Teamleider(s) OK-chirurgie

Dijklander Ziekenhuis


Datum: 1 week geleden
Stad: Hoorn, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Dijklander Ziekenhuis
Heb jij hart voor ons ziekenhuis? Zit continue verbeteren in jouw DNA? Zet jij jezelf en anderen in hun kracht? Ben jij een verbinder met visie op zorg? Heb je lef en neem jij graag het initiatief? Dan zou het zomaar kunnen dat wij een uitdagende baan voor je hebben.

De afdeling

Chronische zorg, Acute zorg, Klinieken, Electieve zorg en Medisch ondersteunende diensten: zij zijn sinds kort de nieuwe centra van ons Dijklander Ziekenhuis. In deze centra organiseren we voortaan de zorg rondom verschillende typen zorgprocessen. Daarmee helpt het nieuwe besturingsmodel ons nóg meer focus te hebben op de patiënt en samenwerking verder te stimuleren.

Het centrum Medisch ondersteunende diensten (MOD) levert optimale dienstverlening aan de overige vier centra. Hieronder vallen radiologie & nucleaire geneeskunde, dagcentrum/kort verblijf, Farmacie en het OK-centrum.

Voor het OK-centrum zoeken wij meerdere meewerkende teamleiders voor OK-chirurgie voor 32-36 uur per week die goed in verbinding staan met het team en nauw kunnen samenwerken met het centrumhoofd en andere teamleiders. Je werkt hierin 8 uur per week mee.

Je nieuwe baan

Als teamleider ben jij onze ‘doortastende ’leidinggevende. In je functie als teamleider stuur je bij een contractomvang van 36 uur ongeveer 27 fte aan. Bij een kleiner contractomvang is dat naar rato.

Tot jouw takenpakket behoren:


  • Je faciliteert en begeleidt je team in hun functie zodat zij optimaal hun werk kunnen doen én daarin steeds beter worden.
  • Je richt je op het organiseren en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden en zorgt voor een optimale bezetting.
  • Ook voer je het personeelsbeleid uit, zoals selectie van nieuwe collega’s, het begeleiden van zieke medewerkers en het voeren van goede gesprekken.
  • Daarnaast bewaak je de kwaliteit en financiële kaders van de afdeling. Je signaleert kansen en knelpunten en werkt (beleids)voorstellen uit.
  • Na overleg met het centrumhoofd ga je ermee aan de slag en zorg je ervoor dat de plannen samen met je team gerealiseerd worden.


Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een door en door Dijklander. Je bent een doorvrager. Iemand die niet alleen wil snappen wat er scheelt, maar ook begrijpt wat voor onze patiënten én collega’s belangrijk is.

Je bent als teamleider makkelijk benaderbaar. Je stimuleert en faciliteert je teamleden waar nodig zodat zij het beste uit zichzelf en elkaar kunnen halen. Je bent dan ook gericht op verbinding en begrijpt hoe belangrijk het is om samen te werken. Niet alleen binnen het team, maar met alle betrokken partijen. Je kan boven het team staan om waar nodig knopen door te hakken en besluiten te nemen. Zo weet je het beleid vanuit Dijklander te verbinden naar de dagelijkse praktijk.

Jouw voorbeeldfunctie is écht van essentieel belang; aanspreken maar ook aangesproken worden, coachen en luisteren. Voor jou is dit als een tweede natuur. Je stimuleert pro-activiteit, verantwoordelijkheid en oplossingsvermogen bij je collega’s. Zo zet je samen een veilig en vertrouwd werkklimaat neer waarin innovatie en (persoonlijke) ontwikkeling worden aangemoedigd;

Daarnaast:


  • beschik je over HBO werk- en denkniveau;
  • heb je een diploma operatie assistent;
  • heb je bij voorkeur een diploma gericht op en ervaring met personeelsmanagement;
  • heb je een positieve, ondernemende en resultaatgerichte instelling;
  • ben je sterk in het communiceren, coördineren en organiseren;
  • heb je oog voor het maatschappelijke, organisatie-, patiënt- en personeelsperspectief;
  • kun je jouw teamleden op inspirerende wijze meenemen in een veranderende context;
  • zorg je er samen met je team voor dat het kwaliteitsniveau op een steeds hoger niveau komt.


Wat bieden wij jou?


  • De ruimte om eigen dromen mee te brengen, te delen en te realiseren.
  • Een door en door Dijklander werkplek. Een werkplek waar oprechte interesse, lef en nuchterheid hand in hand gaan.
  • Daarbij ondersteunen wij jou graag met diverse opleidingsmogelijkheden, bij ons kan je doorontwikkelen. Wij bieden jou begeleiding in je nieuwe functie door middel van het programma Dijkversterkers.
  • Wij bieden je een omgeving die uitnodigt om de grenzen van je vakbekwaamheid steeds te verleggen, we geven je ruimte, verantwoordelijkheid en steun om doelstellingen te behalen.
  • De arbeidsvoorwaarden voor Dijklanders zijn geregeld in de Cao-Ziekenhuizen, het salaris is overeenkomstig met functiegroep 55 (minimaal € 3.4340,00 en maximaal € 4.842,00 bruto per maand op fulltime basis). In juni 2024 volgt een cao verhoging met 5%. Daarnaast ontvang je een teamleiderstoelage van € 382,- bruto per maand op fulltime basis.
  • Naast je salaris heb je ook recht op een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en is je pensioen goed geregeld via PFZW.
  • De locaties van het Dijklander Ziekenhuis zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Handig om te weten: vanaf 8 april 2024 tot 1 september 2024 wordt er gewerkt aan de A7. Liever niet onnodig in de file staan? Kom met het OV! Zowel locatie Purmerend als Hoorn zijn op loopafstand van het station. Je bent werkzaam in zowel Hoorn als Purmerend.
  • Wij vinden een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld actieve personeelsvereniging, maar ook een bedrijfsreglement waarbij met voordeel bijvoorbeeld een fiets kan worden aangeschaft. Ook kun je via ‘CultuurWerkt’ met korting gebruik maken van diverse kunst- en cultuuractiviteiten.
  • Voldoe jij aan ons profiel, dan krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd voor 32 – 36 uur per week. Anders betreft het een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.


Interesse?

Solliciteer direct online via de solliciteer button (rechts in beeld). Wil je eerst nog even doorvragen? Neem over de vacature gerust contact op met Nadine Caminada-Ruiter, centrumhoofd OK-chirurgie, via 06 82 30 25 15. Je kunt solliciteren tot en met 2 juni 2024. Indien je uitgenodigd wordt voor een gesprek ontvang je ter voorbereiding een opdracht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Flexodrukker

Pro Industry, Hoorn, Noord-Holland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingWil jij als flexodrukker in de 2-ploegendienst een salaris tot wel € 3.000,- bruto per maand verdienen? Voor een van onze werkgevers onder de rook van Purmerend zijn wij op zoek naar een flexodrukker die onderdeel uit wil maken van dit grote familiebedrijf. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder of neem gelijk contact op...
Pro Industry

Operator

Pro industry, Hoorn, Noord-Holland
€ 2.400 - € 2.650 per maand
2 weken geleden
Als operator in een 2-ploegendienst ben je betrokken bij de productie van een van de meest iconische Nederlandse producten. Bij dit Nederlandse bedrijf vervul je een essentiële rol in het productieproces, dat zijn product wereldwijd levert. Als je op zoek bent naar een uitdagende positie waarin je waardevolle ervaring kunt opdoen en jezelf kunt blijven ontwikkelen, nodigen we je uit...
Pro industry

Controlemedewerker (mbo-niveau)

Belastingdienst, Hoorn, Noord-Holland
€ 2.734 - € 4.440 per maand
3 weken geleden
Veelzijdig, afwisselend en uitdagend. Een goede omschrijving van jouw werk. Je bezoekt verschillende midden- en kleinbedrijven. De ene keer een bakker, de andere keer een bouwbedrijf. Met als doel? Inzicht krijgen in de financiële administraties. Zo achterhaal je of de fiscale risico’s voldoende zijn afgedekt. Je werkt vanuit kantoor Hoorn. Dit doe je bij de Belastingdienst In jouw rol doe...
Belastingdienst