Administratief medewerker

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Salaris: € 15,93 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Ben jij een echte spin-in-het-web? Ben jij goed in contact en samenwerken? En ook nog is administratief sterk? Dan denk ik dat jij aan het goede adres bent!

Van juiste orders, naar overzicht creëren voor iedereen die hier mee te maken heeft. En dit allemaal voor 5 ochtenden per week met een mooi salaris tussen 14,89 en 15,93 per uur.

Met de functie als administratief medewerker bij DKG kan jij hier helemaal voor gaan!

Wat bieden wij jou

  • Mooi salaris tussen 14,89 en 15,93 per uur
  • Mega gezellige werkomgeving met leuke collega's
  • Mogelijkheid op doorgroeien binnen DKG
  • Flexibele uren in de ochtend
  • 10 minuten lopen vanaf centraal station
  • Reiskostenvergoeding vanaf 5 KM

Wie ben jij

Jij bent een échte spin-in-het-web. Je denkt oplossingsgericht en wilt orde behouden. Daarom zal je ook bijdragen aan betere goederenstroom en verbeteringen in het proces.

Verder Ben Jij

  • Beschikbaar in de ochtend uren, 4 uur per dag;
  • Nauwkeurig en resultaatgericht;
  • In beheersing van Mbo niveau (logistiek/bedrijfskunde is een pré);
  • Ervaren met Excel is een pré;
  • Ervaren met SAP en duitse taal is een pré.

Wat ga je doen

Hoe ziet je werkdag eruit? Je begint op een starttijd zoals 8:00, lekker op tijd! Gezellig met je collega's praat je bij met een bakje koffie of thee. Tijd om de voorraden te checken. Dreigt de voorraad leeg te lopen? Dit laat jij niet gebeuren! Onderdeel beschadigd? Jij gaat meteen op onderzoek uit. Zo zorg je dat het volgende keer niet meer gebeurt. Jij bestelt de comissie artikelen zoals apparatuur en werkbladen. Je vindt het dan ook belangrijk, dat deze op tijd en volgens kwaliteit in de fabriek liggen. Hier heb je nauurlijk gezellige en behulpzame collega's bij die je helpen!

Waar ga je werken

Je komt te werken bij DKG de Keukenfabriek in Bergen op Zoom. Het begint met een paneel en eindigt in de fabriek naar volledig mooie keukenkasten. De complete keukens gaan naar de klant. Hier draag jij aan bij!

Liever zien hoe het te werk gaat? Check dan je toekomstige collega's uit de fabriek hier!

Sollicitatie

Kan jij niet wachten om hier de computer op te starten en aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct door op de button te klikken! Je kan voor vragen ook mailen naar [email protected].

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Quality Engineer

Philip Morris International, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
1 week geleden
QUALITY ENGINEERDo you prefer working in an international Fortune 100 company (Top Employer 2024 award winner) where individual development is highly prioritized? Do you believe in our vision towards a smokefree future? If so, apply now for the position of Quality Engineer at Philip Morris in Bergen op Zoom.THE ORGANISATIONPhilip Morris is one of the world’s largest international tobacco companies,...
Philip Morris International

Oproepkracht Winkelmedewerker

Polvo B.V., Bergen op Zoom, Noord-Brabant
2 weken geleden
Oproepkracht Winkelmedewerker - Leys | Bergen op Zoom Verkoopmedewerker Balie (zaterdag) Standplaats Leys Bergen op Zoom | Oproepkracht Heb jij twee rechterhanden, vind je het leuk om problemen op te lossen en help je graag klanten vooruit? Wil jij als klusser van je hobby je werk maken en ben je op zoek naar een bijbaan? Als Verkoopmedewerker Balie ben jij...
Polvo B.V.

Psychomotorische Therapeut

GGZ WNB, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
€ 3.076 - € 4.785 per maand
3 weken geleden
24-36 uur Pyschodiagnotische centrum Bergen op Zoom HBO € 3.076 - € 4.785 Wat ga je doen In verband met de pensionering van de huidige Psychomotorische therapeut, zijn we op zoek naar een enthousiaste collega Psychomotorische therapie die de werkzaamheden kan voortzetten. Vanuit het modulair behandelcentrum Vak therapie voer je zelfstandig behandelingen uit door middel van bewegingsgerichte en lichaamsgerichte interventies....
GGZ WNB