intercedent hospitality

Randstad Nederland


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 2.550 - € 3.000 per maand
Contract type: Voltijd
Randstad Nederland
Functieomschrijving

Beschrijving

Stel je voor; geen werkdag is hetzelfde en iedere dag knal jij samen met jouw collega's om horecaklanten en grote cateraars aan talent te helpen. Een hele dankbare baan waarin jij de schakel bent tussen beide partijen. Heb jij affiniteit met hospitality? En ben jij een commerciële verbinder? Dan zou de rol bij Randstad als intercedent hospitality wel eens jouw droombaan kunnen zijn! De klanten zitten in Drechtsteden/Hoeksche Waard.


Wat is een intercedent hospitality? Dit ga je doen:

Als intercedent hospitality heb je een mega afwisselende functie. Wat doe je eigenlijk niet? Elke dag ziet er weer anders uit. Zo kan je een dag vol klantbezoeken hebben bij grote cateraars of vliegt je dag voorbij met leuke sollicitatiegesprekken. Daarnaast verzorg je de planningen voor de cateraars en overige bedrijven binnen de horeca.

  • Als intercedent ben jij actief bezig met het uitbreiden van je klantenbestand en vooral met het onderhouden van bestaande relaties. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van commerciële doelstellingen en het behalen van targets. Daar ga jij lekker op! Jij bent samen met je collega verantwoordelijk om zo veel mogelijk talenten te matchen met vacatures en diensten. Hoe leuk is het om een van deze horecagelegenheden binnen te stappen en weg te gaan met een vacature? Of om een kopje koffie te drinken met een tevreden opdrachtgever en complimentjes te ontvangen? Dat geeft energie!
  • Heb je een vacature binnen gesleept? Mooi! Dan is het tijd om de vacature in te vullen. Je kijkt eerst of er een match zit tussen jullie bekende talenten. Zit er geen match tussen dan ga je de werving starten door de rol online te zetten. Hierbij zul je rekening houden met de juiste e-commerce zodat de rol bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt.
  • Je voert intakegesprekken met kandidaten die solliciteren en als het een match is, houdt jouw rol nog niet op. Denk dan aan: de juiste HR documenten regelen en begeleiding on the job.

Dit bieden we jou

  • een bruto maandinkomen tussen €2550 - €3000 (exclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget) afhankelijk van werkervaring;
  • een interessante bonus én een lucratieve aandelen koopregeling met 2 x 50% bonusaandelen;
  • 8 Randstad Heart uren voor vrijwilligerswerk , dit is ons wereldwijde initiatief waarmee medewerkers direct een steentje kunnen bijdragen aan een maatschappelijk doel;
  • een tof onboarding programma op de Veluwe in een hotel samen met andere collega’s van Randstad die net begonnen zijn met de job; zie hier een video voor een sfeerimpressie!
  • focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden, want 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen;
  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen;
  • alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.

Dit heb je in huis als intercedent

Allereerst heb je hospitality in je bloed zitten. Daarnaast:

  • Heb je hbo werk- en denkniveau of in ieder geval minimaal een opleiding op mbo niveau 4 afgerond;
  • Ben je commercieel en dienstverlenend ingesteld;
  • Kun je goed plannen en organiseren;
  • Jij hebt jouw rijbewijs behaald en eigen vervoer is een pré.

Jouw thuisbasis als intercedent: Rotterdam/Drechtsteden

De klanten zitten vooral in Drechtsteden/Hoekse Waard. De collega’s zitten o.a. in Rotterdam centrum maar ook wel eens bijvoorbeeld in Dordrecht of Oud Beijerland.

Je werkt samen met collega’s die allemaal een groot hospitality hart hebben. Gastvrijheid, klantgerichtheid en een optimale dienstverlening omschrijven dit team! Ze maken graag kennis met je!

Ben jij onze nieuwe collega?

Zie jij jezelf bij ons aan het werk? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Mail dan naar Marcus Oosterlee, talent acquisition specialist, via [email protected] of via 0620771505.

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking.

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Document Controller

Uitzendbureau IJsselmonde, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
1 week geleden
Rotterdam Tijdelijk 32-40 uur HBO werk- en denkniveau Functie inhoud Waar kom je te werken Porthos, een joint venture van Havenbedrijf Rotterdam, Gasunie en EBN, ontwikkelt een baanbrekend project waarbij CO2 van de industrie in de Rotterdamse haven getransporteerd en opgeslagen wordt in lege gasvelden onder de Noordzee. Porthos staat voor Port of Rotterdam CO2 Transport Hub and Offshore Storage....
Uitzendbureau IJsselmonde

Basispsycholoog

Youz, Rotterdam, Zuid-Holland
2 weken geleden
Youz specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor een hoog specialistisch multidiciplinair autisme team in Rotterdam een Basispsycholoog of Orthopedagoog. Ben jij de basispsycholoog of orthopedagoog die graag oplossingsgericht werkt? En sta je stevig in je schoenen als het om complexe problematiek gaat? Lees dan verder. Dit ga je doen Als basispsycholoog of of orthopedagoog kom je via Youz...
Youz

Instructor Ceramic/ plastic, Material Station

Hogeschool Rotterdam, Rotterdam, Zuid-Holland
2 weken geleden
Our organisation The Willem de Kooning Academy, Rotterdam University of Applied Sciences (WdKA/RUAS), offers a variety of bachelor and master programs in the field of visual culture, art, design, fine art & design teacher training, education and leisure & events management. These courses prepare students for a career in the cultural manufacturing industry, as an artist, as designer, as a...
Hogeschool Rotterdam