Inpakker, Elis

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Apeldoorn, Gelderland
Salaris: € 13,42 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met een topsalaris van € 13,42 per uur? Dan heb ik hier de perfecte baan voor jou. Werken in de dagdiensten en bij het leukste bedrijf van Gelderland! Ja zeker!! Ga aan de slag als inpakker bij Elis Klarenbeek. Lees snel verder wat Elis jou nog meer te bieden heeft!

Wat bieden wij jou

  • Salaris! € 13,42 per uur!
  • Elke week geld op de rekening! Lekker!
  • Werken in de dagdiensten
  • Kans op overname bij Elis
  • Een baan voor langere periode
  • Een fijne werksfeer

Wie ben jij

Ben jij die handige Harry of Harriet die wel weet van doorpakken? Top! Verder is het als inpakker belangrijk dat:

  • Je in het bezit bent van eigen vervoer om op locatie te komen
  • Je fulltime beschikbaar bent in de dagdiensten

Wat ga je doen

Als inpakker zorg jij ervoor dat de afdeling op volle snelheid blijft draaien door de computer soepel te bedienen. De kleding die bovenaan het plafond hangt, moet voor de juiste klanten naar beneden komen en het computersysteem mag natuurlijk niet vastlopen. Maar daar draai jij je hand niet voor om! En alsof dat nog niet genoeg is, ben jij ook een multitasking-kampioen! Tussendoor spring je bij aan de vouwtafel om kleding in te pakken en te sealen. Je rijdt containers klaar voor je collega's en zorgt ervoor dat ze met de juiste routes meegaan. Je bent een echte teamspeler! Join ons team en word een onmisbare schakel in ons inpak proces. De werkdagen als inpakker zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 17:00. In het weekend ben je lekker vrij, dus genoeg tijd voor leuke dingen!

Waar ga je werken

Elis is een industriële wasserij met meerdere locaties in het hele land. Bij Elis in Klarenbeek wassen ze de bedrijfskleding van grote productiebedrijven en slagerijen. Bij Elis doen ze er alles aan om de impact op het milieu zo klein mogelijk te maken. Goed he!? Maar ook jou vergeten ze natuurlijk niet! Er staat altijd een muziekje aan op de werkvloer en een praatje maken met je collega’s is altijd mogelijk! Daarnaast heb jij als inpakker een dikke kans op overname door Elis zelf, gaaf!

Sollicitatie

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan als Inpakker ? Snap ik! Solliciteer gemakkelijk via de gele knop! Een kind kan de was doen! Klaar? In de bevestiging via de mail plan je alvast een bel afspraak met ons in! Van tevoren nog vragen? Via mail en WhatsApp zijn wij bereikbaar, maar voor een belletje staan wij ook altijd open! Tot snel topper!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Mechanisch Monteur, Apeldoorn

Cottus BV, Apeldoorn, Gelderland
1 week geleden
Wat jij doetAls mechanisch monteur zorg jij ervoor dat machines en productielijnen goed functioneren en operationeel blijven. Je denkt mee over de verdere optimalisatie van processen en je houd je dagelijks bezig met het onderhoud, oplossen van storingen (troubleshooting), installeren, monteren, reviseren en het verbeteren van machines en productielijnen.Ben jij het?Bij Cottus kijken we naar de volgende kwaliteiten voor de...
Cottus BV

Administratief medewerker (vanaf 24 uur)

Oost NL, Apeldoorn, Gelderland
€ 2.800 - € 3.400 per maand
3 weken geleden
Oost NL heeft ruimte voor een administratief medewerker (vanaf 24 uur) voor financiële administratie Wil je graag aan de slag in een administratieve functie en werk je graag samen in een klein en hecht team bij een organisatie die aandacht heeft voor jou? Zoek je een baan met flexibele werktijden, waar vanuit huis werken goed ingeregeld is? Ben je zorgvuldig...
Oost NL

Netwerkcoördinator | Doelgroep Expertisecentrum Gerontopsychiatrie+ | Beekbergen

Atlant, Apeldoorn, Gelderland
3 weken geleden
Netwerkcoördinator | Doelgroep Expertisecentrum Gerontopsychiatrie+ | Beekbergen Als netwerkcoördinator Gerontopsychiatrie ben je de drijvende kracht achter ons netwerk. Je creëert verbindingen, deelt kennis en expertise en zorgt dat we zichtbaar zijn met onze doelgroep. Met jouw enthousiasme en proactieve houding breng je partners samen, ga je de uitdaging aan en maak je het verschil! De functie van netwerkcoördinator bij Atlant...
Atlant