Bijbaan Zorgassistent

Aethon.nl


Datum: 1 week geleden
Stad: Alkmaar, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Aethon.nl
Jouw uitdaging

Wil jij naast je zorg-gerelateerde opleiding op mbo niveau 4. hbo- of wo-niveau relevante praktijkervaring opdoen zodat jij je kan onderscheiden op de arbeidsmarkt? En wil jij daar een goed salaris mee verdienen? Kijk dan niet verder! Deze goedbetaalde parttime bijbaan in de ouderenzorg in Alkmaar en omgeving slaat aan op al je wensen! Via Aethon kom jij te werken in de thuiszorg! Met een training en een inwerktraject zorgen we ervoor dat jij een goede start maakt in de zorg!

Jij kan het verschil maken voor duizenden ouderen!

Jij gaat thuiswonende ouderen ondersteunen bij de dagelijkse levensverrichtingen. Samen met het wijkteam zorg jij voor de allerbeste zorg. Voordat jij begint bieden wij de training Verpleegtechnische Vaardigheden aan. Tijdens deze training zorgen onze trainers ervoor dat jij bevoegd en bekwaam kan beginnen als Verzorgende IG in de thuiszorg.

Tijdens de training leer jij de volgende handelingen:

  • Subcutaan injecteren
  • Bloedsuiker prikken
  • Insuline toedienen
  • Tensie en bloeddruk meten

Bovenstaande handelingen (+ het ondersteunen van de ouderen met hun dagelijkse levensverrichtingen) voer je uit tijdens je diensten.

Waar ga je werken?

Jij gaat aan de slag in een van de wijkteams in Alkmaar, Heerhugowaard,

Jouw talent

Omdat je tijdens je werk veel in contact komt met cliënten is het belangrijk dat jij sociaal bent en dat je stevig in je schoenen staat! Daarnaast:

  • Volg je een zorg-gerelateerde opleiding studie op mbo niveau 4, hbo- of wo-niveau. Denk aan Verpleegkunde, Geneeskunde, Fysiotherapie etc. Heb je al een zorg-gerelateerde opleiding op een van deze niveaus afgerond? Ook dan ben je welkom om te solliciteren!
  • Heb je al ervaring opgedaan in de (ouderen)zorg en bent bekend met de ADL en transfer technieken.
  • Ben jij op parttime basis beschikbaar, bij voorkeur in het weekend of doordeweeks ochtenden en avonden.
  • Ben jij minimaal 8 uur per week beschikbaar

Wij bieden jou

  • Een bruto uurloon vanaf €13,68, incl. 8,33% vakantiegeld
  • Toeslagen die oplopen tot wel 160%. Op zondag verdien je bijvoorbeeld tot wel €21,88 per uur!
  • Reiskostenvergoeding
  • Flexibiliteit om elke maand zelf je eigen uren in te plannen
  • Vakantiedagen naar ratio (fulltime = 25 dagen per jaar)
  • Een tijdelijk dienstverband

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via [email protected] of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsapp).

Over Aethon

Aethon is één van de vier onsterfelijke, gevleugelde en vlammen snuivende paarden van Helios, de zonnegod uit de Griekse mythologie. Als verantwoordelijke voor zonsopgang en –ondergang bracht Helios de mensen licht, net zoals de flexibel inzetbare talenten van Aethon ‘verlichting’ brengen binnen de zorg, bij gemeenten, woningcorporaties en de kinderopvang. Het paard Aethon trekt de stralende zonnekar, zoals wij samen met onze opdrachtgevers de kar trekken voor een innovatief, modern en duurzaam personeelsbeleid.

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière. Met frisse blikken dragen we bij aan de dienstverlening van zorginstellingen in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, revalidatie en ziekenhuizen, bij gemeenten, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Voorman groenvoorziening, Alkmaar

Faam werkt, Alkmaar, Noord-Holland
6 dagen geleden
Leid de buitenruimtes als voorman groenvoorziening!Ben je op zoek naar een uitdagende langetermijnbaan in het groen? Werk je graag buiten en wil je een stap verder gaan? Heb je natuurlijk leiderschap in je DNA?Als voorman groenvoorziening ben jij de drijvende kracht achter jouw team van groenvoorzieners. Door regelmatige schouwrondes te maken en nauw samen te werken met de ploegleider, ben...
Faam werkt

functioneel beheerder

HVC, Alkmaar, Noord-Holland
€ 3.887 - € 5.785 per maand
3 weken geleden
Alkmaar Fulltime Geplaatst op 7 april wat bieden wij? €3.887 - €5.785 bruto per maand 40-urige werkweek Persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget van 13,64% (8% vakantiegeld, eindejaarsuitkering 3,70% en PAB 1,94%); Mogelijkheid hybride werken Uitstekende pensioenregeling en reiskostenvergoeding Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een innovatief bedrijf met een open -en informele werksfeer Beschikking over laptop en mobiele telefoon Veel mogelijkheden om...
HVC

Horeca medewerker fulltime

Jumbo Supermarkten B.V., Alkmaar, Noord-Holland
€ 15,86 per uur
4 weken geleden
Met jouw crush op food is het werken bij La Place puur genieten. Zeker in de fulltime functie als horeca medewerker! Combineer jouw liefde voor eten en drinken met jouw onvergetelijke gastvrije instelling. Join the smile bij onze La Place locatie in Alkmaar. Een tevreden gast is voor jou goud waard. En je doet er alles aan om onze gasten...
Jumbo Supermarkten B.V.