Meewerkend Voorman in Veenendaal

Pre-Motion Presentation Systems


Datum: 1 week geleden
Stad: Veenendaal, Utrecht
Contract type: Voltijd
Pre-Motion Presentation Systems
Ben jij op zoek naar een afwisselende rol waarin je niet alleen je technische vaardigheden aanspreekt, maar ook een sleutelrol vervult in het organiseren en de mede-uitvoering van projecten? Zoek niet verder, want wij hebben een geweldige kans voor jou!

Wat ga jij doen?

Als Meewerkend Voorman maak je deel uit van ons hechte werkplaatsteam en draag je de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en planning van werkzaamheden op locatie. Je bent de schakel tussen de collega's die de planning organiseren en degenen die de uitvoering verzorgen.

Met jouw technische expertise leid je niet alleen projecten, maar stuur je ook ons vaste team en ZZP'ers aan. Je krijgt energie van uitdagende projecten, in binnen- en buitenland, en weet techniek, collega's en klanten naadloos met elkaar te verbinden. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie binnen een klein team met korte communicatielijnen, voornamelijk actief in West-Europa.

Functie-eisen

  • Je hebt technisch inzicht en kunt de werkzaamheden goed organiseren.
  • Jij kunt het installatieteam (monteurs en zzp'ers) goed aansturen, dankzij je leiderschaps- en communicatie skills.
  • Je hebt een gemotiveerde werkhouding.
  • Je bent bereid om af en toe voor een project onderweg te zijn, inclusief overnachting in het buitenland.
  • Je hebt een (technische) MBO opleiding afgerond (bijv. werktuigbouw, mechatronica, autotechniek, interieurbouw, elektro, standbouw).
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur ook BE.
  • Je bent woonachtig in de regio Veenendaal (+/- 25 km).

Functie-voorstel

Wat bieden wij?

Wij bieden een avontuurlijke fulltimebaan met een salaris vanaf €3.000,-, goede secundaire voorwaarden waaronder het betalen van 100% van de reisuren en reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling (MetalElektro). Onze bedrijfscultuur is informeel en collegiaal, met enthousiaste en prettige collega's. Je krijgt afwisselende werkzaamheden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan onze website voor actuele projecten: en .

Geïnteresseerd?

Laten we kennismaken! We kijken uit naar je reactie en verwelkomen je graag in ons team!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Monteur

Pro Industry, Veenendaal, Utrecht
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingGa aan de slag als monteur in een geautomatiseerde fabriek bij een producent van wipes. Je werkt in een 3-ploegendienst en ontvangt natuurlijk ploegentoeslag. Financiële zorgen zijn niet aan de orde voor jou als monteur, want je verdient tot € 4200,- bruto per maand. Niet onbelangrijk is dat je kunt rekenen op prettige collega's, een warm onthaal en een baan...
Pro Industry

Verkoopmedewerker Veenendaal

ANWB, Veenendaal, Utrecht
€ 2.353 - € 2.650 per maand
2 weken geleden
Terwijl je naar de meest bijzondere reisverhalen luistert, neem je onze klanten mee in de producten en diensten van onze winkel in Veenendaal. Zo help je ze om veilig en vertrouwd de wereld te ontdekken. Door ons unieke aanbod zijn jouw werkdagen als verkoopmedewerker enorm afwisselend . En heb je altijd een vakantiegevoel. Jouw rol Je helpt klanten in de...
ANWB

Woonbegeleider Gerontopsychiatrie

Zorggroep Charim, Veenendaal, Utrecht
3 weken geleden
Home Vind jouw baan Woonbegeleider Gerontopsychiatrie Veenendaal De Meent 24 - 32 uur Begeleiding Ben jij die doortastende begeleider die we zoeken voor De Meent? Als woonbegeleider krijg je de taak om onze bewoners te stimuleren om zoveel mogelijk eigen regie te blijven houden over hun leven. Door in te spelen op hun persoonlijke behoeftes en wensen stem je samen...
Zorggroep Charim