Recruiter, Den Haag

Senze


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Senze
Krijg jij energie van het realiseren van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever? En vind jij het leuk om met zowel jong talent als ervaren professionals te werken en hen te helpen met hun carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De rol

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ondernemende Talent Scout. Met jouw enthousiasme en oprechte interesse in mensen weet je iedereen bij jou aan tafel te krijgen. De wijze waarop jij je werk vormgeeft mag je zelf bepalen. Creatieve en nieuwe ideeën moedigen wij alleen maar aan. Uiteraard sta je er niet alleen voor, maar doen we dit samen! Samen met jou maken wij graag het verschil.

Daarnaast Vind Je Het Leuk Om

  • Creatief op zoek te gaan naar de perfecte kandidaat;
  • Kennismakingsgesprekken te voeren;
  • Vacatureteksten te schrijven;
  • En evenementen te organiseren.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Jij ben een echte “mensen – mens”, die vanuit zijn of haar passie voor het verbinden van mensen ons netwerk kan uitbouwen. Als Talent Scout ga jij proactief onze specifieke markt benaderen op zoek naar de beste mensen. Jij zorgt ervoor dat vraag en aanbod optimaal bij elkaar komen.

Om tot resultaten te komen, heb je een gezonde dosis zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Aangezien jij de spil bent in ons netwerk ben je communicatief sterk, heb je tactisch inzicht en ben je goed georganiseerd. Bovendien beschik jij over een natuurlijke ambitie om jezelf constant te verbeteren en uit te dagen. Je vindt het prettig om met duidelijke doelstellingen te werken en je daagt jezelf continue uit om deze te halen.

Wat vragen wij?

Onze ideale collega is een enthousiaste en creatieve teamplayer. Je beschikt over een natuurlijk talent voor netwerken. En heb je:

  • Een HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Een drive om je persoonlijk te ontwikkelen;
  • Goede schriftelijke en mondelinge taalvaardigheden
  • Ervaring binnen de overheid is een pré
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.

Functie-voorstel

Omgeving

Een fijne werksfeer vinden wij erg belangrijk! Het interim team is een gezellig en hecht team. We houden van hard werken en we zijn er trots op als we onze doelstellingen behalen. Uiteraard wordt er onderling ook hard gelachen, want ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. We zijn collegiaal en hechten waarde aan elkaars mening. Ook persoonlijke ontwikkeling stimuleren we graag. Bij ons krijg je de vrijheid om zelf aan te geven wat je zou willen ontwikkelen. Vind jij een goede werk en privé balans ook belangrijk? Mooi!

Je hebt bij ons de mogelijkheid om werken vanuit huis en op kantoor te combineren. En werk jij vrijdag liever op kantoor? Dan zijn er vast een aantal collega’s die graag aanschuiven bij de vrijdagborrel.

Wie zijn wij?

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze

Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn een eigenzinnig training- en adviesbureau dat non-profit organisaties ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, cultuur- en organisatieverandering. De oplossingen die Senze biedt zijn training & coaching, interim management en advies of een mix hiervan. Werken bij Senze betekent deel uitmaken van een dynamische en succesvolle organisatie.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie binnen een dynamische en ambitieuze organisatie, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid.

De beloning en overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de samenwerkingsvorm, leeftijd en ervaring. Qua primaire beloning kent Senze een vast en variabel component in haar salarisgebouw. Hierdoor wordt er voor gezorgd dat positieve resultaten direct van invloed zijn. De salaris indicatie van deze rol ligt tussen de € 2.500 en € 5.500. Het variabele deel van je salaris kan oplopen tot 30% van je vaste salaris

Reageren

Hi, ik ben Amalia en Talent Scout bij Senze. Word jij mijn nieuwe collega? En wil je gelijk solliciteren? Dan mag je je CV mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Je mag mij bellen of een appje sturen op 06 29 49 11 36.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Inkoopadviseur (32 - 36 uur)

Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.165,83 - € 4.440,57 per maand
2 weken geleden
In de functie van inkoopadviseur bij de VNG krijg je de mogelijkheid om zelfstandig (Europese) aanbestedingsprojecten voor advies, onderzoek, communicatie en de facilitaire diensten te leiden en tegelijkertijd een maatschappelijke impact te maken in een dynamische werkomgeving. Je kunt in deze rol direct een bijdrage leveren aan de politieke agenda van Nederland. Stap naar voren als inkoopadviseur. Wat ga je...
Vereniging van Nederlandse Gemeenten

Adviseur Taxaties

Gemeente Den Haag, Den Haag, Zuid-Holland
€ 4.211 - € 5.997 per maand
3 weken geleden
Ben jij als ervaren vastgoeddeskundige of taxateur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder! Het Grondbedrijf van de gemeente Den Haag is verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van de gemeentelijke grondposities. Alle waardebepalingen op het gebied van de (her)uitgifte van deze grondposities, die de gemeente maakt of laat maken, komen langs bij het Taxatiebureau. Je krijgt daarom...
Gemeente Den Haag

HR adviseur

Rode Kruis, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.869,44 - € 5.031,2 per maand
3 weken geleden
HR adviseur Het cluster Personeel & Organisatie heeft als ambitie het creëren van een inspirerende werkomgeving waarin medewerkers het verschil maken. Daarbij zijn thema’s als duurzame inzetbaarheid, goed werkgeverschap alsmede het ontwikkelen van organisatie, leiderschap en medewerkers de belangrijkste doelstellingen. Er is een vacature voor een: HR adviseur 32-36 uur per week voor de duur van een jaar Waar ga...
Rode Kruis