Adviseur Inkoop

Provincie Utrecht


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 3.395,54 - € 5.564,56 per maand
Contract type: Voltijd
Provincie Utrecht

Wat ga je doen?

Als Inkoopadviseur ben je het vaste aanspreekpunt voor alle inkoopvraagstukken van medewerkers en het management binnen jouw domein. Je ondersteunt bij complexe Europese en nationale inkoop- en aanbestedingstrajecten (Werken, Leveringen en Diensten) en voert deze trajecten uit, waarbij je put uit een breed scala van methodieken. Niet alleen breng je de klantvraag overzichtelijk in kaart; je analyseert deze en weet conclusies te trekken binnen de gestelde kaders. Zo werk je aan goede oplossingen, die je aan de klant voor kunt leggen.

Enkele verantwoordelijkheden zijn:

  • Het adviseren over uiteenlopende inkoop- en contractvraagstukken binnen het domein Bedrijfsvoering;
  • Het uitvoeren van zowel kader- als procesbewaking;
  • Het fungeren als businesspartner binnen de organisatie waarbij je bijdraagt aan het realiseren van hun maatschappelijke opgaven;
  • Het ondersteunen op onderdelen van de doorontwikkeling van inkoopprojecten. Je fungeert hier als projectleider.

Wie zoeken wij?

Onze ideale Inkoopadviseur durft initiatief te nemen en weet hierbij klantgericht en integer te werk te gaan. Je bezit brede kennis van relevante aandachtsgebieden en je weet hoe advisering binnen een politieke organisatie werkt. In een team of project werken is voor jou geen probleem; je weet met je overtuigingskracht teamgenoten en het management te overtuigen van jouw ideeën en adviezen.

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een inkoopfunctie bij een overheidsorganisatie
  • Je hebt aantoonbare kennis van en werkervaring met aanbestedingsregelgeving en Europese- en Nationale aanbestedingsprocedures.

Wat bieden wij?

Werken bij de provincie Utrecht betekent dat je een waardevolle bijdrage levert aan het oplossen van maatschappelijke opgaven. Deze opgaven vragen het bijeenbrengen van veel verschillende disciplines en belangen – vooral buiten, maar ook binnen de organisatie. Als medewerker vorm jij de verbindende schakel. We halen kennis op, delen onze deskundigheid en behalen met elkaar successen. Samen komen we namelijk verder.

We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Je krijgt volop de gelegenheid voor eigen initiatief en ruimte om te groeien. Wij vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Iedereen krijgt de kans om flexibel en naar eigen vermogen te werken. Bij de provincie Utrecht werken we hybride. Hoe dit eruit ziet geven we samen vorm.

De organisatie is in ontwikkeling. We maken een professionaliseringsslag en gaan steeds meer opgavegericht werken. Als jij het leuk vindt om het voortouw te nemen en verder mee wilt bouwen aan onze organisatie, garanderen wij jou een boeiende tijd.

Naast uitdagend werk en leuke collega’s bieden we jou:

  • een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar voor 32 tot 40 uur per week met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • een salaris van minimaal € 3.395,54 maximaal € 5.564,56 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur p.w. (schaalniveau 11);
  • een Individuele Keuze Budget van 22,37% bovenop je maandelijkse salaris, waarvan je zelf kunt kiezen wanneer het wordt uitgekeerd;
  • 18 vakantiedagen én een ruime ATV-regeling met max. 25,5 extra vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • een goede pensioenopbouw;
  • een persoonlijk ontwikkelbudget van € 5.000,- per vijf jaar;
  • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via het cursusaanbod bij de UtrechtAcademie.


Contactinformatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jenny van den Heuvel, teamleider Inkoop en Subsidies, telefoon 06-22232664.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Mohamed Bouazza, adviseur werving & selectie, telefoon 06-87081400 of mail [email protected].


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan uiterlijk 8 mei 2024.

Het uitvoeren van een screening maakt onderdeel uit van onze procedure. Integriteit komt terug in het sollicitatiegesprek.

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen te werken. In het kader van de participatiewet nodigen we daarom juist ook kandidaten met een registratie in het doelgroepenregister van harte uit om naar deze functie te solliciteren.

Wij vragen van iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Integriteit komt terug in het sollicitatiegesprek.


Wie zijn wij?

Utrecht is een provincie om trots op te zijn. Gevarieerd, bruisend en met een rijke historie. Met veel verschillende levensstijlen, culturen en persoonlijke voorkeuren. Onze regio is een topregio met een innovatieve kenniseconomie.

Het is onze opgave om de aantrekkelijkheid van onze provincie te vergroten en groei zo te faciliteren dat de kwaliteit van onze ruimte behouden blijft. Samen met inwoners, bedrijven, organisaties en andere overheden werken het provinciebestuur en medewerkers met enthousiasme en daadkracht aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Wij willen dat iedereen in de provincie Utrecht fantastisch woont, werkt en leeft. Daarom zorgen wij voor een goede balans tussen groen en groei.

Het domein Bedrijfsvoering (BDV) verzorgt alle uitvoerende bedrijfsvoeringstaken van de organisatie, zodat onze collega’s zich kunnen concentreren op de realisatie van de primaire doelstellingen. Wij richten ons op een integrale bedrijfsvoering, die past in de huidige tijd. Wij blijven onze producten en diensten ontwikkelen en verbeteren. Zo leveren wij een optimale ondersteuning en een dienstverlening met toegevoegde waarde voor de (interne) klanten.

Het cluster Inkoop is onderdeel van het domein BDV In totaal zo’n 20 medewerkers en is volop in ontwikkeling. Innovatie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Dit cluster wordt gevormd door een team van enthousiaste, professionele medewerkers op het gebied van inkoop, contractbeheer, contractmanagement en aanbestedingsrecht. Binnen dit team lever je een waardevolle bijdrage aan de oplossing van maatschappelijke vraagstukken in de samenleving. Onze speerpunten zijn de omgeving, interne samenwerking, integraal denken en ruimte voor experimenteren. Kom jij ons versterken?

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Parttime helpdeskmedewerker in regio Hilversum!

Studentalent, Utrecht, Utrecht
€ 18,65 per uur
2 weken geleden
Wat krijg je? Een aantrekkelijk uurloon van €18,65 P.U Opbouw van 19,75% aan reserveringen boven op jouw uurloon Wekelijkse storting van je salaris Relevante ervaring voor je cv bij een topwerkgever! Werken in een gezellig team Thuiswerkmogelijkheden Wat is vereist? Hbo-werk- denkniveau Je hebt affiniteit/kennis van ICT; Jij bent 15 tot 20 uur per week beschikbaar; Je bent beschikbaar t/m...
Studentalent

Gezocht: jong en bevlogen Lid Raad van Toezicht

Lokalis, Utrecht, Utrecht
2 weken geleden
Lijkt het je leuk om toezicht te houden op de organisatie van basishulp aan kinderen, jongeren en ouders in Utrecht? En wil je leren wat het inhoudt om toezicht te houden op een organisatie? Ben je bevlogen als het gaat om hulp aan gezinnen die vastlopen in het dagelijks leven? Dan zoeken we jou als nieuw lid voor de Raad...
Lokalis

Sous-chef

Valk Exclusief, Utrecht, Utrecht
€ 3.000 - € 3.450 per maand
2 weken geleden
Introductie Jij bent een motivator en houdt graag de orde. Je werkt graag een 4daagse werkweek waarbij je ook wel eens een weekend vrij bent en de verantwoordelijkheid deelt met de chefkoks en andere souschefs. Til als Sous-chef bij Hotel Utrecht samen met je collega's de gastervaring naar the next level. Come join the family. Beschrijving Jouw hart klopt sneller...
Valk Exclusief