Informatiemanager Fysiek Domein

Maandag


Datum: 1 week geleden
Stad: Vlaardingen, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Maandag
Over de functie

Met enthousiasme en gedrevenheid werk je samen met het team aan de best mogelijke informatievoorziening voor onze gemeente. Wij zijn op zoek naar een Informatiemanager Fysiek Domein. Heb jij de ambitie om als I-accounthouder de informatievoorzieningen verder door te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat deze blijven aansluiten bij ontwikkelingen binnen de gemeente Vlaardingen, zoals procesmanagement, zaakgericht werken en data gedreven werken? Lees dan snel verder!

Functie eisen

Wie ben jij?

Je bent een verbinder met goede sociale- en adviesvaardigheden. Je brengt complexe zaken eenvoudig over en past je advies aan aan je interne klant. Je beheert je account in alle aspecten: je weet draagvlak te creëren, denkt strategisch maar werkt ook vanuit processen, de architectuur en het I-beleid. Vanuit je interesse voor het vakgebied blijf je op de hoogte van niet alleen vakkennis op jouw domein, maar ook aanverwante vakgebieden zoals (spatial) data, gegevensmanagement, informatiebeheer en automatisering.

Verder Vinden We Belangrijk

  • Je hebt minimaal een hbo-diploma en aantoonbaar wo werk- en denkniveau in een relevante richting voor het werkveld/kennisgebied.
  • Je hebt ervaring en/of aantoonbare affiniteit met het fysieke domein.
  • Kennis en ervaring op het gebied van gemeentelijke informatievoorziening.
  • Kennis van GEMMA 2.0 (gemeentelijk model architectuur).
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in het vakgebied van informatievoorziening.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Kennis van het GIS/GEO-domein is een pre.

Over het bedrijf

Samen met je nieuwe team

Het team Informatiemanagement bestaat uit professionals met verschillende specialisaties: Geo-informatie, gegevens- & stelselmanagement en -beheer, functioneel beheer, business intelligence en business informatiemanagement. Als informatiemanager werk je in een sub-team van 5 I-professionals vanuit I-beleid, architectuur en portfoliomanagement.

Bij de gemeente Vlaardingen kijken we naar de samenleving. Samen met inwoners, ondernemers en organisaties werken we aan de ontwikkeling van Vlaardingen. Onze werkomgeving verandert en onze organisatie verandert mee. Dat doen we professioneel, waarbij eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. We zijn allemaal verschillend en daardoor vullen we elkaar aan en werken we aan beloofde resultaten, met ruimte om te leren en een gevoel van trots.

Fysiek domein

Als Informatiemanager Fysiek Domein ga je aan de slag met bijvoorbeeld Data & Spatial data, Objectgericht werken, 3D, Digitaal Twins en stelselvoorzieningen. Het fysieke domein omvat Ruimtelijke ordening, Wonen, Vergunningen, Beheer Openbare Ruimte en Toezicht & Handhaving. Belangrijke dossiers zijn de Omgevingswet/DSO, Wonen, Duurzaamheid en klimaatopgaven.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Informatiemanager Fysiek Domein die past bij Maandag. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Begeleider | Gehandicaptenzorg | MVG | 24-36 uur per week

Nederland Vacature Groep, Vlaardingen, Zuid-Holland
€ 2.182 - € 3.606 per maand
5 dagen geleden
Taken en verantwoordelijkhedenHoud je van uitdagingen die het werken met mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (mvg) met zich meebrengt? Wil je direct een vast contract en tussen de 24 en 36 uur per week werken? Sluit je aan bij ons team als begeleider gehandicaptenzorg mvg (mbo3 / mbo4)!Als begeleider gehandicaptenzorg mvg speel je een essentiële rol...
Nederland Vacature Groep

Receptioniste/servicedeskmedewerker Lentiz Onderwijsgroep Vlaardingen

Embrace hospitality services, Vlaardingen, Zuid-Holland
€ 13,5 - € 15,5 per uur
3 weken geleden
Word jij het vriendelijke gezicht bij de receptie van Lentiz Vlaardingen? Als receptionist maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service. Functieomschrijving Als receptionist/servicedesk medewerker bij Lentiz herken je de medewerkers en bezoekers die binnenkomen om aan hun werkdag te beginnen. Gehaast, want er wacht hen een belangrijke meeting. Jij bent al voorbereid op hun komst. Je...
Embrace hospitality services

KLEUTERLEERKRACHT IKC ICHTHUS

IKC Ichthus, Vlaardingen, Zuid-Holland
1 maand geleden
1 dag geleden geplaatst 0.4-1.0 fte/uur Vlaardingen Speciaal onderwijs IKC Ichthus Omschrijving organisatie IKC Ichthus biedt onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Baby’s en peuters binnen de dagopvang en kinderen van groep 1 tot en met 8 kunnen er spelen, ontdekken, ontwikkelen, leren en ontspannen, zowel binnen als buiten schooltijd. Bij IKC...
IKC Ichthus