Helpdesk medewerker

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Schiedam, Zuid-Holland
Salaris: € 13,85 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Ben jij een echte netwerk ninja? En houd je van sociaal contact? Dan is dit de ideale functie voor jou

Ben jij een echt mensen mens die je wakker kunt maken voor elk belletje? En gaat je hart sneller kloppen van alles wat te maken heeft met ICT? Dan is deze helpdesk functie echt wat voor jou! Je zal je sociale vaardigheden en ICT- skills verder gaan ontwikkelen. En dit allemaal voor een top salaris van € 13,85 per uur!

Lees hieronder snel verder

Wat bieden wij jou

  • € 13,85 startsalaris!
  • Vanuit huis of vanuit Schiedam
  • Doorbetaalde training
  • Op zondag zelfs 211%
  • Verbreed je kennis op het gebied van ICT
  • 24,32 of 40 uur?

Wie ben jij

Jij bent een behulpzame sociale doorpakker. Jij houdt van het gebruiken van je ICT kennis om alledaagse problemen op te lossen. Van een router, chrome cast of tv word jij dan ook niet meer warm. Deze dingen ken jij van binnen en van buiten en deze kennis gebruik jij dan ook graag!

Voor deze functie is voorkennis van enige vorm van ICT vereist. Wel word je tijdens de eerste drie weken opgeleid tot een echte Delta Fiber helpdeskmedewerker.

Hieronder Nog 5 Belangrijke Punten

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent 3 weken fulltime beschikbaar voor de training, die start op 21 mei
  • Tijdens de training kom je 4 dagen naar kantoor
  • Je kunt avonddiensten draaien en om de week op zaterdag of zondag ben je beschikbaar.
  • 2 keer per maand kom jij naar kantoor in Schiedam.

Wat ga je doen

Weekend. Dat betekent voor veel mensen een filmpje of voetbalwedstrijd aanzetten. En precies op dit moment is er iets aan de hand waardoor het allemaal niet werkt. Maar wat is er aan de hand? Jouw missie om achter te komen! En dit allemaal vanaf achter de telefoon. Je gaat de klant helpen om samen tot een oplossing te komen. Hierin zorg jij dat de klant zo snel mogelijk weer lekker verder kan bingewatchen. En dit alles doe jij op een positieve maar toch ook duidelijke manier.

Niet iedereen is namelijk net zo een netwerk ninja als jij.

Binnen deze functie wordt verwacht dat je twee keer per maand naar kantoor in Schiedam komt. Hier kun je gezellig bijpraten met je toffe collega's. En jezelf verder ontwikkelen of laten zien aan je teamleiders.

Waar ga je werken

Je zult aan de slag gaan bij een van de grootste glasvezelproviders in Nederland, namelijk Delta Fiber. Delta Fiber is een bedrijf van Nederlandse origine dat zich vooral richt op telecom en glasvezel. Delta Fiber heeft in Nederland twee grote kantoren één hiervan in Middelburg en de ander in Schiedam. Binnen Delta Fiber werk je samen met fijne collega's en hangt er een goede positieve sfeer. Klinkt als een plek voor jou toch?

  • € 2,15 thuiswerkvergoeding
  • € 0.21 reiskostenvergoeding per km
  • Flexibele werktijden

Sollicitatie

#TEMPO Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature solliciteer dan nu! Bij vragen en/of opmerkingen bel of mail gerust. Wij zijn te bereiken op 0113308120 en mailen kan ook naar onderstaand adres. Wil jij zo snel mogelijk aan de slag zorg dan voor een referentie die wij kunnen contacteren!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker bediening (8 – 24 uur), Schiedam

Thermen Holiday, Schiedam, Zuid-Holland
2 uur geleden
De uitdagingGasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness. Daar hoort ook lekker eten en drinken bij. Met een glimlach geserveerd. Als medewerker bediening doe je niets liever dan ervoor zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben, vlot worden bediend en graag nog eens terugkomen in het restaurant voor een hapje of een drankje. Je kan goed inschatten...
Thermen Holiday

Instrumentation Engineer

Energy Jobline, Schiedam, Zuid-Holland
5 dagen geleden
Vacancy OverviewAirswift has been tasked by one of our major Oil and Gas clients to seek an Instrumentation Engineer to work in their facilities located in Schiedam, Netherlands.Job Title: Instrumentation EngineerContract Duration: 1 year Work Location: Schiedam, NetherlandsJob DescriptionThe Instrument Department is responsible for the design of Process Control and Instrumentation Systems, Integrated Control & Safety Systems, Fire & Gas...
Energy Jobline

Administratief - Kwaliteitsmedewerker Schiedam

Bruuk., Schiedam, Zuid-Holland
6 dagen geleden
Zijn ‘multitasken’ en ‘kwaliteit’ jouw tweede en derde naam? En lijkt het jou leuk om je als visitekaartje van een kleinschalig team bezig te houden met zowel administratieve werkzaamheden als het onderhoud van het voedselveiligheidssysteem? Dat bevindt jouw droombaan zich wellicht in Schiedam. Lees hier meer informatie over de functie en solliciteer direct!Wat ga je daar precies doen?Jouw functie bestaat...
Bruuk.