Secretaresse (32-40 uur)

Perspectief


Datum: 1 week geleden
Stad: Harderwijk, Gelderland
Contract type: Deeltijd
Perspectief
Als Secretaresse (m/v) heb je zowel secretariële als administratieve taken. Je ondersteunt je collega’s door bewaking en voortgang van processen. Daarbij ben jij goed in staat om prioriteiten te stellen. Je fungeert als een echt vraagbaak voor hen. Mailbeheer en het verwerken van binnenkomende post is jou niet vreemd. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt, want je verwerkt dagelijks medische informatie.

Je vindt het leuk om snel te moeten schakelen en stelt je pro actief op. Wanneer er een ziekmelding van een bedrijfsarts binnenkomt, ga je direct over tot actie om de juiste personen hiervan op de hoogte te stellen.

Je gaat onderdeel uitmaken van een leuk en ondernemend team met enthousiaste collega’s. Het team werkt vanuit ons hoofdkantoor in Harderwijk.

Kom werken bij het vitaalste bedrijf van Nederland

Bij Perspectief geloven we dat een duurzame, gezonde organisatie begint bij gezonde, professionele medewerkers. Daarom investeren wij in collega’s die met plezier aan het werk zijn, die vitaal zijn, leiderschap tonen (lef hebben) en zichzelf willen ontwikkelen. Start je bij Perspectief, dan krijg je de keuze uit verschillende leuke vrijblijvende vitaliteitsprogramma's! Dit is bij ons een teken van goed werkgeverschap. Want goed werkgeverschap leidt tot een vitale organisatie met vitale medewerkers die bijdragen aan een groter doel. Sterker nog dat bewijzen we als winnaar van de award Vitaalste Bedrijf van Nederland.

Ons familiebedrijf is een sterk ondernemende en betrokken arbodienstverlener met veel kennis en kunde op het gebied van verzuim, mobiliteit, veiligheid en duurzame inzetbaarheid. Mensen staan bij ons voorop in alles wat we doen. Daarnaast heeft Perspectief een innovatief en vooruitstrevend karakter. We willen innovatie stimuleren omdat we onze bedrijven continu willen verbeteren. Zodat wij nog meer impact kunnen maken waardoor we ons nog beter kunnen onderscheiden in onze missie: organisaties beter maken. En de beste ideeën komen niet van bovenaf, maar liggen bij de collega’s zelf. Dus bij jou! Daarom betrekken we jou als collega actief bij het bedenken en uitwerken van innovatieve ideeën.

Hou jij ervan om:

  • bedrijven beter te maken;
  • contact te hebben met klanten;
  • samen te werken in een energiek team;
  • met nieuwe ideeën en inbreng te komen;
  • een dynamische werkplek te hebben met afwisselende werkzaamheden.


Een uitdagende en inspirerende werkomgeving

Bij Perspectief bieden we je een uitdagende en inspirerende werkomgeving met veel kennis en ervaring. Onze kantoren zijn fijn en ergonomisch ingericht. Er is veel groen en licht en er zijn open ruimtes (inclusief schommels!) om met elkaar te sparren of bij te kletsen.

We investeren veel in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is vrijheid en ruimte voor ideeën en eigen inbreng; ook tijdens je inwerkperiode. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om aan jezelf te werken. Zo zijn er veel doorgroeimogelijkheden en heb je een goede werk- en privébalans. Als het binnen je werkzaamheden past, mag je thuiswerken. Maar het liefst zien we je natuurlijk op kantoor, zodat wij jou goed leren kennen en jij je collega’s.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden we ook aantrekkelijke secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan:

  • dertiende maand;
  • dertig vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • opleidingen, workshops en trainingen in het kader van jouw ontwikkeling;
  • vitaliteitsprogramma;
  • leuke borrels, themadagen, lunches en teamuitjes, want verbinding vinden wij ontzettend belangrijk!


Informatie en sollicitatie

Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Geralien Leusink op het nummer 0341 438700. Voor meer informatie over onze organisatie, de visie en de missie kun je terecht op onze website (www.perspectief.eu).

Goed om te weten: tijdens de sollicitatieprocedure doen wij een DISC-scan. Hiermee krijgen wij inzicht in jouw persoonlijkheid, gedrag en communicatie. Het laat zien wat jouw voorkeuren, sterke en minder sterke kanten, groeimogelijkheden en communicatiemethoden zijn. Zo leren we jou gelijk beter kennen!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Magazijnmedewerker, Harderwijk

BaanMeesters, Harderwijk, Gelderland
1 week geleden
Het bedrijfBij deze toonaangevende webwinkel verkopen ze tweewieleronderdelen en accessoires. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan onderdelen voor scooters, fietsen, bromfietsen, schakelbrommers en maxiscooters. Daarnaast verkopen ze helmen, kleding en sloten. Hun doel is om klanten in staat te stellen zelf reparaties uit te voeren en upgrades uit te voeren met hoogwaardige producten en snelle levering.De baanAls magazijnmedewerker is geen...
BaanMeesters

Monteur Grondverzetmachines - Harderwijk

Post Rental & Trading, Harderwijk, Gelderland
1 week geleden
Als monteur maak je deel uit van een hecht team van ongeveer 5 collega's op onze vestiging in Harderwijk. Alle machines die terug komen van een klant worden door jou gecontroleerd en nagelopen. Ook plan je onderhoud in en voer je deze onderhoudsbeurten uit zodat het machinepark up to date blijft. Wanneer er iets defect is aan de machine, zoek...
Post Rental & Trading

Operator in een bakkerij!

Pro Industry, Harderwijk, Gelderland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingDeze industriële bakkerij bestaat al erg lang en is op zoek naar een ervaren operator met expertise in de voedselproductie, met speciale focus op de deegbereiding, het bakken van producten en kwaliteitscontrole. De functie vereist werken in een 3-ploegendienst en biedt een aantrekkelijk salaris tussen € 3.000,- en € 3.550,- bruto per maand. Als je geïnteresseerd bent en meer informatie...
Pro Industry