Eerste Autotechnicus Porsche Centrum Rotterdam

Porsche Centrum Rotterdam


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Porsche Centrum Rotterdam

Wat ga je doen

Wij zijn op zoek naar een Eerste Autotechnicus die ons collegiale en ambitieuze team komt versterken. Wil jij werken in een omgeving waar exclusiviteit, luxe en service bovenaan staan? Voor Porsche Centrum Rotterdam zijn wij op zoek naar een:

Eerste Autotechnicus


Je takenpakket bestaat uit het verrichten van reparaties en onderhoudswerkzaamheden van de auto’s. Je kunt alle voorkomende storingen opsporen en stelt de juiste diagnoses. Als Eerste Autotechnicus ben jij dé technische man voor ingewikkelde diagnoses en technische problemen. Je verricht zelfstandig de meer complexe reparaties en onderhoudswerkzaamheden van de auto’s. Ingewikkelde storingen kunnen door jou opgelost worden, je werkt hierbij systematisch en efficiënt. Je werkt volgens werkvoorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als van de importeur / Porsche AG en zorgt voor de juiste administratie van verrichte werkzaamheden (incl. uren en gebruikte materialen) volgens richtlijnen onderneming. De Eerste Autotechnicus werkt nauw samen met de Service Adviseur en de Medewerker Magazijn en rapporteert aan de Voorman Werkplaats.

Wat vragen we van jou

We zoeken een teamspeler die communicatief vaardig, klantgericht en collegiaal is. Naast dat je je thuis voelt in een directe, resultaatgerichte omgeving voldoe je als Eerste Autotechnicus aan de volgende criteria:

  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding tot Eerste Autotechnicus (mbo bij voorkeur niveau 4);
  • Enkele jaren ervaring als Autotechnicus is een vereiste;
  • APK gecertificeerd;
  • Relevante auto technische cursussen en trainingen;
  • Beleving bij het merk Porsche;
  • Ervaring in het premium segment is een pré.

Wat bieden wij

Wij hebben oog voor alle medewerkers. Wat dat voor jou betekent? Een afwisselende, uitdagende baan waar je tussen de meest fantastische bolides ter wereld elke dag het beste uit jezelf haalt.

Wij bieden jou:

  • Een uitstekend salaris dat past bij je kennis en ervaring;
  • Personeelskorting en een gunstige privé leaseregeling;
  • Deelname aan onze pensioenregeling;
  • 24 vakantiedagen;
  • Bonusregeling;
  • 8% vakantiegeld;
  • Werken met de nieuwste en modernste apparatuur;
  • De leukste vrijdagmiddagborrels en klantevenementen die jij mag bijwonen;
  • De mogelijkheid je continu te blijven ontwikkelen via o.a. onze eigen winter en summerlabs;
  • De mogelijkheid mee te doen met de Pon Fit-activiteiten. Denk aan bootcamps, fiets- en wielertochten, hardloopevents, golfclinics, hockey en nog veel meer;
  • Een collectieve zorgverzekering bij ONVZ of Zilveren Kruis met een bijdrage van € 300 euro bruto per jaar van ons.

Over de organisatie

Porsche Centrum Rotterdam is sinds eind 2021 gevestigd in de Spaanse Polder, geheel in Porsche Destination Stijl, en is onderdeel van Carport Rotterdam. Naast de showroom waar je de beste service kan ervaren biedt Porsche Centrum Rotterdam de meest uitgebreide in house service; werkplaats, schade & cosmetics. Kortom, dit is dé plek om het unieke Porsche gevoel te ervaren. Of het nou gaat om de aankoop, het onderhoud of de reparatie van een Porsche: elke klant wordt hier vakkundig en vriendelijk geholpen door op-en-top getrainde medewerkers die óók liefhebber zijn van het merk. Bij Porsche staat mensenwerk ook aan de basis van een hoge mate van klanttevredenheid.


Innovatie, passie, kwaliteit en snelheid – het zit allemaal in het DNA van Porsche. Dat is geen toeval: al sinds de oprichting van het merk in 1948 heeft de gedrevenheid én de teamspirit van de medewerkers geleid tot grote successen op het circuit én tot spraakmakende modellen voor op de weg.

Overige informatie

Ben je enthousiast geworden over deze vacature, solliciteer dan direct via de button op www.jobsatpon.com.


Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met onze recruiter, Timo Finisie op 06 45 00 87 11 of [email protected]


Sollicitatieprocedure

Stap 1: Als je meerdere jaren ervaring hebt binnen een officieel dealerkanaal, solliciteer dan met je CV op deze vacature.


Stap 2: Hebben wij een match, dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.


Stap 3: Ben jij en zijn wij enthousiast, dan kom jij langs om een (mid)dag mee te lopen bij ons on de vestiging. Wanneer dit positief verloopt zorgen wij ervoor dat jij je contract zo snel mogelijk kan tekenen!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Kredietacceptant

Robert Half Netherlands, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.900 - € 4.100 per maand
2 weken geleden
Voor een klant in Rotterdam die zich heeft gepositioneerd als een van de grootste banken ter wereld zijn we op zoek naar een Kredietacceptant (m/v/x) voor 32 a 40 uur per week. In deze functie start je op contract via Robert Half maar de intentie is om daarna bij de werkgever in dienst te treden. Ze zoeken een collega voor...
Robert Half Netherlands

Kwaliteitsadviseur Apotheek

Erasmus MC, Rotterdam, Zuid-Holland
2 weken geleden
Kwaliteitsadviseur Apotheek Wil jij als kwaliteitsadviseur onderdeel uitmaken van het QA-team van de apotheek en van de unit Radiofarmacie? Het begint met doen. Reageer t/m 14-05-2024 16.07.24.TDA 32 - 36 uur HBO Management en advies Solliciteer Reageer t/m 14-05-2024 16.07.24.TDA Functie inhoud Functie inhoud Als kwaliteitsadviseur apotheek ben je werkzaam binnen de sector kwaliteit (QA) van de apotheek en de...
Erasmus MC

Postdoctoc digitale weerbaarheid en gezondheid van Rotterdamse jongeren

Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB), Rotterdam, Zuid-Holland
€ 4.332 - € 5.929 per maand
2 weken geleden
Plaatsingsdatum maandag 15 apr 2024 Sluitingsdatum donderdag 2 mei 2024 Functietype Wetenschappelijk personeel Organisatieonderdeel Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) Salaris € 4.332 - € 5.929 Omvang 0,8 fte - 1 fte Introductie De off- en online omgeving van jongeren hebben invloed op hun mentale, fysieke en sociale welzijn. Die invloed is niet voor alle jongeren hetzelfde, maar...
Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB)