Financieel Controller

Orangeworks Process Professionals


Datum: 1 week geleden
Stad: Oss, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Orangeworks Process Professionals
Stap binnen in een wereld waar cijfers spreken en waar jouw expertise het verschil maakt. Ben jij klaar om jouw financiële vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en een cruciale rol te spelen in de groei van onze organisatie? Dan nodigen wij jou uit om onze nieuwe Controller te worden.

Wat ga je doen als Financieel Controller

Als Financieel Controller ben jij niet alleen de hoeder van onze financiële gegevens, maar ook een strategische partner die bijdraagt aan het vormgeven van ons financiële beleid. Samen met een dynamisch team zorg je voor nauwkeurige rapportages, analyseer je de cijfers en geef je gevraagd én ongevraagd advies aan onze Manager Finance en het managementteam.

Je bent niet bang om de leiding te nemen in het managen van onze boekhouding, het beheren van debiteuren en het waarborgen van een vlekkeloze urenverwerking. Daarnaast speel je een sleutelrol bij het opstellen van financiële rapportages, maandafsluitingen en jaarrekeningen.

Als jij gedreven, resultaatgericht en klaar bent om je stempel te drukken op de financiële toekomst van onze organisatie, dan is dit jouw kans om te schitteren als onze nieuwe Controller.

Hieronder jouw belangrijkste taken in de functie van Controller:

  • Managen van de boekhouding;
  • Debiteurenbeheer;
  • Eindverantwoordelijk voor de urenverwerking;
  • Ondersteunen van de Manager Finance;
  • Assisteren bij het periodiek opstellen van financiële rapportages, maandafsluitingen en forecasting;
  • Voorbereiding en controle van jaarrekeningen.


Dit ben jij

Je bent zelfstandig en hebt een hands-on mentaliteit. Aangezien het soms erg druk kan zijn, weet jij je prioriteiten goed te stellen en de belangrijkste werkzaamheden op tijd af te krijgen. Door jouw vooruitziende blik identificeer je mogelijke risico’s en voorzie je het management van advies. Jij hebt geen afwachtende persoonlijkheid, maar neemt initiatief om jouw afdeling en het bedrijf tot een hoger niveau te tillen. Deze functie biedt de mogelijkheid tot persoonlijke groei. Met jouw ondernemende aard vindt je dat prettig en pak je de kans om je verder te ontwikkelen graag aan.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy;
  • Aantoonbare kennis van relevante softwarepakketten, zoals Exact Globe, Ridder IQ en Microsoft Office;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Dit hebben wij onze nieuwe collega te bieden

Werken bij Orangeworks betekent een fijn team, werken aan hele mooie, afwisselende projecten én alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Aan de hand van goede begeleiding zorgen we ervoor dat je jouw kwaliteiten kunt ontplooien. We bieden verschillende cursussen aan en er zijn voldoende specialismes/doorgroeimogelijkheden om je kennis uit te breiden.

Daarnaast bieden we het volgende:

  • Een marktconform salaris volgens cao Metaal en Techniek, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Cao Metaal en Techniek, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis;
  • 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per km;
  • Een goed geregeld pensioen;
  • Een bonus bij geen ziekmelding;
  • Een prestatiebonus bij goed functioneren;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken.


Dit zijn wij

Orangeworks is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie. In 2020 heeft Orangeworks branchegenoot Tanis Food Tec overgenomen. De combinatie van engineering en productie van Orangeworks en de proceskennis van Tanis Food Tec, geeft ons een krachtige positie in de markt. Dit maken we waar door het bieden van kwaliteit en ontzorgen van onze klanten. En blijven ook als bedrijf continu ontwikkelen en verbeteren.

Op dit moment hebben we ruim 120 vaste medewerkers in dienst. En zijn we gevestigd in een splinternieuwe, state of the art fabriek (ruim 10.000 m2) in Oss. We zijn in de afgelopen jaren flink gegroeid en hebben de ambitie om te blijven groeien. En daar hebben we jou voor nodig!

Word jij onze nieuwe collega?

Word je uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier. Als je zelfs geen cv bij de hand hebt is dat geen probleem: laat je telefoonnummer achter en wij contact met je op!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Joost de Boever via [email protected] en nummer 06 – 142 972 69.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator

Pro Industry, Oss, Noord-Brabant
€ 2.000 - € 5.000 per maand
8 uur geleden
FunctieomschrijvingBen je vriendelijk en vol enthousiasme? Ben je op zoek naar een baan in dagdienst? Kom dan werken in onze moderne inktproductie, waar een vlotte procesgang cruciaal is. Samen met je collega's waarborg je de kwaliteit van het eindproduct. We zoeken een zelfstandige en proactieve productiemedewerker. Voel je je aangesproken en wil je aan de slag in dagdienst tegen een...
Pro Industry

Corporate Recruiter

Vos Logistics, Oss, Noord-Brabant
2 weken geleden
Kantoor Oss, Nederland Flexibel werken is de norm bij Vos Logistics Wij zorgen ervoor dat jij alles uit je loopbaan kunt halen Samen bouwen we aan innovatieve en duurzame oplossingen Help ons groeien terwijl jij jezelf ontwikkelt Werken bij een ambitieus bedrijf in een dynamische branche De logistieke sector is altijd volop in beweging en dat geldt zeker ook voor...
Vos Logistics

Business Controller

Grondig, Oss, Noord-Brabant
€ 4.000 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
Intro Gezamenlijk, ondernemend en grondig, zijn enkele voelbare waarden bij het bedrijf Ploegam. Bij deze innovatieve organisatie wordt er iedere dag vol passie aan projecten gewerkt op het gebied van grondwerk, infra, waterbouw, innovatie en transport. Samen met circa 400 gedreven collega’s werk je iedere dag om Nederland een stukje mooier en veiliger te maken. Dit Brabantse familiebedrijf zit midden...
Grondig