Orderpicker, Schiedam

Branch Work


Datum: 1 week geleden
Stad: Schiedam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Branch Work
Wil jij graag als orderpicker aan de slag in Schiedam? Hier werk je in een aantrekkelijk salaris in een 2-ploegensysteem. Werk voor een horecaleverancier met groeimogelijkheden, waardering voor logistieke medewerkers en een stabiele wekelijkse planning.

Functie

Als orderpicker in Schiedam ben je dagelijks bezig met het verzamelen en klaarzetten van producten voor levering aan horecazaken in de omgeving. Ervaring als orderpicker is mooi meegenomen, maar ook als je nog geen ervaring hebt, ben je van harte welkom. Het orderpicken gebeurt met behulp van een headset, waarop wordt aangegeven wat je moet picken en waar je dit kunt vinden, waardoor je geen scanner hoeft te gebruiken en beide handen vrij hebt om de producten te pakken. Superhandig!

De locatie van het bedrijf is in Schiedam, het is handig als je over eigen vervoer beschikt of in de buurt woont, aangezien je in een 2-ploegensysteem werkt. De werktijden zijn als volgt: in de ochtenddienst van 07:00 tot 16:00 uur en in de middag/avonddienst van 16:00 tot sluit (1:00/2:00, afhankelijk van de drukte). Ook kun je in het weekend werken. Het is belangrijk dat je beide diensten kunt werken.

Daarnaast word je passend beloond voor je inspanningen. Het salaris bestaat uit een standaard vergoeding en verschillende toeslagen. Zo krijg je altijd €13,81 bruto per uur, een toeslag van €0,53 bruto per uur voor werken in de koeling of een toeslag van €1,22 per uur voor werken in de vriezer. Ook heb je recht op een onregelmatigheidstoeslag voor het werken in 2-ploegen. Dit alles bij elkaar maakt het dat je goed verdient bij deze opdrachtgever!

Wat wij vragen

  • Je wilt fulltime werken;
  • Woonachtig in de omgeving van Schiedam;

Wat wij bieden

  • Je gaat werken bij de leukste horeca groothandel van Nederland;
  • Een salaris van minimaal 13,81 euro, vanaf 21 jaar, dat je per week uit betaald kan krijgen;
  • Leuke toeslag als je in de avond werk;
  • Leuke collega’s en een professioneel team;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan toeslagen en reiskosten;
  • De mogelijkheid om op vast contract te komen en doorgroeimogelijkheden;
  • Een top werkgever.

Over de opdrachtgever

Als één van de grootste horecaleveranciers van Nederland komt er een drukke periode aan. Met de toenemende drukte komen de orders in een rap tempo binnen en daar kunnen ze jou goed bij gebruiken. Onze opdrachtgever is een jong en energiek bedrijf dat altijd in mogelijkheden denkt en waar medewerkers gewaardeerd worden. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen vast personeel en uitzendkrachten en dat zorgt ervoor dat er sprake is van een fijne werksfeer.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Procesoperator

VNOM | We get the job done, Schiedam, Zuid-Holland
5 dagen geleden
Wat ga je doen?Heb jij gezonde interesse in processen? Ben jij analytisch en een echte aanpakker? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een wereldwijde leverancier van grondstoffen, substraten en pluggen voor de professionele tuinbouw en boomkwekerij ben ik zoekende naar een Procesoperator. Als proces operator sta jij aan de basis van dit unieke product en zorg jij dat...
VNOM | We get the job done

Leerling Service & Onderhoudsmonteur Rotterdam/ Den Haag - Eneco

Techniekwerkt.nl, Schiedam, Zuid-Holland
2 weken geleden
Waarom kiezen voor Eneco Heb jij interesse voor techniek en wil je graag als Leerling Service- en onderhoudsmonteur aan de slag? Eneco Bedrijfsschool is werken en leren in één. Techniek leer je door een deel opleiding, maar vooral door het te doen in de praktijk. Je werk je mee met onze ervaren specialisten die jou de fijne kneepjes van het...
Techniekwerkt.nl

Administratief medewerker HR (parttime)

LOGISTIEK24, Schiedam, Zuid-Holland
3 weken geleden
Wat wij vragen Opleiding Er is geen minimale opleiding vereist Functie-eisen Logistiek24 is de specialist in het bemiddelen van vakmensen voor de transport, logistiek en schoonmaak. Met een groot aanbod aan banen bij betrouwbare opdrachtgevers doen wij elke dag waar we goed in zijn: jou aan een baan helpen die bij jou past! Want daar worden we blij van. Dus...
LOGISTIEK24