Servicemedewerker groen, Kampen

Faam werkt


Datum: 1 week geleden
Stad: Kampen, Overijssel
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Een mooie zelfstandige & afwisselende functie!

Heb jij ervaring in de groene of grijze sector? Geniet je van afwisseling en ga je graag zelfstandig of met z’n tweeën aan het werk? Dan is deze functie als servicemedewerker in het groen wat voor jou!

Als Servicemedewerker Start Je ’s Ochtends Op De Gemeentewerf En Pak Je De Serviceklussen Op Die Je Via De Tablet Ontvangt Vanuit De Gemeente. Elke Dag Zijn De Werkzaamheden Erg Afwisselend, Daarom Zijn We Op Zoek Naar Een Echte Allrounder. Je Gaat Onder Andere Aan De Slag Met

  • Zaagwerkzaamheden (bijv. omgevallen boom zagen).
  • Bosmaaiwerkzaamheden (bijv. overwoekerend perceel groen).
  • Straatmeubilair plaatsen en verplaatsen (bijv. bankjes, prullenbakken).
  • Worteldruk weghalen/boomwortels verwijderen.
  • Kleinschalig straatwerk (rondom plantvakken).
  • Het plaatsen van hekken en borden.
  • Overig groenonderhoud.

Je hebt een eigen bus met de juiste materialen en gereedschappen tot je beschikking om al deze werkzaamheden goed uit te voeren. De meeste klussen kun je zelfstandig uitvoeren, wanneer er een grotere klus op de planning staat, ga je uiteraard met een collega op pad.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Job (06-16362670) voor meer informatie!

Wat kun je verwachten?

  • Startsalaris (€ 2.250 – € 3.000) en arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld volgens de CAO;
  • Veel afwisseling in je dag/week;
  • Goede kwaliteit gereedschap;
  • Het hele jaarrond werk, ook in de winterperiode;
  • Doorgroeimogelijkheden tot zelfstandig servicemedewerker of voorman.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar iemand met enkele jaren ervaring in straatwerk, grondwerk of de groenvoorziening. Ben jij technisch, allround en beschik jij over rijbewijs B(E)? Dit bedrijf is gericht op de lange termijn, we zoeken daarom ook iemand die zich voor langere periode wil binden en gaat voor een vast contract. Dan kunnen zij jou namelijk stabiliteit bieden en kunnen jullie zo op elkaar bouwen.

Verder Zoeken We Iemand Die

  • Een gemotiveerde collega is;
  • Ervaring in de groene, grijze of bouwsector heeft;
  • In bezit is van een B-rijbewijs, E achter B is mooi meegenomen.

Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in het groen voor diverse scholen, instellingen, waterschappen, natuurparken, gemeenten en overige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij erop gericht om kwaliteit af te leveren. Daarom zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door vakbekwame voormannen of andere ervaren collega’s in het groen.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten. Als je als servicemedewerker groen hier komt werken, heb je dus ook volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot een ander team of hogerop.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator 2 ploegen, Kampen

Werkstede, Kampen, Overijssel
2 dagen geleden
De functieBen je op zoek naar een dynamische functie als operator met veel verantwoordelijkheid en waar geen dag hetzelfde is? De functie in Kampen biedt enorm veel afwisseling en ontwikkelingsmogelijkheden!In de functie van operator ben je op diverse plekken werkzaam. Je houdt je bezig met het bedienen van de machines, voert kwaliteitscontroles uit en lost storingen op. Daarnaast kun je...
Werkstede

Schilder Leerling

Faber Personeelsdiensten, Kampen, Overijssel
€ 2.000 per maand
2 weken geleden
Wat jij doet In vier weken gaan wij jou klaarmaken om direct in de praktijk aan de slag te gaan als schilder! Je start jouw carrière bij Faber met een interne scholing, waarin we je alle basisvaardigheden bijleren die een schilder nodig heeft. Gedurende deze weken gaan wij op zoek naar een opdrachtgever die perfect bij jou past, zodat je...
Faber Personeelsdiensten

Accountmanager Duits

Green Resource Group, Kampen, Overijssel
2 weken geleden
Als Accountmanager binnen de foodservice divisie van Asia Express Food draag je de verantwoordelijkheid voor de groei en ontwikkeling van je eigen klantenbestand. Aanvankelijk werk je met een bestaande klanten, maar gedurende de tijd is het jouw taak om ons bestand verder uit te breiden. Jouw klantenbestand omvat voornamelijk horecaleveranciers, variërend van groothandels en drankhandels tot grootverbruikers, die zich verspreid...
Green Resource Group