Test Engineer elektronica

Betaselect


Datum: 1 week geleden
Stad: Ridderkerk, Zuid-Holland
Salaris: € 3.000 - € 4.500 per jaar
Contract type: Voltijd
Betaselect
Passie voor complexe elektronica? Durf jij je te verdiepen in de technologie achter rijdend materieel uit alle uithoeken van de wereld? Solliciteer dan op onze vacature van Test Engineer in Ridderkerk!

Jouw verantwoordelijkheden

Als Test Engineer duik je in de wereld van vermogenselektronica. Of het nu gaat om een batterijlader uit een Amsterdamse metro, een besturingskast van de Parijse metro, of een aandrijving van een loc uit Singapore: jij bent de specialist die ieder defect kan opsporen. Jij begrijpt dat de duivel in de details zit en weet met jouw expertise en oog voor detail de kwaliteit te waarborgen.

Je maakt gebruik van draaiboeken en instructies maar je kunt ook zelf proefopstellingen opstellen en nieuwe testprocedures gaan ontwikkelen. Je bent niet alleen betrokken bij revisieprojecten maar test ook nieuwbouw.

Elke keer leg jij de puzzel om te zorgen dat alles werkt zoals het moet. Ben jij een kei in fouten diagnosticeren en oplossingen bedenken?

Jouw werkomgeving

Op de locatie in Ridderkerk ligt de focus op uitdagende en complexe elektronica. Hier worden onderdelen niet alleen getest, maar ook geproduceerd en gereviseerd. Denk aan converters, bedieningspanelen en besturingskasten. De sfeer is er professioneel, het team gedreven en de omgeving recent helemaal opnieuw ingericht.

Bij Betaselect doen we meer dan enkel detacheren. We verbinden talent met topbedrijven binnen sectoren zoals Luchtvaart, Automotive, en meer. Daarbij zijn ontwikkeling en vooruitgang belangrijke thema’s voor ons. Wij faciliteren groei en zijn toekomst gericht. Met ruim 40 jaar ervaring in de branche weten we precies wat er speelt en welke kansen dit voor jou biedt!

Jouw vaardigheden

  • Je hebt een achtergrond in elektronica (mbo 4 met veel ervaring of een hbo-opleiding);
  • Kennis van vermogenselektronica is een must;
  • Je kunt componenten diagnosticeren en defecten aantonen;
  • Certificaten zoals VCA-basis en NEN 3140 zijn in jouw bezit.
  • Je hebt ervaring met SAP en kan goed testprotocollen volgen en opstellen.
  • Extra bonuspunten voor ervaring met heftrucks en kraanbediening!


Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie in een uitdagende omgeving met veel eigen verantwoordelijkheid.

Een Greep Uit Wat Wij Nog Meer Bieden

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (€3000 - €4500 bruto per maand);
  • Een pensioen via StiPP;
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
  • Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;


En Je Kunt Ook Nog Eens Rekenen Op

  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
  • Een schone, stille werkomgeving met natuurlijk licht.
  • Een smakelijke lunch voor slechts 2 euro per dag.
  • Een werkplek dichtbij Rotterdam, waar files geen kans krijgen!


Redenen waarom dit (niet) de baan voor jou is!

Waarom het geschikt is

Wel, als je een kick krijgt van het oplossen van technische puzzels

Wel, als je een bedrijf zoekt dat niet alleen jouw technische vaardigheden waardeert, maar ook investeert in jouw groei en welzijn.

Waarom misschien niet

Niet, als je liever fysiek wilt sleutelen aan treinen, trams en metro's zelf

Niet, als je niet houd van gestructureerd werk

Hier kun je op rekenen én meer

Salaris

We waarderen niet alleen jouw inzet en kwaliteiten, maar uiten dit ook met een goed salaris. Standaard met 8,33% vakantiegeld en een ruime vergoeding voor je reiskosten.

Werkzekerheid

Je krijgt van ons een contract met een intentieverklaring om dit, bij goed functioneren, om te zetten naar een vast dienstverband.

Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in persoonlijke en professionele groei vinden we erg belangrijk. Daarom ontvang je van ons een opleidingsbudget die je kunt inzetten.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Test Engineer elektronica

Betaselect, Ridderkerk, Zuid-Holland
€ 3.000 - € 4.500 per maand
8 uur geleden
Passie voor complexe elektronica? Durf jij je te verdiepen in de technologie achter rijdend materieel uit alle uithoeken van de wereld? Solliciteer dan op onze vacature van Test Engineer in Ridderkerk!Jouw verantwoordelijkhedenAls Test Engineer duik je in de wereld van vermogenselektronica. Of het nu gaat om een batterijlader uit een Amsterdamse metro, een besturingskast van de Parijse metro, of een...
Betaselect

docent bedrijfseconomie 1e gr. in Ridderkerk

Nederland Vacature Groep, Ridderkerk, Zuid-Holland
1 week geleden
Taken en verantwoordelijkhedendocent bedrijfseconomie 1e gr.Gemini College Ridderkerk0,2 - 0,4 fteVacaturebeschrijvingEen nieuwe baan in een nieuwe school. Kom werken op de fijnste school van de regio en wordt onderdeel van onze toekomst!Wij zijn per 1-8-2024 op zoek naar een 1e gr. docent bedrijfseconomie die aan de slag zou willen gaan op de leukste school van de regio! De lessen worden...
Nederland Vacature Groep

Stagiair accountancy

Fidor, Ridderkerk, Zuid-Holland
2 weken geleden
Ridderkerk 32-40 uur Stagevergoeding Wil jij brede kennis en ervaring opdoen binnen het MKB en onderdeel zijn van een jong en groeiend accountantskantoor? Studeer jij hbo Accountancy en ben jij voor september 2024 op zoek naar een stageplek? Dan ben je bij Fidor aan het juiste adres! Over de stage We zien jou als een volwaardige collega binnen ons kantoor;...
Fidor