Projectadministrateur Speciale Technieken en Producten (Tilburg)

Gebr. van Kessel Bedrijven


Datum: 1 week geleden
Stad: Tilburg, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Gebr. van Kessel Bedrijven
Wil jij je financiële skills inzetten binnen verrassend veelzijdige infra projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Dordrecht zijn wij op zoek naar een Projectadministrateur.

Je werkt in een relatief klein team waarbij jouw inzet er toe doet! Binnen de afdeling wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de projectadministratie van asfalterings-riolerings- woonrijp- en grondwerkprojecten met diverse soorten contractenvormen. Ben jij zelfstandig, klantgericht en op zoek naar een afwisselende functie? Dan is dit jouw kans! Bij ons kun je per direct aan de slag.

Jouw baan als Projectadministrateur

Binnen Rayon Speciale Technieken en Producten (ST&P bv) ga jij de projectadministratie voeren. Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten bv is de specialist op het gebied van herstel, afdichting en verduurzaming van betonconstructies. Tevens voeren wij werkzaamheden uit zoals het afdichten van voegen, het herstellen van scheuren in asfalt en het aanbrengen van voegovergangen. Jij gaat een essentiële functie vervullen binnen de afdeling Financiën & Administratie (F&A). Het team bestaat binnen geheel Gebr. Van Kessel uit 22 collega’s. Zij zitten verspreid over de vestigingen in het land. Jij gaat werken vanuit het kantoor Tilburg.

In deze functie ben je de sparringpartner van de projectcontroller. Je hebt als doel de afdeling naar een hoger plan te tillen. Je geeft daarom gevraagd en ongevraagd advies over het uitvoeren van de (project)administratie. Je bent in staat om zelfstandig (sub)administraties te voeren, periodiek kostenoverzichten te maken met meer- en minderwerk en bent medeverantwoordelijk voor een tijdige, juiste en volledige verwerking van de financiële administratie.

Je houdt besprekingen met projectleiders en uitvoerders betreffende de voortgang van het project en speelt ook een actieve rol bij de prognosebepaling, afwijkingen en kansen & risico’s van het project. Verder draag je zorg voor dagelijkse verwerking van verkoopfacturen en ondersteun je de administratie met inkoopfacturen en controleer je uren en materieeladministratie. Tot slot ben je toezichthouder op alle in- en uitgaves van het magazijn.

De afdeling ‘ST&P’ heeft hun standplaats in Tilburg. Vanuit daar zijn wij verantwoordelijk voor speciale projecten en technieken binnen Nederland.

Jouw kwaliteiten

Je bent analytisch sterk, proactief en gedreven. Je hebt zeer goede kennis van Excel en draait je hand niet om voor een draaitabel. Kennis van Metacom is een pré (maar geen vereiste). Tevens ben je iemand die kritisch naar de werkzaamheden kijkt en meedenkt over procesverbeteringen. Het is voor jou een sport om met efficiëntere ideeën te komen om kosten te besparen. Uiteraard breng je de nodige dosis enthousiasme mee en kijk je ernaar uit om je nieuwe collega’s te leren kennen.

  • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar;
  • Een afgeronde financiële MBO/HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Bedrijfseconomie;
  • Je bent een sparringpartner en dus communicatief vaardig.

Wat bieden wij jou?

Wanneer je bij Gebr. Van Kessel komt werken dan stap je binnen in de dynamische wereld van de civiele techniek. Je vertegenwoordigt een sterk merk met een gedegen reputatie. Bij ons krijg je als medewerker de ruimte om te ondernemen én om te groeien. Samen werken we aan onze ambities. Als Projectadministrateur bieden wij je:

  • Een variërende functie bij een leuk bedrijf waar een informele sfeer hangt met korte lijntjes;
  • Een fulltime salaris tussen de € 2.500 en de € 4.000 bruto per 4 weken uitbetaald in 13 periodes;
  • Een laptop en telefoon van de zaak;
  • 25 vakantiedagen en 16 roostervrije dagen op fulltime basis vanuit de CAO Gebr. Van Kessel;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Een goed pensioen bij BPL pensioen;
  • We organiseren leuke personeelsactiviteiten onder andere zomer- en winterafsluiting, pubquiz en een Gebr. Van Kessel Familiedag;
  • De mogelijkheid tot persoonlijke groei met een gedegen begeleiding, waarbij ondernemerschap de ruimte krijgt;
  • De kans om onderdeel van een bedrijf te zijn waar we aan mooie baanbrekende projecten werken waar jij een belangrijke rol in speelt.
  • Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Ons bedrijf

Gebr. Van Kessel is een moderne bouwonderneming met ruim 500 collega’s en een brok aan ervaring op het gebied van civiele techniek. Wij werken dagelijks samen met onze opdrachtgevers aan een leefbaar en bereikbaar Nederland. Ons werkgebied is verrassend veelzijdig en omvat de disciplines: wegenbouw, civiele techniek en cultuurtechniek, de aanleg van sportvelden en atletiek-/golfbanen, dak-/gevelgroen, terreininrichtingen, beton- en spooronderhoud, betonreparaties, voegovergangen, bronbemaling en horizontale en verticale drainage en versnelde consolidatie (IFCO). Wij werken aan de meest uiteenlopende projecten. Wij ontwikkelen, ontwerpen, adviseren, realiseren, produceren en beheren en zijn daarbij net zo trots op de kleinschalige en/of lokale projecten als de grootschalige complexe projecten.

Gebr. Van Kessel bestaat uit een groep nauw samenwerkende bedrijven, elk met een eigen expertise. Het bundelen van deze expertise stelt ons in staat de markt optimaal te bedienen. Onze kernwaarden staan daarbij altijd voorop: veiligheid, integriteit en duurzaamheid. Gebr. Van Kessel is al meer dan 70 jaar een begrip in de markt. Sinds 2001 zijn wij onderdeel van het internationaal opererende bouwconcern Koninklijke VolkerWessels.

Klaar voor een mooie loopbaan

Ben je enthousiast over de functie? Direct solliciteren kan via de ‘sollicitatie button’. Bij vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Thomas Voogt , (Corporate Recruiter). Zijn telefoonnummer is+316 25 76 12 87. Ook kun je hem altijd whatsappen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees volledige vacature

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Allround medewerker F&B (part time)

Valk Jobs, Tilburg, Noord-Brabant
1 week geleden
IntroductieVan kop koffie tot 3-gangen diner en van snelle lunch tot uitgebreide borrel... Jij staat altijd klaar voor onze gasten en zorgt dat ze niks te kort komen. Jij weet wat service verlenen is. Werken bij Hotel Tilburg doe je met de tofste collega’s in een gezellige omgeving. Gastvrijheid, je thuis voelen en plezier hebben is wat wij belangrijk vinden!BeschrijvingWat...
Valk Jobs

Business Course traineeship Randstad Groep Nederland

Randstad Nederland, Tilburg, Noord-Brabant
€ 3.000 per maand
3 weken geleden
Functieomschrijving Beschrijving Je beste zelf worden en anderen daarbij helpen. Dát is het uitgangspunt van een traineeship bij Randstad Groep Nederland. We zetten getalenteerde starters in hun kracht en begeleiden hen om uit te groeien tot unieke leiders van de toekomst. Uniek, omdat verschil er moet zijn. En uniek omdat iedereen op een eigen manier werkt, communiceert en leiding geeft....
Randstad Nederland

COÖRDINATOR PAYROLL / SALARISADMINISTRATIE

Cotton Club, Tilburg, Noord-Brabant
4 weken geleden
Locatie: Tilburg Uren per week: 38 Contract: Fulltime Als Payroll Coördinator ben je aan het eind van elke maand de meest geliefde medewerker van The Sting Companies. Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en correcte uitbetaling van de salarissen. Hierbij houdt je rekening met de wettelijke regels van Nederland en België en juiste registratie van alle persoonsgegevens en weet deze...
Cotton Club