Begeleider

Nederland Vacature Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Salaris: € 2.338 - € 3.294 per maand
Contract type: Voltijd
Nederland Vacature Groep
Taken en verantwoordelijkheden

Als Begeleider NAH Weet Jij De Dagelijkse Begeleiding Naadloos Af Te Stemmen Op De Zorg En Begeleidingsvraag Van De Cliënt. Concreet Houdt Dit In

  • Je biedt structuur, duidelijkheid en creatieve oplossingen.
  • Als begeleider pak je de ene keer de rol van ‘begeleider’ en de andere keer de rol van ‘verzorgende’.
  • Je bewaakt het evenwicht tussen draaglast en draagkracht, zodat ontwikkeling van de cliënt de ruimte krijgt. Je daagt de cliënt uit hetgeen hij zelf kan doen ook zelf te doen.
  • Je werkt systemisch, hersenletsel krijg je niet alleen.
  • Je werkt in onregelmatige diensten (dag-avond en slaapdiensten).

Waar je gaat werken

Binnen woonvorm Bergen op Zoom wonen 20 cliënten met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Allen hebben een eigen studio met badkamer en pantry. Daarnaast beschikt de locatie over drie huiskamers voor gezamenlijke activiteiten, nuttigen van maaltijden of het doen van een spelletje. De cliënten wonen binnen ons zorg pad duurzaam en hebben behoefte aan nabijheid van de begeleiding. Anderen ontvangen hun begeleiding meer achter de eigen voordeur.

Ook is het bij sommige cliënten noodzakelijk hen te begeleiden bij de ADL of soms overname van de ADL. Je werkt in onregelmatige diensten, ochtend/ avond of slaapdienst. Samenwerken met het netwerk van onze cliënten vinden wij belangrijk. Werken bij Woonvorm Bergen op Zoom, waar samenwerken gelukkig maakt.

Wat breng je mee

  • Je hebt ervaring met de doelgroep? Fijn, maar hoeft niet! Door jouw opleiding richting zorg en welzijn op MBO niveau 3 heb jij een goede basiskennis. Inwerken, daar zorgen wij voor!
  • Je bent betrokken, stabiel, vindingrijk en staat open voor (zelf)reflectie.
  • Je bent communicatief sterk, ziet een duidelijk weerwoord van een cliënt als een uitdaging en straalt zelfvertrouwen uit.
  • Je schakelt gemakkelijk tussen de verschillende zorg en begeleidingsvragen en hebt affiniteit met ADL handelingen waar nodig.
  • Je bent bereid onregelmatige diensten te draaien, dus ook avonden en met regelmaat in het weekend.

Wat je krijgt

Amarant heeft aandacht voor de cliënt, maar ook voor jou! Je krijgt daarom:

  • Een tijdelijk dienstverband van 1 jaar ter vervanging van een verlof voor 24 - 28 uur in de week.
  • Een salaris van minimaal € 2.338,- en maximaal € 3.294,- per maand op fulltime basis (36 uur per week FWG 35 volgens de cao Gehandicaptenzorg).
  • Vakantietoeslag (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en balansverlof (wat je kunt sparen, verkopen, bijkopen en inzetten) naar rato wat 10 jaar geldig is;
  • Een vergoeding voor reiskosten, dienstreizen, parkeerkosten en VOG en 100 dagen introductie- en inwerkprogramma, waarin je wegwijs wordt gemaakt binnen Amarant;
  • Een ruim aanbod aan cursussen op onze eigen Academie of online en toegang tot het veelzijdige online trainingsaanbod van Good Habitz.
  • Korting via BenefitsatWork op allerlei (web)winkels, uitjes, oplopend tot 40% bij grote merken, speciaal voor jou als medewerker van Amarant!

Enthousiast geworden?

Heb je nog vragen over de vacature van begeleider? Neem dan contact op met Miranda Mulder, manager, via 06-11217874.

Profiel kandidaat

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek medewerker, , Bergen Op Zoom

Adecco, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
6 dagen geleden
Hey logistieke topper, Logista komt naar Nederland! Wil jij graag mee groeien met deze internationale logistieke speler? Zoek niet verder en grijp deze fantastische kans. Wij zijn op zoek naar enthousiaste logistieke medewerkers voor Logista in Bergen op Zoom.Als logistiek medewerker ga je je bezig houden met: Het ontvangen, opslaan en verplaatsen van goederen binnen het magazijn. Inpakken en verzendklaar...
Adecco

Ambulant Schoonmaakmedewerker

ICS Groep, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
4 weken geleden
Over de functie Noord-Brabant , Zuid 38 uur Medewerker algemeen schoonmaakonderhoud I Maandag t/m zondag werktijden volgens rooster Wij zijn op zoek naar Ambulant Schoonmaakmedewerker in Roosendaal/Bergen op Zoom voor 38 uur per week Ben jij die schoonmaaktopper die wij zoeken? Flexibele tijden en een goed salaris gegarandeerd. Dankzij jou werken, leven of reizen honderden mensen elke dag in een...
ICS Groep

Medewerker Kassa Parttime

MediaMarkt, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
1 maand geleden
Wat ga je doen? Je zet je elke dag in om de wens van de klant te overtreffen. Dit doe je door: Jouw focus ligt op het behalen van optimale en maximale klanttevredenheid; Je weet als geen ander te signaleren of de klant verder nog iets nodig heeft. Na het afrekenen heb jij ervoor gezorgd dat de klant de vestiging...
MediaMarkt