VAKANTIEKRACHT DEPOT AMERSFOORT

Meyra Retail & Services


Datum: 1 week geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Contract type: Voltijd
Meyra Retail & Services

Typisch Meyra

  • Korte lijnen
  • Informele sfeer
  • Maatwerk

Onze kernwaarden

  • Afspraak is afspraak
  • Werken met zorg en aandacht voor de klant
  • Vakmanschap

Locatie: AMERSFOORT Dienstverband:

Wil jij graag technisch werk wat veel voldoening geeft? Voor ons filiaal in Amersfoort zijn wij op zoek naar een tijdelijke enthousiaste medewerker voor de functie van:

VAKANTIEKRACHT DEPOT

Heb jij een paar weken vakantie waarin je wat wilt bijverdienen? Kom dan bij ons werken!

Wat ga je doen?
Je helpt dagelijks mensen die door een beperking afhankelijk zijn van een hulpmiddel zoals een rolstoel of scootmobiel. Bij ons is geen dag hetzelfde, maar je bent altijd met techniek en mensen bezig! De werkzaamheden zijn onder andere:

  • Het schoonmaken van revalidatiehulpmiddelen (voornamelijk scootmobielen en rolstoelen).
  • Het opknappen van revalidatiehulpmiddelen (voornamelijk scootmobielen en rolstoelen).
  • Het testen van accu’s.

Wij kunnen je alles leren, als het jou maar leuk lijkt

Wie zijn wij?
Meyra is al meer dan 50 jaar specialist in het verbeteren van de zelfredzaamheid van mensen. Het is ons doel dat onze klanten zich zo veel en zo lang mogelijk kunnen redden in de omgeving waarin zij zich prettig voelen. Onze oplossingen bevinden zich op het vlak van mobiliteit en woongemak. Samen met de klant zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij zijn of haar wensen en persoonlijke situatie. Hierin bestaat geen standaard. Elke situatie is maatwerk. Onze medewerkers zetten elke dag al hun creativiteit in om onze klant een glimlach op het gezicht te bezorgen.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie (beschikbaarheid in overleg). Gevarieerde werkzaamheden. Een bedrijf met korte lijnen en een gedreven groep mensen. Ben je in het bezit van rijbewijs B? Het is ook mogelijk om na de vakantieperiode bij ons te blijven als oproepkracht om onze werkbussen te vervoeren.

Geïnteresseerd?
Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel naar 033 247 27 25 of WhatsApp naar 0645800245

Spreekt dit je aan dan maken wij graag kennis met jou en wie weet word jij onze nieuwe vakantiekracht!


Zomaar een dag bij Meyra

Na een gezellige start met een kop koffie met mijn collega’s ga ik naar het magazijn. Er moeten een band vervangen worden van een voorziening, ook zie ik dat een accu nog even opgeladen moet worden en dat doe ik daarna. Ik kijk even of de remmen afgesteld moeten worden. Ook test ik de accu’s. Aan het eind van de dag heb ik mijn magazijn weer op orde en staan de hulpmiddelen en onderdelen weer klaar voor een nieuwe dag.

‘Toen ik binnenkwam wist ik nog niet hoe ik een band moest vervangen. Inmiddels heb ik dat allemaal geleerd’

“Afwisselend werk”

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

ERP Projectmanager

Profource, Amersfoort, Utrecht
2 dagen geleden
Werk jij graag samen in een projectteam? En ga je uitdagende projecten aan voor onze opdrachtgevers, waarbij jij het verschil kunt maken? In de functie van ERP Projectmanager zorg jij voor de beste aansluiting tussen de business & IT.Dit is wat je zoektAls ERP Projectmanager ben je op zoek naar de volgende stap in het leiden van projecten. Je hebt...
Profource

Toezichthouder Bouwprojecten

Nivel Groep, Amersfoort, Utrecht
1 week geleden
Ben jij een ambitieuze professional met een passie voor bouwprojecten en een scherp oog voor kwaliteit? Wil je werken bij een landelijk werkend adviesbureau gespecialiseerd in bouwbegeleiding? Dan is dit jouw kans om bij te dragen aan de realisatie van hoogwaardige bouwprojecten die voldoen aan de gestelde wensen en eisen! Als toezichthouder bouwprojecten bij ons adviesbureau speel je een cruciale...
Nivel Groep

Lid Raad van Toezicht

Wilde Ganzen, Amersfoort, Utrecht
3 weken geleden
De Raad van Toezicht van Wilde Ganzen is op zoek naar nieuwe leden. De reden hiervan is dat een zittingstermijn afloopt en omdat we willen uitbreiden. Om ons team te verrijken, moedigen we met name mensen met een migratieachtergrond en jonge professionals aan om te solliciteren. Wat verwachten we van jou als lid? Als lid van onze Raad van Toezicht...
Wilde Ganzen