Verpleegkundige oproep Kliniek - Tilburg

Libra Revalidatie & Audiologie


Datum: 1 week geleden
Stad: Tilburg, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Libra Revalidatie & Audiologie
Wil jij als verpleegkundige oproep leren, groeien en uitgedaagd worden?

En wil je werken in een unieke werkomgeving?

Kom kennismaken met onze mooie revalidatiekliniek voor volwassenen!

Voor onze locatie Leijpark in Tilburg zoeken we een gedreven en enthousiaste

MBO-V of HBO-V verpleegkundige

0-uren / oproepcontract

Wat ga je doen?

Op onze revalidatiekliniek volwassenen worden voornamelijk revalidanten begeleid met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Maar ook amputaties, trauma’s, MS, lage dwarslaesie of andere aandoeningen kunnen voorkomen.

Naast de verpleegkundige zorg van onze revalidanten, ondersteun je de revalidant bij het structureren van het dagprogramma en het dagelijks handelen. Je stimuleert en instrueert de revalidant om de in therapie aangeleerde vaardigheden toe te passen.

Je voert ook de opnamegesprekken, loopt visites en regelt de ontslagen van de revalidanten. Je begeleidt, ondersteunt en geeft met aandacht voorlichting aan de partner en/of familie van de revalidant.

Om onze toekomstige verpleegkundige collega’s klaar te stomen, begeleid en motiveer je ook studenten in hun leerproces. Je denkt mee over de kwaliteit van verpleegkundige zorg en toont daarin het voorbeeld.

Je werkt in de 24-uurs zorg in een rooster met onregelmatige diensten en bent onderdeel van een zelfsturend team. Dit multidisciplinaire team staat onder leiding van een revalidatiearts.

Wat bieden wij jou? Bij deze functie hoort een mooi aanbod!

Wij bieden je een 0-uren contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar.

  • De functie van verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45, maximaal € 3.642,-. op basis van 36 uur per week (per 1-6-2024: 5% CAO verhoging). Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid.
  • Je wordt collega op een fijne afdeling waar ieders expertise wordt gewaardeerd en waar we ons als team ontwikkelen in zelfsturing.
  • Een informele, collegiale en vriendelijke sfeer.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op de Libra Werken bij site Klik hier .

Libra Revalidatie & Audiologie is een fijne, informele organisatie waar jij een maatschappelijke bijdrage kan leveren aan de zorg van onze cliënten. Onze kernwaarden zijn Bondgenoot, Lef, Scheppend, Met plezier en Inspirerend. Omdat we ons als organisatie willen blijven ontwikkelen, kom je in een dynamische omgeving terecht. Als jij van dynamiek en ontwikkeling houdt, dan zit je bij Libra op je plek.

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten en talenten!

Jij Brengt Mee

  • Een afgeronde MBO-V / HBO-V opleiding en affiniteit met de doelgroep.
  • Je onderscheidt je door:
  • jouw persoonlijkheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid
  • je doorzettingsvermogen en een groei-mentaliteit
  • je tact en empathisch vermogen
  • het kunnen stimuleren en motiveren van anderen

Heb je vragen?

Heb je inhoudelijke vragen en/of wil je meer weten over de afdelingen, dan nemen we daar graag de tijd voor! We nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee.

Je Kunt Bellen, Een Mail Of App Sturen Naar

Voor vragen over het sollicitatieproces, kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met Team Recruitment via tel: 088 - 313 2538, via app: 06-18011362 of via mail: [email protected].

Enthousiast geworden?

Dan nodigen we je uit om te reageren! Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button.

Zolang deze functie online staat, kun je reageren op de vacature. Wacht echter niet te lang, want wij gaan graag in gesprek met de juiste kandidaat.

Als we na het eerste gesprek van beide kanten positief zijn, kan een meeloop dag/dagdeel onderdeel zijn van de procedure. Je kunt dan kennismaken met Libra, je collega’s en je nieuwe werkplek!

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Interne kandidaten van Libra Revalidatie & Audiologie genieten de voorkeur.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Libra Revalidatie & Audiologie

Libra Revalidatie & Audiologie biedt medisch specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen en kinderen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Libra biedt deze specialistische zorg aan in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Voor specialistische revalidatie hebben we locaties in Eindhoven (Blixembosch), Tilburg (Leijpark) en Weert. Onze locaties voor specialistische audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.

Wij zijn een zorgorganisatie. Het gaat bij ons om de mens: cliënt en medewerker. Bij Libra werken mensen die graag samen met de cliënt werken naar het doel om weer zo zelfstandig mogelijk verder te leven. Ruim 750 professionals en vrijwilligers bieden van harte zorg op een manier die onszelf zou aanspreken: veilige, kwalitatief hoogwaardige mensgerichte zorg. Op de pagina ' Over Libra ' vertellen we graag meer over onze organisatie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Promovendus voor het project 'Reciprocal associations between pain and psychopathological symptoms"

Tilburg University, Tilburg, Noord-Brabant
€ 2.770 per maand
3 weken geleden
Tilburg University | Medische en Klinische Psychologie is op zoek naar een PROMOVENDUS VOOR HET PROJECT “RECIPROCAL ASSOCIATIONS BETWEEN PAIN AND PSYCHOPATHOLOGICAL SYMPTOMS” Departement: Medische en Klinische Psychologie Locatie: Tilburg Wetenschapsgebied: Sociale wetenschappen Full time equivalent: 1 fte (40 uur per week) Duur arbeidsovereenkomst: 1 + 3 jaar (48 maanden) Maandelijks full time salaris: € 2.770,- bruto per maand Startdatum:...
Tilburg University

Specialistisch Taxateur

Matchd, Tilburg, Noord-Brabant
3 weken geleden
De functie We zijn voor onze exclusieve uitvraag met Gemeente Tilburg op zoek naar een Specialistisch Taxateur. De specialistisch taxateur is een waarde deskundige op het gebied van complexe (in)courante objecten. De werkzaamheden hebben betrekking op het beoordelen van mutaties, het uitvoeren van taxaties voor de jaarlijkse herwaardering van niet-woningen, het adviseren bij bezwaarschriften en beroepschriften, het controleren van gegevens,...
Matchd

Junior Business Controller - Rijksoverheid

EIFFEL, Tilburg, Noord-Brabant
€ 2.800 per maand
4 weken geleden
Samen groeien in een organisatie die jou uitdaagt om de beste te worden op gebied van Finance. Bij EIFFEL krijgt jouw talent een kans! Vanaf dag 1 pas je jouw kennis direct toe in de praktijk, krijg je verantwoordelijkheid, en doe en zie je veel. WERKEN ALS JUNIOR BUSINESS CONTROLLER BIJ EIFFEL? Jij bent toe aan je eerste of volgende...
EIFFEL