Lead Engineer

Yacht


Datum: 2 weken geleden
Stad: Zaandam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Yacht

Als Lead Engineer ga jij realiseren dat de machines- of lijnen worden opgeleverd bij de klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Je leidt meerdere projecten in verschillende stadia en variërend van omvang vanaf akkoord door de klant tot aan de levering en installatie bij de klant.


Het proces start nadat de sales afdeling een order heeft, dit werk je verder met de klant. Je krijgt hierbij tevens ondersteuning van je collega tekenaars, maar de algemene opzet construeer je zelf. Ook ga je als projectleider op klantbezoek om een beter beeld te krijgen.


Een en ander werk jij uit in proces flowcharts en je maakt P&ID’s. Daarbij maak je op hoofdlijnen een planning met leverdata. Als dit klaar is draag je het project over aan de productieafdeling. Vervolgens ga je in de realisatiefase jouw kennis overdragen aan de service engineers voor het succesvol verloop tot aan de commissioning. Tijdens de looptijd van het project heb je veel contact met klanten, leveranciers en collega’s over de voortgang van het project, technische details, eventuele wijzigingen en afstemming over de planning.

Functie-eisen
  • Je hebt een HBO diploma in werktuigbouwkunde of mechanical engineering.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op professioneel niveau
  • Je kan tekenen in Autocad, Inventor, Solidworks of soortgelijk
  • Kennis van de volgende programma’s is een pré; Ridder IQ en Vault
  • Je hebt 5 jaar ervaring in de machinebouw
Arbeidsvoorwaarden
  • Veel ruimte voor ondernemerschap met de uitdaging om de organisatie door de volgende groei- en professionalisering fase te loodsen.
  • Werken in internationale context en het leveren van hoogwaardige projecten.
  • Een mobiliteitsbudget.
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen/cursussen.


Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Graag horen we jou salarisindicatie.

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie neem contact op met Nicole Miggels 06-13897074


Een baan via Yacht Werving & Selectie

Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van Yacht. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Kinder- en Jeugd Psychiater regioteam Zaanstreek-Waterland, Zaandam

Levvel, Zaandam, Noord-Holland
19 uur geleden
Levvel zoekt een Kinder- en Jeugd Psychiater!> Werk je graag in een klein en hecht multidisciplinair team met enthousiaste collega’s met een diversiteit aan expertises?> Vind je het leuk om te werken met een brede populatie in leeftijd en problematiek?> Heb jij affiniteit met het werken met jongeren met eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en trauma?Kortom: zet jij net die extra stap in...
Levvel

Coordinator ondersteuning en begeleiding

OVO Zaanstad, Zaandam, Noord-Holland
3 weken geleden
14 uur geleden geplaatst 0.7-1.0 fte/uur Zaandam Voortgezet onderwijs OVO Zaanstad Omschrijving organisatie OVO Zaanstad is het schoolbestuur van zeven scholen voor openbaar voortgezet onderwijs in Zaanstad. Samen bieden onze scholen alle niveaus aan: praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Zo is er voor elke leerling uit de regio een passende plek. In totaal is OVO Zaanstad verantwoordelijk voor het...
OVO Zaanstad

Haakarm Chauffeur

Logistic Force, Zaandam, Noord-Holland
3 weken geleden
Met groot materiaal rijden maar dan wel met laserscherpe precisie? Dat is precies wat we zoeken in een chauffeur haakarm met rijbewijs CE! Jij weet jouw tonnen wegende wagen zo neer te zetten dat je in 1 keer die container aanhaakt! BULLSEYE! En dan ook nog eens bij een werkgever die wel de tijd neemt voor jou en samen jouw...
Logistic Force