Medewerker Onderhoud | Allround

Nederland Vacature Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Zwijndrecht, Zuid-Holland
Salaris: € 8 - € 15 per uur
Contract type: Voltijd
Nederland Vacature Groep
Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij flexibel inzetbaar, draai jij je hand niet om voor schoonmaakklussen en ben je graag buiten? Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Allround Medewerker Onderhoud.

Dit ga je doen

Als Allround Medewerker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de uiterlijke staat van ons terrein. Dit houd in het legen van vuilnisbakken, aanvegen terrein, bijvullen papieren doeken. Schoon houden van de pompinstallaties, toiletten en overige voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Dit ben jij

Heb jij oog voor detail, kun je zelfstandig werken, heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je hulpvaardig?

Ben je daarnaast bereid om onregelmatige diensten te werken, zowel in de weekenden als avonden als oproepmedewerker dan maken wij graag kennis met jou.

Dit is ons aanbod

Een team van fijne collega’s die je vanaf je eerste werkdag goed begeleiden. Verder bieden we:

  • Een bruto salaris tot maximaal € 16,34 per uur, afhankelijk van ervaring en vaardigheden (inclusief vakantiedagen en vakantiegeld)
  • Een goede pensioenregeling
  • Doorgroeimogelijkheden

Ben je bereid om onregelmatige diensten te werken, zowel in de weekenden als avonden als oproepmedewerker? Dan zien wij graag je reactie tegemoet.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek Coördinator, Zwijndrecht

AXS Logistiek, Zwijndrecht, Zuid-Holland
4 dagen geleden
Ben jij stressbestendig, draag je verantwoordelijkheidsgevoel en behoud jij het overzicht in drukke periodes? Dan is dit de vacature voor jou!Heb JijEen afgeronde bachelor opleiding; De nodige werkervaring in de logistiek;Uitstekende kennis van de Nederlands en Engelse taal?Lees dan snel verder!De UitdagingAls logistiek coördinator denk je mee met de organisatie en ben je bezig met het innoveren en optimaliseren van...
AXS Logistiek

Intercedent, Zwijndrecht

FlexiTalent, Zwijndrecht, Zuid-Holland
4 dagen geleden
Flexitalent groeit en groeit maar door…Wil jij meewerken aan het succes om Flexitalent verder op de kaart te zetten en samen uit te laten groeien tot het gaafste recruitment bureau van Nederland? Ben jij een sterke commerciële verbinder en is het jouw passie om mensen succesvol bij elkaar te brengen op de arbeidsmarkt?Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!Als Intercedent /...
FlexiTalent

Customer Service Officer

Synergie Belgium, Zwijndrecht, Zuid-Holland
6 dagen geleden
Ben je communicatief sterk? Heb je een passie voor administratie? Dan is onderstaand takenpakket zeker iets voor jou:Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van diverse interne klanten.Verwerken van de mailbox en data-input.Opvolgen van douanezaken, aanpassen van SAP voor klanten...Je volgt de controle van de factuurverwerking op.Opstellen van handleidingen met betrekking tot administratieve afspraken per klant. WAT ZOEKEN WE? Ben jij...
Synergie Belgium