Woonzorgmedewerker

Kwintes


Datum: 1 week geleden
Stad: Almere, Flevoland
Contract type: Voltijd
Kwintes
‘Als woonzorgmedewerker lever je een belangrijke bijdrage aan een waardevolle dag van de cliënten!’

Als woonzorgmedewerker lever je een bijdrage aan een optimaal leefklimaat voor cliënten. Je biedt hen praktische hulp bij het wonen. Dit doe je door bijvoorbeeld samen met de cliënt hun woning schoon te houden, samen te koken en samen de was te doen. De nadruk van deze functie ligt op het bieden van begeleiding bij deze taken rondom de leefomgeving van de cliënt en je werkt vanuit de visie op herstel ondersteunende zorg. Stap voor stap leer je de cliënten vaardigheden aan.

Incidenteel kan het zijn dat je cliënten begeleid bij andere zaken rondom persoonlijke verzorging. Je signaleert knelpunten in zowel het proces als de kwaliteit van de dienstverlening en maakt deze bespreekbaar binnen het team. Naast de ondersteuning die je biedt op de individuele cliëntkamers draag je ook zorg voor het leefbaar houden van de algemene ruimtes en de directe woonomgeving. De gemeenschappelijke ruimtes houd je schoon. De vertrouwensband die je opbouwt met cliënten vormt een basis voor de samenwerking. In 2024 zijn we voornemens om een werkproject op de locatie op te zetten, waarbij je samen met de cliënten de tuinen en de gemeenschappelijke ruimten (met uitzondering van de kantoren) schoon te houden. Jij zal hierin de schakel zijn die de dagelijkse uitvoering gaat doen.

Je werkt op doordeweekse dagen. De diensttijden zijn afwisselend van 09:00- 17:30 (2 dagen) en van 11:00-19:30 (2 dagen).

Jouw werkplek

Locatie Paul Kleestraat is een Beschermd Wonen locatie waar jongvolwassen cliënten wonen. Op de locatie wonen 34 cliënten in de leeftijd van 18 tot en met 30 jaar. Autisme is een aandoening waar veel cliënten mee kampen. Op de locatie werken we aan zo zelfstandig mogelijk wonen.

Het team bestaat uit circa 20 collega’s, dit zijn slaapwachten, persoonlijk begeleiders en woonbegeleider. Het team is een jong en enthousiast team dat volop in ontwikkeling is om de zorg aan de cliënten steeds meer te verbeteren.

Over Kwintes

Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2.000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Wat we van jou verwachten

  • Minimaal een afgeronde mbo-niveau 2 opleiding.
  • Kennis en affiniteit met de psychiatrie.
  • Je bent klantgericht en goed in staat om je werkzaamheden zelfstandig te organiseren en te plannen.
  • Je hebt ervaring met schoonmaken;
  • Je kan goed koken en vindt het leuk om andere daarin te leren;
  • Je kunt goed samenwerken en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.
  • Je staat sterk in je schoenen, bent sociaalvaardig en kunt prioriteiten en grenzen stellen.
  • Je bent in staat om je in te leven in mensen met beperkingen.
  • Je hebt kennis van de richtlijnen en procedures conform de HACCP of bent bereidt deze kennis op te doen.

Ons aanbod

  • Een goed salaris, (tussen €2.176,- en € 2.870, - op basis van 36 uur) (cao GGZ, FWG 25)
  • Een tijdelijke aanstelling van 1 jaar, met uitzicht op verlenging.
  • De functie is per direct beschikbaar.
  • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
  • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
  • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
  • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching, via onze afdeling leren en ontwikkelen als extern.
  • Voordelig sporten, korting op producten en gratis lidmaatschap op Cultuur werkt!

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sathnarain Autar tel: 06 – 81064505.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online voor interne sollicitanten via het portaal voor externe sollicitanten via onze website. Naast een cv ontvangen we ook graag je motivatie( dit is optioneel). Neem voor meer informatie contact op met Jessica van den Enden via [email protected] of 06- 11479156.Bij indiensttreding vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Oracle Developer (APEX, PL/SQL, Nederlandstalig)

Recruit2 - From Good to Great Staffing, Almere, Flevoland
€ 65.000 - € 91.000 per jaar
5 dagen geleden
Verrijk je carrière met onze cutting-edge Oracle-oplossingen. Jouw expertise in PL/SQL en APEX versterkt ons team bij het ontwikkelen van innovatieve software.Als Oracle Developer speek jij een cruciale rol. Je duikt in complexe database-uitdagingen, waarbij jouw kennis van Oracle Database 19c en PL/SQL-programmering essentieel is. Samen met een toegewijd team werk je aan het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van databaseoplossingen...
Recruit2 - From Good to Great Staffing

Leerkracht groep 1-2, Almere

Derec, Almere, Flevoland
1 week geleden
Op deze kleine school ga je aan de slag als leerkracht van groep 1-2. Je komt terecht op een knusse school met een hecht en professioneel team. De leerlingen uit groep 1-2 hebben de nodige wisselingen gehad en zijn nu toe aan stabiliteit. Op deze school sta je er niet alleen voor, er is ondersteuning van een onderwijsassistent, een vakleerkracht...
Derec

Contract- en Leveranciersmanager

Gemeente Almere, Almere, Flevoland
€ 3.558 - € 6.777 per maand
3 weken geleden
sluitingsdatum 21-04-2024 De vijf Flevolandse gemeenten (Almere, Noordoostpolder, Lelystad, Urk en Dronten) werken samen met andere betrokkenen aan de transformatie in het sociaal domein om structureel goede zorg en ondersteuning voor de kwetsbare inwoners van de regio te kunnen bieden. Dit doen we op lokaal niveau en ook samen in de regio. Die samenwerking gaat met name over verschillende onderdelen...
Gemeente Almere