(Junior) Manager Audit & Assurance

Crowe Peak


Datum: 1 week geleden
Stad: Nijmegen, Gelderland
Contract type: Voltijd
Crowe Peak
Crowe Peak Nijmegen is opzoek naar een (Junior) manager voor de Audit praktijk.

Jouw rol

Omdat je een gepassioneerd mens bent met verschillende talenten. Je bent een aanpakker en hebt laten zien dat je analytisch bent en secuur werkt. Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Het nakomen van afspraken is vanzelfsprekend. En je bent sociaal. Je bedient nationale en internationale klanten met persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Je vindt het leuk om de assistenten van jouw afdeling te begeleiden. Om ervoor te zorgen dat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. In je eigen ontwikkeling ben je ook ambitieus. Je ziet de kansen die zich aandienen en weet deze om te zetten in vervolgstappen.

Wie we zoeken

  • Ambitieus
  • 5 jaar ervaring als (studerend) RA
  • Gepassioneerd
  • Ondernemend en doelgericht
  • Spil in het team


Wat we bieden

  • Personal Career Development
  • Reiskostenvergoeding of leaseauto
  • Internationale werkomgeving
  • Goede work-life balance en mental coaching
  • 30 vakantiedagen (fulltime)
  • Persoonlijk karakter
  • Goede work-life balance
  • Internationale focus


Over Crowe Peak

Ruim 90 jaar is Crowe Peak een partner voor de middelgrote en grote, internationaal opererende organisaties.

Op het gebied van audit, accountancy, belastingadvies, legal services en payroll services ondersteunen wij ondernemers en creëren samen met hen waardevolle en blijvende oplossingen. In welk werelddeel de klant ook activiteiten heeft, doordat wij onderdeel zijn van een groot internationaal netwerk met leden verspreid over 130 landen, gaan wij iedere uitdaging aan.

Om op dit niveau te kunnen blijven presteren, zijn goede collega`s voor onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen van groot belang.

Je maakt kennis met alle facetten binnen de afdeling waar je werkzaam bent en hebt vaak direct contact met klanten. Je werkzaamheden kunnen gericht zijn op de lokale praktijk of juist meer op de internationale klanten. Je kiest uiteindelijk wat het beste bij jou past.

Je werkt graag zelfstandig, maar je weet ook je collega’s te vinden voor vraagstukken van klanten. Je houdt ervan om in een informele sfeer te werken. Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien in je vakgebied. Bij Crowe Peak bepaal jij jouw weg en zijn er legio mogelijkheden.

&Work helpt je verder

Crowe Peak werkt samen met &Work. &Work begrijpt dat het belangrijk is om te werken op een plek waar je gewaardeerd wordt, waar je je verder kunt ontwikkelen en waar je de ruimte krijgt om te groeien. Door via &Work te solliciteren, krijg je direct toegang tot hun brede netwerk van werkgevers. &Work kan je helpen bij de introductie bij Crowe Peak, achtergrondinformatie verstrekken, je voorbereiden op gesprekken zodat je jezelf overtuigend kan presenteren en je bijstaan tijdens de onderhandelingen om je een mooie stap vooruit te laten zetten in je carrière.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Winkelmedewerker

Nederland Vacature Groep, Nijmegen, Gelderland
€ 2.080 - € 2.685 per maand
1 dag geleden
Taken en verantwoordelijkhedenAls winkelmedewerker help je klanten met het kiezen van het juiste product. Je weet alles van de producten die je verkoopt en geeft als verkoper de beste adviezen. Solliciteer voor een fulltime baan of ga als student aan de slag met de leukste bijbaan. Gezelligste baan. Met je team veel klanten blij maken. Groeien. Je blijft leren, zodat...
Nederland Vacature Groep

Mechanisch monteur, Nijmegen

Faam werkt, Nijmegen, Gelderland
2 dagen geleden
Meesterlijke mechanisch monteur gezocht!Sta jij te popelen om te sleutelen aan complexe mechanische systemen en ze tot in perfectie te laten draaien? Heb je ervaring in de techniek of wil je het vak bij deze werkgever leren? Ben je oplossingsgericht, secuur en betrouwbaar? Dan ben je meer dan welkom als mechanisch monteur!Als elektrotechnisch monteur kom je bij een werkgever terecht...
Faam werkt

Schoonmaak medewerker | 3 uur per week | Nijmegen/Ressen

Schoonmaakbedrijf Aalbers BV, Nijmegen, Gelderland
€ 13,42 - € 14,78 per uur
3 weken geleden
Steek jij graag je handen uit de mouwen? Ben jij collegiaal en een doorzetter? Kom werken bij ons werken als schoonmaakmedewerker in Nijmegen/Ressen. In de functie van schoonmaakmedewerker heb je de mogelijkheid om dichtbij huis te werken en naast je werk nog tijd over te houden voor andere dingen! Jij bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor een schone en frisse leef- en...
Schoonmaakbedrijf Aalbers BV