Front Office Medewerker

The Fine Hotels & Suites Collection


Datum: 1 week geleden
Stad: Schiedam, Zuid-Holland
Contract type: Deeltijd
The Fine Hotels & Suites Collection
Stadsvilla Mout, gelegen aan de mooiste gracht van Schiedam, is een kleinschalig suitehotel dat volledig is gerenoveerd. De sfeer van het pand is behouden, gecombineerd met een comfortabel design. Ons hotel is een plek die pittoresk aanvoelt met een moderne twist.

Als Medewerker Front Office ben jij het visitekaartje van het bedrijf en dé spil tussen de gast en de dagelijkse operatie. Gastvrij, persoonlijk en positief: dat is jouw manier van werken. Je krijgt energie om ervoor te zorgen dat gasten zich thuis voelen.

Versterk jij ons team op de positie als Front Office Medewerker?

Wat maakt ons Fine;

  • Als je een nieuwe collega bij ons aan boord brengt, belonen we je met een aantrekkelijke bonus die kan oplopen tot maar liefst 250 euro! Dat is nog eens succes delen.
  • En wat dacht je van een nachtje weg? Overnachten in 1 van onze hotels kun je voor slecht 35 euro per nacht. De perfecte staycation is binnen handbereik!
  • We koesteren een warme en huiselijke sfeer binnen onze teams. Door diverse activiteiten zoals gezellig teamuitjes en onvergetelijke personeelsfeesten, maken wij dit waar.
  • Wil je groen en slim reizen? Pas je reiskostenvergoeding aan en kies voor een milieuvriendelijke e-bike als leaseoptie. Op weg naar een duurzamere toekomst!
  • Bij ons bruist het van enthousiaste en ambitieuze teamgenoten die elkaar inspireren en van elkaar leren.
  • Gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bieden we je de kans om met een aantrekkelijke korting lekker te sporten.
  • We zijn dol op investeren in jou! Of het nu gaat om professionele groei of persoonlijke ontwikkeling, wij staan voor je klaar met diverse opleidingsmogelijkheden.


Wat zegt Vero Nater (Cluster Manager) over deze functie;

“Het persoonlijke contact met de gasten en het samen ondernemen is hetgeen waar jij jouw energie uithaalt. Onze kracht zit in het creëren van een persoonlijke, oprechte en complete beleving, door gebruik te maken van onze faciliteiten, kennis en alles wat rondom onze hotels terug te vinden is”

  • Je kan goed zelfstandig werken en bent proactief;
  • Je hebt een goed oog voor detail;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
  • Communiceren is jouw ding! Je hebt een sociaal karakter en weet tussen de verschillende doelgroepen gemakkelijk van toon te wisselen;
  • Je hebt eerder in een hotel gewerkt of bent bekend met de gastvrijheidsindustrie of horeca;
  • Gastvrijheid gaat je van nature goed af en je weet hoe je dit in de praktijk brengt;
  • Je neemt graag initiatief en bent oplossingsgericht, zowel naar gasten als collega’s;


Iedere dag is anders, omdat je altijd met andere gasten, managers en wensen te maken hebt. Daarnaast werk je op verschillende tijdstippen en locaties, afhankelijk van de hotelbezetting. Een voorbeeld zou zijn van 07:00 tot 15:30, van 09:00 tot 17:30 of van 14:30 tot 23:00 uur.

Voorbeeld dag als een front office medewerker

Je start je dienst met de overdracht van de Nachtportier (07:00 uur), bespreekt eventuele bijzonderheden en staat uiteraard klaar om de eerste hotelgasten met een glimlach te verwelkomen bij het ontbijt. Je zet het ontbijt klaar en daarna zul je de gasten uitchecken. Je zorgt dat de gasten met een wow gevoel en een grote glimlach het hotel verlaten. Tussen 10:00 en 11:00 uur haal je het buffet af samen met een Front Office Supervisor en zorg je dat de ruimte er weer pico bello uitziet. Hierna maak je je klaar om kamers te controleren die de Housekeeping collega’s hebben schoongemaakt. Hierbij geef je de nodige feedback. Na een productieve dag zit de ochtend-shift er alweer op en bespreek je de bijzonderheden in een hand-over met de avond-shift.

Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu!

Ons wervingsproces;

  • Online reviewing reacties
  • Eerste kennismakingsgesprek op locatie met de Vero Nater, Cluster Manager
  • Offer
  • Contractondertekening & Onboarding


Over Fine Hotels & Suites

Fine Hotels & Suites is een collectie van 5 locaties genaamd Stadsvilla Mozaic, Casa Julia, Stadsvilla Mout, Buitenplaats de Bergse Bossen & Plesman Residences. Fine Hotels & Suites biedt passie, liefde en een huiselijk gevoel. Vanuit deze gedachten zijn onze hotels ontstaan, met Corina Waaijer aan het roer. Met fine service, warmte en een persoonlijke benadering creëren we een optimale beleving voor onze gasten. Al onze hotels zitten in panden met bijzondere historie en verhaal. Bij Fine staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel en we zorgen dat de gasten zich thuis voelen, ongeacht de grootte van onze hotels. Al onze hotels zijn “Green Key Gold

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Truck Engineer- Commercial EV

BYD EUROPE, Schiedam, Zuid-Holland
2 dagen geleden
About The RoleWe Are Looking For aTruck Engineer . The R&D department plans the European sustainable product and technology roadmap and is committed to developing an advanced range of all-electric buses to meet the needs of the current and future European public transport markets. Working with leading European suppliers, the R&D department continuously enhances design and engineering capabilities to achieve...
BYD EUROPE

Dutch Speaking Jobs In Greece - Fully Paid Relocation

Patrique Mercier Recruitment, Schiedam, Zuid-Holland
1 week geleden
We're on the hunt for Dutch speakers who are passionate about customer service and interested in starting their career in Greece. Your daily duties will include interacting with customers via phone, email or chat, providing assistance and solutions to their queries, and ensuring a high level of customer satisfaction. Some roles are based in our office in Athens, while others...
Patrique Mercier Recruitment

KAM Coördinator

Elis Nederland, Schiedam, Zuid-Holland
2 weken geleden
Schiedam 36 uur Vast Operations Geïnteresseerd? Solliciteren Vind jij het interessant om bezig te zijn met Kwaliteit, Arbo & Milieu vraagstukken? Wil je dit vak graag leren of verder ontwikkelen en heb je een facility of bedrijfskunde achtergrond? Dan zien wij graag jouw talenten bij ons schitteren als: KAM Coördinator Schiedam Workwear | 36 uur (interne functienaam is QSE-Coördinator) Over...
Elis Nederland