Verzuim Coördinator

Vigr


Datum: 1 week geleden
Stad: Roosendaal, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Vigr
Organisatie- en afdelingsomschrijving

Ga aan de slag bij een toonaangevende speler in de logistiek. Wij zijn op zoek naar een Verzuim Coördinator die wil meebouwen aan de organisatie en het verzuimproces beheert en coördineert.

Deze rol vereist een proactieve, hands-on benadering met een sterke focus op de dagelijkse operationele activiteiten en snelle respons op verzuimgevallen. Wij zoeken een praktisch ingestelde Verzuim Coördinator die effectief kan handelen in ad-hoc situaties, zonder de noodzaak voor langdurige beleidsontwikkeling.

Als Verzuim Coördinator ben je het centrale aanspreekpunt voor alles wat met verzuim te maken heeft. Je coördineert de verzuimprocessen vanaf de eerste ziekmelding tot aan de re-integratie. Samen met het HR-team vorm je het beleid voor duurzame inzetbaarheid. Je ondersteunt en coacht leidinggevenden in de begeleiding van hun teams en helpt medewerkers actief in hun herstelproces. Jouw inzet is cruciaal om de verzuimduur te minimaliseren en het welzijn van de medewerkers te bevorderen.

Je ziet toe op de naleving van interne en externe regelgeving, wetten en richtlijnen en onderneemt actie waar nodig.

  • Ervaring in verzuimbeheer binnen een dynamische omgeving;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Aantoonbare kennis van wet en regelgeving met betrekking tot de Wet Verbetering Poortwachter;
  • HBO werk en denkniveau.


  • Een marktconform salaris;
  • Een functie voor 32 tot 40 uur per week, waarbij je ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei;
  • Een laptop en een telefoon.


Wil jij bijdragen aan een gezonde werkomgeving, verzuim minimaliseren en dit beter voorkomen? Dan is deze rol als Verzuim Coördinator wellicht iets voor jou. Stuur je sollicitatie naar [email protected]. We horen graag van je!

Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie. Je kunt mij bereiken op 06-26 587 266 of via [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Elektromonteur

Pro Industry, Roosendaal, Noord-Brabant
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingBen jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur en gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en jezelf verder te ontwikkelen? Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het in goede staat houden van elektrische-, mechanische en productie-installaties. Verder houd je je bezig met het optimaliseren van automatisering binnen de productieafdelingen. Je werkt samen in een team van vier monteurs...
Pro Industry

Dutch Speaking Jobs In Greece - Fully Paid Relocation

Patrique Mercier Recruitment, Roosendaal, Noord-Brabant
1 week geleden
We're on the hunt for Dutch speakers who are passionate about customer service and interested in starting their career in Greece. Your daily duties will include interacting with customers via phone, email or chat, providing assistance and solutions to their queries, and ensuring a high level of customer satisfaction. Some roles are based in our office in Athens, while others...
Patrique Mercier Recruitment

Interieurverzorger

Viku B.V., Roosendaal, Noord-Brabant
3 weken geleden
Via Viku werken bij Hotel Otium Roosendaal als Interieurverzorger Voor Hotel Otium Roosendaal zijn wij op zoek naar collega's die ons team komen versterken zowel doordeweeks en roulerend in de weekenden. Als Medewerker Housekeeping ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van hotelkamers. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld het schoonmaken van de badkamer en meubilair, opmaken van de bedden, verwisselen...
Viku B.V.