Intercedent

Timing


Datum: 1 week geleden
Stad: Zwijndrecht, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Timing
Wat ga je doen?

Wil jij een verschil maken in de wereld van werk? Als Intercedent bij Timing zet jij je in voor het matchen van flexkrachten voor onze opdrachtgevers.

Je zoekt actief naar nieuwe kandidaten om open posities te vullen en gaat op zoek naar de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Door jouw inzet bouw je een solide netwerk op van zowel bedrijven als flexibel talent. Samen met je team werk je aan het creëren van een pool van potentiële kandidaten die perfect passen bij de behoeften van onze klanten.

Je Dagelijkse Taken Omvatten

  • Actief werven van nieuw talent om onze openstaande functies te vervullen.
  • Actief werven van geschikte opdrachtgevers die aansluiten bij de kwalificaties van onze kandidaten.
  • Voeren van gesprekken met zowel kandidaten, opdrachtgevers als potentiële opdrachtgevers (prospects).
  • Beheren van administratieve taken, zoals salarisadministratie, contractopstelling en verzuimregistratie.

Als fulltime Intercedent bij Timing sta je aan de frontlinie van de arbeidsmarkt, en met jouw gedrevenheid en enthousiasme kun je écht het verschil maken.

Wat breng je mee?

Je kunt bij ons veel leren maar voor jou is het allerbelangrijkste; je vindt het geweldig om mensen aan een mooie baan te helpen en bij onze opdrachtgevers de beste kandidaat te plaatsen. Kom werken als intercedent: een functie met veel verantwoordelijkheid waarbij dynamiek voorop staat.

Nu Dan Nog De Harde Eisen

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • 40 uur beschikbaar, 32 uur in overleg;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs

Ben jij onze nieuwe collega, herken jij je in alle eisen én heb je zin om te starten bij dit toffe team? Solliciteer dan snel!

Timing biedt jou een mooie springplank voor je verdere carrière omdat je investeert in jouw eigen groei en ontwikkeling. Je komt te werken in een informele en dynamische werkomgeving waar oog is voor jouw talenten en ideeën. Een fijne werksfeer staat centraal en wij houden wel van een feestje! Elk jaar dat je in dienst bent vieren we en daar hoort natuurlijk ook een cadeautje bij!

Met als kers op de taart, ieder jaar een grandioos feest voor alle medewerkers. Ook krijg jij een extra vrije dag op jouw verjaardag, want ook die moet gevierd worden. En ook op jouw verjaardag word je verwend met een fijn cadeau.

Naast feestjes vieren, vinden we gezond zijn én blijven erg belangrijk. En daarnaast houden we van een goede werk-privé balans. Daarom kun je op een fiscaal gunstige manier artikelen of abonnementen aanschaffen op het gebied van gezondheid en vitaliteit, zoals sportartikelen, sportkleding, contributie sportvereniging en abonnementen op apps. Denk aan mindfulness, workout, meditatie, gezond eten of stoppen met roken.

Wij vinden dat je naast je drukke baan ook genoeg tijd moet overhouden voor andere leuke dingen. En als je wil, kun je extra vrije dagen aankopen.

Bij Timing kennen wij flexibele arbeidsvoorwaarden. Je keuzes maak je zelf. Zodat je je arbeidsvoorwaarden op maat kunt samenstellen. Je krijgt namelijk een eigen budget, dit komt bovenop jouw periodieke salaris. Je kunt bijvoorbeeld fiscaal aantrekkelijk producten kopen van je bovenwettelijke vakantiedagen en/of van je vakantiegeld. Denk aan een smartphone, laptop, smartwatch, (elektrische) fiets, zonnepanelen, zit-sta bureau of abonnementen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Ook kun je extra vakantiedagen kopen of die opleiding volgen die je altijd al hebt willen doen. Je vakantiegeld laat je uitbetalen op het moment dat jij dat zelf wilt.

Verder Kun Je Rekenen Op

  • Een netto onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding
  • Onbeperkt toegang tot online trainingen
  • Een goede pensioenregeling waarbij je géén verplichte ‘eigen bijdrage’ hebt

Waarom je van ons zult houden

Wij leveren geen handjes, maar werken met mensen. Dat zie en voel je in alles wat we doen. Wij willen klanten beter maken en flex- en payrollkrachten aan een goed leven helpen. Voor veel flexkrachten is uitzendwerk een eerste stap in hun carrière en een opstap naar een vaste baan. Voor klanten is het uitzendwerk cruciaal om succesvol te kunnen ondernemen. En jij draagt daaraan bij. Sluit je aan bij 900 collega’s, samen bouwen we eraan de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland te worden!

In dit ervaren team kun jij veel leren van intercedenten die hun vak echt verstaan. Een goede sfeer, regelmatig een teamborrel én natuurlijk mooie klanten in de logistieke- en productiebranche maken dit tot een supergave functie! Zien we jou snel op kantoor?

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek Medewerker, Zwijndrecht

AXS Logistiek, Zwijndrecht, Zuid-Holland
2 uur geleden
Voor een grote logistieke dienstverlener zijn wij op zoek naar een Allround Loodsmedewerker die voor zowel het magazijn als de expeditie allerlei verschillende werkzaamheden wil uitvoeren.Heb JijEen afgeronde MBO niveau 2 of 3 opleiding, bij voorkeur in de richting van de Transport en/of Logistiek;Een heftruckcertificaat behaald;Enige werkervaring in een soortgelijke rol als magazijnmedewerker / logistiek medewerker / loodsmedewerker?Wil JijEen divers...
AXS Logistiek

Technical Business Development

Nederland Vacature Groep, Zwijndrecht, Zuid-Holland
8 uur geleden
Taken en verantwoordelijkhedenAre you passionate about leveraging technical expertise to drive business growth in the dynamic world of lecithin production and applications? Do you thrive on delivering business growth and identifying innovative solutions to meet market demands? If so, we want you to join our team as a Technical Business Development Officer!Who We AreSime Darby Oils Specialty Ingredients B.V. (SDO)...
Nederland Vacature Groep

Onderhoudsmonteur WTB, Zwijndrecht

HNR | Het Nieuwe Recruitment, Zwijndrecht, Zuid-Holland
4 dagen geleden
Wat ga je doen?De Belangrijkste Taken En Verantwoordelijkheden ZijnAls Storing en Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het in stand houden van de technische installaties door reparaties, onderhoud en controles. Daarnaast ben je bezig met:Preventief inspecteren en controleren van apparatuur in de fabrieken;Uitvoeren van corrigerend onderhoud en geplande onderhoudswerkzaamheden om storingen te voorkomen;Analyseren en opheffen van storingen aan mechanische apparatuur;Betrokken bij...
HNR | Het Nieuwe Recruitment