Ziektewet Casemanager

VLC & Partners


Datum: 1 week geleden
Stad: Tilburg, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
VLC & Partners
Vind jij het belangrijk om uitkeringsgerechtigden te begeleiden naar herstel? En hou jij ervan om werkgevers zo goed mogelijk te ondersteunen in het kader van verzuim? Dan is de rol Ziektewet Casemanager VLC & Partners/ENgage helemaal voor jou!

Hoe gaat je rol er uit zien?

Als Ziektewet Casemanager zal jij je bezighouden met het adviseren van werkgevers over verzuimdossiers en de manier waarop verzuim in de organisatie is georganiseerd. Daarnaast signaleer je verzuimproblematieken en ontzorg je werkgevers met ziektewet dossiers. Je begeleid uitkeringsgerechtigden in de ziektewet per telefoon. Jij bent hun eerste aanspreekpunt. Tevens onderhoud jij contact met het UWV, de belastingdienst en diverse andere betrokken. Verder word je gestimuleerd om proactief mee te denken aan verbeteringen van onze processen en diensten. Op deze manier zorg je ervoor dat je vanuit jouw rol bijdraagt aan het blijven groeien en ontwikkelen van de organisatie.

Op de lange(re) termijn weet jij werkgevers te helpen om meer grip te krijgen op het verzuim. Daarbij streef je er altijd naar om onze klant zo goed als mogelijk te ontzorgen. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat we als collega’s, team en bedrijf constant blijven groeien en ontwikkelen.

Hoe ziet je week er ongeveer uit in deze rol?

  • 50% Klantcontact via mail en telefoon
  • 25% Administratie
  • 15% Contact met partners (Arbo, verzekeraar)
  • 10% Intervisie met collega’s


Het team en onze organisatie

Als Ziektewet Casemanager neem je een belangrijke rol in binnen het VLC & Partners/ENgage team op onze locatie in Tilburg. Als team houden we ons samen bezig met het ondersteunen en adviseren van werkgevers op alle vlakken rondom verzuim. Dit doen we met een team van 5. Over het algemeen werken we 2 dagen op kantoor en de rest vanuit huis. Als we op kantoor zijn vinden we het leuk om samen te lunchen en een wandeling te maken.

Naast gezelligheid vinden we aandacht voor ambitie erg belangrijk. We bieden onze medewerkers alle kansen zichzelf te ontwikkelen en ondersteunen en begeleiden je daar graag bij.

Bij VLC & Partners/Engage zijn we altijd in beweging. We werken vanuit onze vier kernwaarden: gedrevenheid, aandacht, nieuwsgierigheid en durf. We zoeken collega’s die onze ambitie om te groeien verder vormgeven, en vinden het belangrijk dat je een baan hebt die goed past in jouw leven, waar je energie van krijgt en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent.

Wat neem je mee?

Om je rol bij VLC & Partners/ENgage succesvol uit te kunnen voeren helpt het om over het volgende te beschikken:

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in het bezit van een casemanagement diploma
  • Je volgt de ontwikkelingen in de markt en ben op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving
  • Je bezit de volgende competenties: Aanpakker, Inlevingsvermogen, Oplossingsgericht, Luisteraar, Analytisch vermogen


Heb je het gevoel dat je hier niet volledig aan voldoet maar heb je wel interesse? Reageer dan gerust, dan kunnen we altijd samen bekijken wat er mogelijk is.

Wat krijg je hiervoor terug?

Naast een leuk team, genoeg uitdaging en een fijne werkplek bieden we je ook:

  • Goed marktconform salaris
  • 28 vakantiedagen
  • Vaste halve 13e maand
  • Reiskostenvergoeding (e.g. 0.23 euro per km met een maximum van 250 euro, of een NS-business kaart (onder voorwaarden)
  • Thuiswerk- en internetvergoeding
  • Collectieve pensioenregeling
  • Hybride en flexibele werkomgeving en werktijden
  • Laptop voor zakelijk gebruik
  • Extra aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en werk-privé balans middels onze YOU-gesprekken, onze opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ons ‘Blijf in Balans’ programma.
  • Veel interne doorgroeimogelijkheden
  • Jaarlijks afdelingsuitje en bedrijfsevenement


Vind je de rol interessant, maar voldoe je net niet aan alle benoemde eigenschappen? Zolang je de nodige motivatie hebt nodigen we je graag uit om te solliciteren! We kijken graag samen wat er mogelijk is voor jou binnen VLC & Partners/ENgage!

Hoe ziet het sollicitatieproces er verder uit?

  • Binnen enkele dagen nemen we via email of per telefoon contact met je op. Zien we genoeg aanknopingspunten? Dan nodigen we je gelijk uit voor een 1e gesprek om elkaar beter te leren kennen.
  • Als we beiden een positieve eerste indruk krijgen zullen we je uitnodigen voor een 2e gesprek waarin je kennis maakt met iemand uit het team en de teammanager.
  • Wanneer we beiden nog steeds enthousiast zij doen we je een aanbieding en bespreken deze in een laatste gesprek.
  • Zijn we er samen uitgekomen? Dan verwelkomen we je met open armen bij onze VLC & Partners/ENgage familie!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistics Employee - Summer Job

Decathlon Netherlands BV, Tilburg, Noord-Brabant
€ 13,4 per uur
3 weken geleden
Do you want to work at Decathlon's most innovative warehouse in Tilburg? Start your Decathlon career in logistics as logistics employee and discover the many possibilities to shape your career. Take the plunge and just apply! We look forward to meeting you in our Decathlon family. Our automated distribution center in Tilburg is open since 2021 and we supply all...
Decathlon Netherlands BV

Hbo Meewerkstagiair Sociale Media & Content

Achmea, Tilburg, Noord-Brabant
3 weken geleden
Over deze vacature Ben jij creatief, op de hoogte van de laatste trends op social media, niet bang om op anderen af te stappen en heb je een vlotte pen? Dan hebben wij een toffe stageplek voor jou! Als content stagiair voor het merk Interpolis ga je aan de slag met het schrijven van relevante artikelen voor ons online magazine...
Achmea

Traineeship Finance

EIFFEL, Tilburg, Noord-Brabant
3 weken geleden
Waarom wil jij als Finance Trainee bij EIFFEL aan het werk gaan? Telkens weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen oftewel volop afwisseling; Je neemt deel aan een Accelerator Program waarbij je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen, cursussen en veel meer in zowel soft- en hard skills; Bruto startsalaris van 2.800 euro,...
EIFFEL