Maaltijdbezorger

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Emmeloord, Flevoland
Salaris: € 15 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een maaltijdbezorger! Vindt jij het leuk om maaltijden te bezorgen tussen 15:00 uur en 18:30 uur? Ben je snel beschikbaar en vindt je het leuk om alle klusjes aan te pakken die er op je pad komen? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou

  • Werken in een gezellig team!
  • Een leuke afwisselende baan!
  • Veel onderweg, geen dag is hetzelfde!
  • Flexibele werktijden

Wie ben jij

Ben jij op zoek naar een dynamische baan waarbij je deel uitmaakt van een snelgroeiend team? Vindt jij het leuk om mensen blij te maken met onze maaltijden en ben je graag onderweg? Dan is deze vacature als maaltijdbezorger iets voor jou!

  • Minimaal 18 jaar oud.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs.
  • Goede kennis van de verkeersregels en veiligheid op de weg.
  • Klantgericht en servicegericht.
  • Flexibel inzetbaar, inclusief avonden!
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Wat ga je doen

Als maaltijdbezorger ben je verantwoordelijk voor het bezorgen van heerlijke gerechten bij onze klanten. Je zorgt ervoor dat de bestellingen op tijd en op de juiste manier worden afgeleverd. Klantvriendelijkheid staat hierbij centraal, dus een vriendelijke glimlach en een goede omgang met klanten zijn van belang!

Je bent flexibel inzetbaar en bereid om op wisselende tijden te werken, inclusief avonden.

  • Zorgvuldig bezorgen van maaltijden bij klanten.
  • Klantvriendelijke service bieden bij aflevering.
  • Zorgvuldig omgaan met de bezorgapparatuur en voertuig.

Waar ga je werken

Werken bij 1 van de grootste party cateraars van de NOP! Hier voelt iedereen zich welkom en met hun passie, kennis en vakmanschap zorgen zij voor mooie en waardevolle herinneringen! Hier vieren we al bijna 30 jaar feest! Of dit nou is tijdens een opening, lunch, bruiloft, evenement of verjaardag, met een persoonlijke touch zorgen wij er voor dat het op elke gewenste locatie een echt feestje wordt. Onze feestelijke materialen en lekker eten en drinken spelen hier een belangrijke rol in, net als onze enthousiaste medewerkers. Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures en zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Deze werkgever is echt top. Zorgen goed voor het personeel, gezellige collega's en plek voor langere tijd.

Sollicitatie

Ben jij beschikbaar voor deze diensten? Aarzel niet en solliciteer direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Voorman timmerman, Emmeloord

HetUitzendBureau.nl Emmeloord, Emmeloord, Flevoland
2 dagen geleden
Als ervaren en zelfstandig voorman timmerman ben je bij onze opdrachtgever een belangrijke schakel in het bouwproces. Vanuit de vestiging in Kampen werk je mee aan diverse projecten. Als voorman timmerman voer je aan de hand van bouwtekeningen en begroting, gedurende de verschillende bouwfasen alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit. Mede dankzij jouw vakmanschap worden de projecten voor onze opdrachtgever een succes....
HetUitzendBureau.nl Emmeloord

INTERCEDENT–RECRUITER–AANKOMEND VESTIGING MANAGER, Emmeloord

HetUitzendBureau.nl Emmeloord, Emmeloord, Flevoland
6 dagen geleden
Voor het kantoor van HetUitzendBureau-Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiasteIntercedent – recruiter – aankomend vestiging managerVoor minimaal 24 uur per week. Uiteraard zijn meer uren bespreekbaar.Bij HetUitzendBureau-Zwolle hebben wij als doelstelling kandidaten te begeleiden naar een vaste werkplek, waarbij de kandidaat, uiteraard, centraal staat.Tijdens een persoonlijk gesprek op kantoor, onze teamviewer werkt niet, gaan wij samen op zoek...
HetUitzendBureau.nl Emmeloord

Reachtruck chauffeur in Emmeloord

FlevoDirect uitzendbureau, Emmeloord, Flevoland
€ 2.100 - € 2.300 per maand
1 week geleden
BedrijfsomschrijvingJouw nieuwe werkgever is importeur en distributeur van horeca- en cateringapparatuur. Ze bestaan al meer dan 20 jaar lang klaar voor iedereen.Jouw nieuwe werkgever verkoopt de producten over de hele wereld. Ze zijn gevestigd in Emmeloord, Flevoland.FunctieomschrijvingBij Jouw nieuwe werkgever in Emmeloord zijn wij op zoek naar een ervaren en gemotiveerde reachtruckchauffeur om ons team te versterken. Je komt terecht...
FlevoDirect uitzendbureau