Huishoudelijk medewerker

IJsselheem


Datum: 1 week geleden
Stad: Kampen, Overijssel
Contract type: Voltijd
IJsselheem
Wat ga je doen?

Je gaat appartementen en algemene ruimten schoonmaken volgens een werkschema. Je bent door de weeks inzetbaar bij ziekte en vakantie. De diensten zijn in de ochtend.

Waar ga je werken?

Je gaat werken op locatie Myosotis op de afdeling Botermarkt en Koornmarkt. Dit zijn kleinschalige woning voor ouderen met een somatische aandoening en ouderen met dementie.

Wie ben jij?

Je hebt gevoel voor hygiëne, je vindt het leuk om met oudere mensen om te gaan en je bent dienstverlenend ingesteld. Je bent vriendelijk, open en spontaan. Je bent een goede teamspeler, maar je kunt ook prima zelfstandig werken.

Verder Voldoe Je Aan Het Volgende

  • je hebt ervaring met schoonmaakwerkzaamheden;
  • je hebt affiniteit met ouderenzorg;

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Wat krijg je van ons?

Kies je voor IJsselheem, dan krijg je naast de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen ook nog:

  • een oproepcontract voor een jaar;
  • salaris tussen de € 2.156,- en € 2.616,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 15 CAO VVT);
  • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (november);
  • fiscale voordelen bij o.a. de aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, mobiel of een fitness abonnement;
  • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Ben je enthousiast?

Wacht niet langer, solliciteer direct op deze vacature.

Over IJsselheem

IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie . Begin 2022 legden we onze duurzame ambities vast met onze eigen ‘R outekaart duurzaamheid ’, sloten we aan bij het landelijke initiatief en ondertekenden we de ‘ Green Deal 3.0 Samen werken aan duurzame zorg ’ .

Heb je nog vragen?

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Janet Buikema (Roosteraar) beantwoordt met plezier jouw vragen via 06-51787865. Wil je meer weten over de wervings- en selectieprocedure? Neem dan contact op met Marin Pruis, werving en selectie via 06-571330445 of via mailadres [email protected]. Een berichtje sturen via sms of WhatsApp kan ook.

Re-integratiekandidaten en interne kandidaten krijgen voorrang bij het vervullen van de openstaande vacatures.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Mechanisch Monteur, Kampen

Werkstede, Kampen, Overijssel
3 dagen geleden
De functieVoor een prachtige organisatie in Kampen zijn wij op zoek naar een mechanisch monteur. Belangrijk is enkele ervaring met mechanische werkzaamheden. Als je aan brommers of auto's kunt sleutelen bezit je vaak voldoende affiniteit voor deze functie.Wij biedenEen goed salaris;Werken bij een groeiend en stabiel bedrijf;Werken in een leuk team collega's;Uitzicht op een vast dienstverband.Wij vragenVanaf tekening kunnen werken;Mechanische...
Werkstede

Voorman groenvoorziening, Kampen

Faam werkt, Kampen, Overijssel
1 week geleden
Beheer de buitenruimtes als voorman groenvoorziening!Ben je op zoek naar een uitdagende baan in het groen, gericht op de lange termijn? Geniet je van het buiten werken en wil je graag hierin een stap verder? Heb jij een natuurlijke aanleg als vaderfiguur?Als voorman groenvoorziening weet jij jouw team groenvoorzieners aan te sturen. Door een schouwronde te rijden en veel te...
Faam werkt

Brand manager Asia Express Food (M/V)

Werkis, Kampen, Overijssel
3 weken geleden
Functieomschrijving Wil jij meer van de wereld proeven en ben jij enthousiast om aan de slag te gaan op de marketingafdeling van onze internationale organisatie? Perfect, wij zijn op zoek naar jou! Als brand manager vertegenwoordig jij een portfolio A merken die wij distribueren door heel Europa. Je draagt zorg voor de groei van deze bestaande merken en ontwikkelt de...
Werkis