Psychomotorisch therapeut (PMT) - NAH/Kind & Jeugd

Zozijn


Datum: 1 week geleden
Stad: Doetinchem, Gelderland
Contract type: Deeltijd
Zozijn
Wil jij een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling en ondersteuning van kinderen en jeugd, met een verstandelijke beperking, en mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)? Dan hebben wij dé werk- en ontwikkelplek die je zoekt! Wij zijn opzoek naar twee psychomotorisch therapeuten!

Wat bieden wij?

  • Uiteraard een passend salaris CAO Gehandicaptenzorg o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal €4.712,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 55). Aangevuld met een eindejaarsuitkering van 8,33% en een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.
  • Eén bepaalde tijd contract, ter vervanging van zwangerschapsverlof voor 28 tot 36 uur. Uren in overleg.
  • En één onbepaalde tijd contract van ongeveer 28 uur.
  • Een uitdagende en afwisselende baan waarin je jouw kennis en ervaring kunt inzetten ten behoeve van onze cliënten.
  • Vrijheid en ruimte om je werk zelfstandig vorm te geven, met vertrouwen in jouw kennis en vaardigheden als psychomotorisch therapeut.
  • In deze rol zal je voornamelijk zelfstandig werken, waarbij je proactief de samenwerking zoekt met zowel interne als externe belanghebbenden.


Wat zoeken wij?

  • Je hebt een HBO-opleiding psychomotorische therapie met succes afgerond.
  • Wij zijn opzoek naar twee psychomotorisch therapeuten! Eén voor een bepaalde tijd ter vervanging van zwangerschapsverlof, voor 28 tot 36 uur, in de periode augustus tot 1 januari 2025. En één psychomotorisch therapeut voor een onbepaalde tijd contract van ongeveer 28 uur.
  • Je hebt affiniteit, binding en ervaring met het werken met onze doelgroep.
  • Je bent in staat therapeutisch contact op te bouwen en te onderhouden met de cliënt en het systeem.
  • Je kunt je makkelijk bewegen in een complex netwerk zowel binnen als buiten de organisatie.
  • Het hebben van een rijbewijs en een eigen auto is essentieel, omdat je regelmatig op diverse locaties moet werken.


Wat ga je doen?

Als psychomotorisch therapeut maak je deel uit van de dienst Zorg Advies en Behandeling (ZAB). Samen met onder meer gedragswetenschappers, artsen, (para)medici en andere vak therapeuten bied je ondersteuning aan (begeleiders en verwanten van) mensen met een verstandelijke beperking, kinderen en jeugdigen, én mensen met NAH.

Je behandelt en begeleidt cliënten zowel individueel als in groepsverband. Gebaseerd op bewegingservaringen en lichamelijke activiteit, help je cliënten en hun systeem om hun lasten en hulpvragen te verlichten. Je observeert, stelt behandelplannen op en voert deze uit. Evaluatie en aanpassing van deze plannen behoren eveneens tot je taken. Daarnaast neem je deel aan verschillende overleggen en documenteer je het proces door middel van rapportages en verslaglegging. Ook draag je bij aan de ontwikkeling van de psychomotorische therapie en investeer je in je eigen professionele groei als therapeut.

Waar ga je werken?

Je zult tussen verschillende locaties reizen en krijgt de vrijheid om dit naar eigen inzicht te plannen en in te vullen. Het PMT-team bestaat uit 10 therapeuten met diverse achtergronden. Ondanks onze verspreide werkgebieden hebben we regelmatig contact, en we vormen een open, eerlijk en gezellig team. Je werkt met de doelgroep NAH en Kind en Jeugd in de regio Achterhoek Liemers. Hoewel we graag beide taken combineren, is deelname voor een deel van deze uren bespreekbaar. Geef in je reactie aan voor welk aspect je interesse hebt, NAH, Kind en Jeugd, of beide.

Solliciteren?

Zie je jezelf al werken als psychomotorisch therapeut bij Zozijn? Klik op de knop “Solliciteren" voor 20 mei. Noteer alvast in je agenda: op woensdag 29 mei vinden de sollicitatiegesprekken plaats in Doetinchem.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek Teamleider

Pro Industry, Doetinchem, Gelderland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingJe gaat hier als logistiek teamleider leiding geven aan +/- 6 fte die werkzaam zijn in de logistiek. Hierbij ga je het gehele proces verzorgen, waaronder de ontvangst, de voorbereiding voor het verpakkingsproces, de afvoer en het magazijnbeheer. Heb jij meer dan 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en beschik je daarnaast over een hbo werk- en denkniveau? Dan...
Pro Industry

Leerling procesoperator papierfabriek

Processionals, Doetinchem, Gelderland
€ 2.800 - € 3.150 per maand
3 weken geleden
Wil jij aan de basis staan van een duurzaam product én een mooi proces aansturen? Als leerling procesoperator bij deze papierproducent recycle je oud papier tot hoogwaardig nieuw papier dat overal ter wereld wordt gebruikt! Over deze vacature Doetinchem Papier 5 Ploegen MBO-3 Wat krijg je? Doetinchem 2800 - 3150 Vast Wat ga je doen als Leerling procesoperator papierfabriek -...
Processionals

Procestechnoloog Papierindustrie

Processionals, Doetinchem, Gelderland
€ 3.500 - € 4.500 per maand
3 weken geleden
Verbeterprojecten, optimalisatie, efficiëntie en troubleshooting. Is dit wat jou aantrekt? Reageer dan nu op de vacature van procestechnoloog te Doetinchem! Over deze vacature Doetinchem Papier Dagdienst MBO-3;MBO-4;HBO Wat krijg je? Doetinchem 3500 - 4500 Vast Wat ga je doen als Procestechnoloog Papierindustrie Voel jij je geroepen wanneer het gaat om troubleshooting en het initiëren van verbeteringen? Als procestechnoloog bij onze...
Processionals