Banqueting & Eventmedewerker

Sodexo


Datum: 1 week geleden
Stad: Apeldoorn, Gelderland
Salaris: € 13,28 - € 14,03 per uur
Contract type: Voltijd
Sodexo

Wat ga je doen?

Als Banqueting & Eventmedwerker ben je het aanspreekpunt voor alle evenementen en partijen die worden georganiseerd op onze klantlocatie Achmea in Apeldoorn. Je vindt het leuk om allround inzetbaar te zijn en diverse taken op te pakken. Geen dag is hetzelfde, daar krijg jij energie van! De voornaamste werkzaamheden zullen plaatsvinden rondom evenementen, vergaderingen en andersoort banqueting. Dat kan zijn dat je ’s ochtends begint met het maken van alle broodjes voor de vergaderingen, vervolgens achter een koffiebuffet staat en daarna rond lunchtijd de diverse vergaderlunches naar de andere panden op de campus wegbrengt. Begin je wat later? Dan kan het zijn dat je bij een grote lunch in de bediening assisteert, daarna een borrel draait voor een grote groep of helpt bij een a la carte diner in de Brasserie.

Uiteraard zul je af en toe ook in het bedrijfsrestaurant werkzaam zijn. Hoe de dag ook verloopt, jij zorgt altijd voor onberispelijke service en dit alles met een gezellig team van collega’s op onze locatie Achmea Apeldoorn.

Wat bieden wij?

Ontdek wat wij bieden om jouw werkervaring te belonen:

  • Een contract voor 28 tot 32 uur per week;
  • Een salaris van €13,28 tot 14,03 bruto per uur (op basis van ervaring);
  • Werktijden van 07.30 tot 18.00 in overleg en van maandag tot en met donderdag;
  • 25 vrije dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Je ontvangt een teken- & retentiebonus van € 1.000,00;
  • Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, een pensioenregeling, korting op zorgverzekering, en er is een voordeelshop waar je gebruik van kunt maken.

En, als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Waar ga je het doen?

Op onze locatie Achmea in Apeldoorn. Bij Achmea kan je echt jezelf zijn en ben je niet alleen onderdeel van team Sodexo, maar ook echt van Achmea!

Wat breng je mee?

Je vindt het prettig om in een team te werken, maar zelfstanig werken is voor jou ook geen probleem. Hoe de dag ook verloopt; bij jou is het glas altijd halfvol. Stressbestendigheid en snel kunnen schakelen zijn fijne eigenschappen op deze afdelingen. Er wordt namelijk nog weleens wat last-minute besteld.

Geïnteresseerd? Reageer direct via de ‘solliciteren’ button of via Whatsapp (06 12 898 027)

Accepteer je deze baan bij Sodexo, dan ontvang jij na het succesvol doorlopen van je proefperiode een tekenbonus van bruto €500,00. Wordt je eerste contract verlengd? Dan ontvang je een extra bruto bonus van €500,00.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid.


Vacaturekenmerken

Werkweek 32,00 Locatieplaats Achmea in Apeldoorn Categorie vacature Catering/horeca Provincie Gelderland Contactpersoon Maartje Hasselton Telnr. contactpersoon 0612898027 Interessant Je ontvangt een bonus van €1.000,-!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Management Assistent, Apeldoorn

Vlotte Tantes, Apeldoorn, Gelderland
1 week geleden
Heb jij zin in een afwisselende baan als directiesecretaresse/office manager/pa/managementassistente voor bij voorkeur 32 uur in Apeldoorn en gebruik je graag de Engelse taal in je werk? Ik heb hem voor je hoor!In deze rol kun jij excelleren als de onmisbare schakel binnen het bedrijf. Je speelt een belangrijke rol in het beheren van agenda's, het plannen van vergaderingen (in...
Vlotte Tantes

Operator

Pro Industry, Apeldoorn, Gelderland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingBen jij klaar voor een avontuur als operator bij ITS Foil, waar een goede werksfeer hand in hand gaat met een lekker salaris tussen de € 3.000,- en € 3.400,- bruto per maand inclusief ploegentoeslag? Als dat niet als muziek in de oren klinkt, weten wij het ook niet meer! Bij ons vind je niet alleen topverdiensten, maar ook een...
Pro Industry

Commercieel Medewerker

Buitink Products Apeldoorn, Apeldoorn, Gelderland
2 weken geleden
Commercieel Medewerker Bij Buitink Duiven en Buitink Apeldoorn werken we als team samen om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden op het gebied van zonwering, screens, terrasoverkappingen, rolluiken, garagedeuren, raamdecoratie, knikarmschermen en uitvalschermen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een full-time verkoopmedewerker die ons helpt om onze klanten de beste service te bieden. Als...
Buitink Products Apeldoorn