Bezorger

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Roosendaal, Noord-Brabant
Salaris: € 15,63 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Is werken op een klantvriendelijke manier jouw ding ? En daarnaast ben jij ook nog eens een klusman? Als bezorger bij Life Outdoor Living is geen dag voor jou hetzelfde. Van tuinstoelen tot nieuwe loungeset - jij bent verantwoordelijk voor het bezorgen van allerlei producten, niet alleen binnen Nederland, maar ook in België en een stukje Duitsland! Jij verdient €14,16 bruto per uur, lekker toch? Na 3 maanden wordt dit al €15,02 en na 6 maanden zelfs €15,63! Lees snel verder en solliciteer voor jouw nieuwe baan als bezorger!

Wat bieden wij jou

  • Tof salaris van €14,16 bruto per uur vanaf 21 jaar
  • Gezellige kantine
  • Leuke bedrijfsuitjes
  • Reiskostenvergoeding
  • Superleuke werksfeer
  • Gevarieerd werken

Wie ben jij

Jij Als Bezorger Kan Altijd Op De Juiste En Positieve Manier Met Onze Klanten Omgaan. Monteren Van Onze Producten Is Voor Jou Ook Geen Enkel Probleem! Daarnaast Is Het Ook Belangrijk Dat Jij

  • De Nederlandse taal spreekt.
  • In het bezit bent van rijbewijs B en minimaal 6 maanden rij-ervaring hebt.Beschikbaar bent om op verschillende tijden te werken: het is afhankelijk van het seizoen welke tijden je werkt.
  • Ervaring hebt als bezorger of chauffeur.

Wat ga je doen

Als bezorger bij Life Outdoor Living ben jij verantwoordelijk om onze producten te leveren! Direct naar de klant en naar onze winkels. Jij bezorgt niet alleen binnen Nederland maar ook in België en Duitsland! 'Gutentag, Ihr Gartenmöbel sind da!' Verder is monteren van de producten bij de klant een van jouw taken! Jij zorgt ook over de afvalscheiding na terugkomst.

Waar ga je werken

Jij werkt binnen een super leuk team als bezorger voor het distributiecentrum van Life Outdoor Living. Je vindt ons aan de Borchwerf in Roosendaal. Woon jij vlakbij ? Dan kan jij ons makkelijk bereiken met jouw fiets of scooter! Woon jij wat verder weg? Geen probleem, dan pak je gewoon jouw eigen auto om naar ons te komen!

Sollicitatie

Zin in nieuwe uitdaging als bezorger? Kom maar op! Solliciteer snel als logistiek medewerker en wij nemen binnen een werkdag contact met jou op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Projectcoördinator | renovatie en onderhoud

Eminent Groep, Roosendaal, Noord-Brabant
2 dagen geleden
Functieomschrijving . In de rol van projectcoördinator ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen account, vaak een wooncorporatie. Alle meldingen betreft het dagelijks onderhoud en de aanvragen voor mutatieonderhoud worden door jou van A tot Z verwerkt. Dit betekent dat jouw functie allesomvattend is.‘s ochtends check jij de aanvraag. Er komt een woning leeg en er dient een nieuwe badkamer te...
Eminent Groep

Hef - en reachtruckchauffeur

Unique, Roosendaal, Noord-Brabant
3 dagen geleden
Wat ga je precies doenAls Hef- en Reachtruckchauffeur, beter bekend als Bulk Operator, vervul je een essentiële rol in ons logistieke proces. Jij bent verantwoordelijk voor het precieze transport van grote en zware goederen.Geen dag is hetzelfde bij ons. Voordat je dienst begint, neem je even de tijd voor een kopje koffie met je collega's. Daarna is het tijd om...
Unique

Sales Medewerker, Roosendaal

Branch Work, Roosendaal, Noord-Brabant
2 weken geleden
Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan en heb je ervaring in de sales? Dan is de functie als Sales Medewerker echt iets voor jou!FunctieAls Sales Medewerker binnendienst heb je een belangrijke taak binnen het bedrijf. Je bent ook proactief. Je zoekt actief naar potentiële nieuwe klanten en overtuigd hen van een samenwerking. Als het lukt om een...
Branch Work