Stage Maatschappelijke opvang – HBO SW begeleider Vluchtheuvel

Kwintes


Datum: 1 week geleden
Stad: Hilversum, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Kwintes
Een 3e jaar hbo Social Work (SPH/MWD) stagiair zal uiteindelijk alle taken en werkzaamheden uitvoeren zoals de medewerkers. Hierbij denk je aan: het opstellen en evalueren van een begeleidingsplan i.s.m. de cliënt, groepswerk, het houden van screenings- en intakegesprekken en participatie in een gezellig en hardwerkend team.

Jouw werkplek

De “Vluchtheuvel” is een Maatschappelijke opvang locatie in Hilversum.

Het is een werkplek waarbij je te maken krijgt met veel diversiteit. Zowel groepswerk als 1 op 1 begeleidingen komen aan bod. De doelgroep op de locatie zijn mensen vanaf 16 jaar die dak- en/of thuisloos zijn en daarnaast te kampen hebben met diverse problematiek (denkende aan hanteerbare psychiatrische en/of verslavingsproblematiek, financiële problemen, slachtoffers van geweld e.d.). Kinderen jonger dan 16 jaar worden alleen opgenomen samen met hun ouders.

Je draait mee in een onregelmatige rooster, waarbij je dag- en avonddiensten meedraait. Tevens werken wij in het weekend en tijdens de feestdagen (van 8:30 tot 16:00 of van 15:30 tot 23:00). Daarnaast ben je op de vaste vergaderdag (donderdag) aanwezig in verband met de overleggen die plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie op: https://www.kwintes.nl/werken-bij/ervaringsverhalen/het-verhaal-van-jessica-coordinerend-begeleider/

Wat we van jou verwachten

Je volgt een hbo opleiding Social Work (SPH/MWD) en je gaat het 3e jaar beginnen. Je bent een enthousiaste, leergierige stagiair, je houdt van een uitdaging en bent op zoek naar een goede leerplek met uitgebreide stagebegeleiding. Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Een proactieve leerhouding is als stagiair van cruciaal belang. Voor deze locatie is het van belang dat je stevig in je schoenen staat, grenzen kan aangeven en zelfstandig kan werken.

We verwachten dat je kan reflecteren op eigen handelen, een eigen inbreng hebt bij stagegesprekken en dat je persoonlijke leerdoelen kan stellen. Doordat je als volwaardig collega in opleiding wordt aanschouwt, verwachten we dat je kunt goed samenwerken en een actieve bijdrage levert aan het team. Je kan relaties opbouwen, onderhouden en bent klantgericht. Uiteraard zal je tijdens je stageperiode aan deze vaardigheden verder werken en vanuit het team daarin begeleidt worden.

Ons aanbod

Vanaf september 2024 een stageplek voor 1 jaar.

Als je stage bij Kwintes loopt, krijg je kans ervaring op te doen in een interessante en veelzijdige organisatie, waarbij je een goede basis legt voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid, er is voldoende ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te zetten. Alle competenties waar je vanuit de opleiding aan zult werken, komen op deze locatie aan bod!

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure wordt er een meeloopdag ingepland.

Gedurende je stageperiode ontvang een stagevergoeding naar rato volgens de CAO GGZ.

Heb je belangstelling voor deze vacature dan kun je solliciteren via de link onderaan deze pagina. We proberen de dagen van de week te verdelen over twee leerlingen. Geef dus in je brief duidelijk aan welke periode je komt stagelopen en welke dag je schooldag is.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bijbaan Verkoopmedewerker

vanHaren Schoenen BV, Hilversum, Noord-Holland
1 week geleden
Of je nu op zoek bent naar een bijbaan of parttime baan in een winkel: Bij vanHaren ben je als verkoopmedewerker altijd welkom! Misschien heb je zelfs al wat ervaring als verkoper in een winkel, sales medewerker, winkelmedewerker of verkoopmedewerker... Zo niet, dan leren wij jou hoe jij onze klanten blij maakt. Dat vanHaren al ruim 90 jaar een begrip...
vanHaren Schoenen BV

Tekstschrijver bij het Ministerie van Defensie

Yacht, Hilversum, Noord-Holland
3 weken geleden
Functieomschrijving Defensie Gezondheidszorg Opleidings en Trainingscentrum (DGOTC), verzorgen opleidingen en trainingen in het Pre-hospitale domein (first responders) van de militaire gezondheidszorgketen. Wat ga je doen? Het schrijven van een verbindend en inspirerend narratief over de missie van het DGOTC Het narratief is bedoeld om zowel onze medewerkers te inspireren en te verbinden alsook onze klanten/ relaties Functie-eisen Minimaal afgeronde HBO...
Yacht

Serviceadviseur/werkplaats receptionist - Jaguar Land Rover

Kroymans Jaguar Land Rover, Hilversum, Noord-Holland
4 weken geleden
Kroymans in Hilversum is al decennia een begrip voor menig autoliefhebber. Wij zijn officieel dealer van de merken Jaguar & Land Rover, Aston Martin, Ferrari en Karma. Ter versterking van onze serviceafdeling voor JAGUAR & LAND ROVER zijn wij per direct op zoek naar een: Serviceadviseur/werkplaats receptionist Heb jij ervaring als serviceadviseur in de Automotive en ben je toe aan...
Kroymans Jaguar Land Rover