplezier Staat Bij Ons Centraal En We Bevorderen Een Geweldige Sport Cultuur Waarin Jij Jezelf Kunt Zijn En Jouw Passie Voor Sport Kunt Delen. Daarnaast Bieden Wij Een

  • Een startsalaris tussen de €2950 en €3200, afhankelijk van jouw ervaring.
  • 8% vakantiegeld en 24 heerlijke vakantie dagen
  • 20% korting op onze eigen merken. Of het nu gaat om sportkleding, schoenen of uitrusting, je profiteert van geweldige kortingen op de producten die jouw sportieve avonturen ondersteunen.
  • We begrijpen dat persoonlijke groei en ontwikkeling cruciaal zijn voor een succesvolle carrière. Daarom bieden we de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen via onze Decathlon Academy.
  • Aandeelhoudersplan: we geloven in het delen van succes met onze medewerkers en bieden je de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van ons succesvolle bedrijf.
  • Om jouw reis naar ons Decathlon-team nog aangenamer te maken, voorzien we ook een reiskostenvergoeding.

Hoe ziet het sollicitatie proces eruit?

  • Solliciteren door middel van je CV en motivatiebrief
  • Kennismaking per telefoon (ruimte voor je vragen!)
  • Eerste gesprek
  • Tweede gesprek
  • Contract voorstel
  • Welkom bij Decathlon!!

Solliciteer nu en maak deel uit van ons sportieve en gepassioneerde team bij Decathlon. Samen werken we aan het bevorderen van sportieve prestaties en het inspireren van mensen om een actiever leven te leiden. Sport voor iedereen, dat is waar we voor staan!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Loodgieter / cv-monteur, Tilburg

Techvisie, Tilburg, Noord-Brabant
2 dagen geleden
Ben jij een ervaren loodgieter en/of cv-monteur en zoek je een nieuwe baan in de omgeving van Tilburg? Dan hebben we een mooie vacature openstaan voor jou. Of eigenlijk: voor jullie. We hebben namelijk een mooie opdracht openstaan voor een koppel. Solliciteer dus gerust samen met jouw favoriete collega.Je komt te werken bij onze opdrachtgever: expert in werktuigbouwkundige installaties.Wat verwachten...
Techvisie

Financial Accountant a.i.

Michael Page, Tilburg, Noord-Brabant
4 dagen geleden
Handling a variety of General accounting tasks within a industry leading company|Assignment for at least for 6 months, start ASAPAbout Our ClientOur client is one of the leading companies in the horticultural industry.To strengthen and support their Finance department we are actively looking for a Financial Accountant a.i. in the region of Tilburg for a period of at least 6...
Michael Page

Klantadviseur Tilburg 0,6 - 0,8 FTE

van_Boxtel, Tilburg, Noord-Brabant
4 weken geleden
Klantadviseur Wij zijn per direct voor 3 of 4 dagen per week op zoek naar een: Klantadviseur voor onze winkel in Tilburg Jij zoekt dynamiek en afwisseling in je werk? Waar je echt jezelf kunt zijn? Jij zoekt waardering? Werken in een professioneel team? Je helpt en werkt graag met mensen? Je bent dienstverlenend, maar verliest daarbij het bedrijfsbelang niet...
van_Boxtel